FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Najjače mi je od svega kada navijači, vjerujem i čelnici klubova tako misle, počnu nabrajati kao razloge što ne bi trebali / neće doci na sastanak, bla bla bla bla.
Kao nije sviran penal, nije ovo, nije ono. Halo ba, Sarajevu se mali milion stvari ne svira i to je ok. Desi se svaki meč da se ne svira neka ruka za penal, ofjsajda je milion svirano ma nasu stetu, sad da ne nebrajam dalje.
To nije problem da se desi ako to bude jedna od rijetkih gresaka sudije. Sve odlično odradi al eto ne svira taj neki penal il sta znam. Međutim, konstantno cijeli meč praviti "greske", sjeći ugru svako malo, to vec nije greska vec nesto vise od toga.
Sad kad su se malo strasti smirile, trebali smo malo drugacije reagovati kod svega.. Trebali smo sjesti do kraja meca i cekati kraj. Ovaj sastanak se samo slazem sa komsijama je trebao se desiti na kraju sezone ili pocetkom, malo smo ubrzali sve, al eto. Jbg komsijama je i prpa, bore se za svaki bod.
Kao nije sviran penal, nije ovo, nije ono. Halo ba, Sarajevu se mali milion stvari ne svira i to je ok. Desi se svaki meč da se ne svira neka ruka za penal, ofjsajda je milion svirano ma nasu stetu, sad da ne nebrajam dalje.
To nije problem da se desi ako to bude jedna od rijetkih gresaka sudije. Sve odlično odradi al eto ne svira taj neki penal il sta znam. Međutim, konstantno cijeli meč praviti "greske", sjeći ugru svako malo, to vec nije greska vec nesto vise od toga.
Sad kad su se malo strasti smirile, trebali smo malo drugacije reagovati kod svega.. Trebali smo sjesti do kraja meca i cekati kraj. Ovaj sastanak se samo slazem sa komsijama je trebao se desiti na kraju sezone ili pocetkom, malo smo ubrzali sve, al eto. Jbg komsijama je i prpa, bore se za svaki bod.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Sto se brukamo majko moja.Stvarno ne treba nam ovo al hajd.
Sarajevo ce biti,sve drugo ce proci
kempes je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:22Nece, bit ce pogurani.luckystrike je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:19razumijem anamo njihovu poziciju, ali će mi zbog ovoga biti još draže kad ih vidim ispod crte na kraju
Vjerovatno ce biti pogurani, zato obavezno poslati dopise UEFI i skrenuti paznju na njihove utakmice, kao i Borca, Sloge ….
Ovo “ odbijanje “ moze biti samo od koristi. Prvo znas o kakvoj gamadi se radi, onda znas da svi imaju umjesane prste u svemu. Sa klubovima ti vise ne treba nikakva saradnja ko ih ****…
Nema nazad, samo jako
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nevjerovatno da se ljudi na sastanku ne smiju pojaviti. Dodji, sjedi, pruzi ruku, saslusaj u ime kluba, drzave, nase lige i pozdravi se do iduceg sastanka. A ne ko zadnje ckepi, ne smijemo se pojaviti i kilometarsko opravdanje.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Boje se Vice vise nego AllahaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 mar 2024, 13:40nevjerovatno da se ljudi na sastanku ne smiju pojaviti. Dodji, sjedi, pruzi ruku, saslusaj u ime kluba, drzave, nase lige i pozdravi se do iduceg sastanka. A ne ko zadnje ckepi, ne smijemo se pojaviti i kilometarsko opravdanje.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Nece se zemunci pojavljivati ni pred pocetak sezone, citirajte me!
-
- Kontakt:
Jedno je jasno nikakve sastanke sa bilo kojim klubom,nema potrebe nek gledaju i uzivaju,samo pare gurat ovim ublehama i stiti sebe na sve nacine. Ostalima je ovo doslo kao kec na desetku,neko je umjesto njih uradio ono sto mnogi misle a zabranjeno je da kazu,prozvao savez brutalno i to je sitnim dusama dosta
-
- Kontakt:
Kako ce ovi sa grbavice doci kad ih se guralo preko sudija prosle godine, pa nisu ljudi bez obraza, nemojte tako na njih
Ma realno, u kriminalnoj državi, sa nemoralnim ljudima na svim pozicijama nažalost, izgleda, ne može drugačije osim tako: kupuj sudije, ruke u savezu, klubove, daji im igrače na posudbe u zamjenu za bodove, 3 za 3 isl samo ovdje prolazi. Ovo nešto investiraj , na duže staze..ma teško da može proći. Nisam za malverzacije, ali iskreno, nisam siguran da smo na dobrom putu.
Ništa ti sutra neće biti bolje i da dođe neki Mujo umjesto VIce koji će isto raditi za neki "naš" klub ako nisi u talu.
Najgore od svega mislim da će nas nakon ovog odbijanja svih klubova baš žestoko kazniti, jer su dobili vjetar u leđa sa porukom ostalih klubova "nije to naša borba".
Ništa ti sutra neće biti bolje i da dođe neki Mujo umjesto VIce koji će isto raditi za neki "naš" klub ako nisi u talu.
Najgore od svega mislim da će nas nakon ovog odbijanja svih klubova baš žestoko kazniti, jer su dobili vjetar u leđa sa porukom ostalih klubova "nije to naša borba".
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Mozemo mi napadati druge klubove do sutra, ali iluziorno je ocekivati da se prikljuce, pogotovo u ovom momentu. To je svakome normalnom i starijem od 13 godina jasno od pocetka.
Moje licno misljenje je da je ovo prvenstveno pokusaj Mirvica i ostalih da se nadje alibi za lose rezultate i probleme u klubu. Kazem moje misljenje, ne mogu sa sigurnoscu tvrditi da jeste ili nije tako.
Sta god bio Mirvicev motiv (pretpostavimo da je najcasniji moguci), ovo se svejedno cini kao pokusaj da se nadje alibi za lose rezultate i probleme u klubu. Kao uspjesan poslovan covjek, Mirvic je sigurno svjestan koliko je vazna percepcija i nije moguce da ne zna kako ovo sve skupa izgleda, pa se postavlja pitanje zasto je bas sad krenuo u ovo sve. Dvije su opcije: 1) jer, kazem, zeli da nadje alibi za lose rezultate i probleme u klubu, 2) jer se jednostavno zaletio u afektu.
Vi meni recite koja je od ove dvije opcije gora i objasnite kako vi vidite situaciju, ali ako moze bez mitomanije a la skretnicari tipa jadni mi, sami protiv svih, niko nas ne voli, mi smo jedini posteni itd.
Kad nas svi odj.ebu, ostanemo sami na vjetrometini, moguce i bez Europe, pa nas onda disciplinska opali po usima, vidjecemo koliko je zaista pametno bilo ovo sve. Budimo iskreni prema sami sebi, to mozemo. Ja da sam na celu nekog drugog kluba u BiH, bilo kojeg, odbio bi ovaj Mirvicev poziv.
Moje licno misljenje je da je ovo prvenstveno pokusaj Mirvica i ostalih da se nadje alibi za lose rezultate i probleme u klubu. Kazem moje misljenje, ne mogu sa sigurnoscu tvrditi da jeste ili nije tako.
Sta god bio Mirvicev motiv (pretpostavimo da je najcasniji moguci), ovo se svejedno cini kao pokusaj da se nadje alibi za lose rezultate i probleme u klubu. Kao uspjesan poslovan covjek, Mirvic je sigurno svjestan koliko je vazna percepcija i nije moguce da ne zna kako ovo sve skupa izgleda, pa se postavlja pitanje zasto je bas sad krenuo u ovo sve. Dvije su opcije: 1) jer, kazem, zeli da nadje alibi za lose rezultate i probleme u klubu, 2) jer se jednostavno zaletio u afektu.
Vi meni recite koja je od ove dvije opcije gora i objasnite kako vi vidite situaciju, ali ako moze bez mitomanije a la skretnicari tipa jadni mi, sami protiv svih, niko nas ne voli, mi smo jedini posteni itd.
Kad nas svi odj.ebu, ostanemo sami na vjetrometini, moguce i bez Europe, pa nas onda disciplinska opali po usima, vidjecemo koliko je zaista pametno bilo ovo sve. Budimo iskreni prema sami sebi, to mozemo. Ja da sam na celu nekog drugog kluba u BiH, bilo kojeg, odbio bi ovaj Mirvicev poziv.
- TurkishAirlines
Harun
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Sve je i to bolje i igrat federalnu nego da ti Vico odredi kojo moras biti na tabeli i kad smijes pobijeditiNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:02Mozemo mi napadati druge klubove do sutra, ali iluziorno je ocekivati da se prikljuce, pogotovo u ovom momentu. To je svakome normalnom i starijem od 13 godina jasno od pocetka.
svaka čast na postuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:02Mozemo mi napadati druge klubove do sutra, ali iluziorno je ocekivati da se prikljuce, pogotovo u ovom momentu. To je svakome normalnom i starijem od 13 godina jasno od pocetka.

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Marko Pehar fiziotareput Zrinjskog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Trebalo je gledat jos jednu lakrdiju i to na nasem stadionu bez da ista uradimo. Vise volim ovako nego sa budemo bijednici koji ce sve to gledatiSurreal je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:13svaka čast na postuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑18 mar 2024, 14:02Mozemo mi napadati druge klubove do sutra, ali iluziorno je ocekivati da se prikljuce, pogotovo u ovom momentu. To je svakome normalnom i starijem od 13 godina jasno od pocetka.
Kad nas svi odj.ebu, ostanemo sami na vjetrometini, moguce i bez Europe, pa nas onda disciplinska opali po usima, vidjecemo koliko je zaista pametno bilo ovo sve. Budimo iskreni prema sami sebi, to mozemo. Ja da sam na celu nekog drugog kluba u BiH, bilo kojeg, odbio bi ovaj Mirvicev poziv.![]()
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ispravi kicmu, pokazi zube bosnjace... Nije trenutak, a da nam ga stavljao bezobzirno i bezobrazno je uvijek trenutak. Pa nista, cekajmo te prave trenutke. Prezivjet ce se nekako
- 1 9 4 6 -
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
željo dio vlaške osovine za koju nezvanično saznajemo da se sastanku neće odazivati a to su Borac, Zrinjski, Sloga Meridian, Posušje. Široki Brijeg, GOŠK i Zvijezda 09. E aferim komšije zapamtit cemo ovo!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/fk-tuzla-c ... ziv/470868"Nećemo doći sutra u Sarajevo. Svjesni smo mi da se neke stvari moraju dovesti u red, ali vrijeme i mjesto održavanja sastanka nisu u redu. Takve stvari se trebaju organizovati na pravi način, sastanak treba pripremiti i adresa je Fudbalski savez Bosne i Hercegovine. Prije par mjeseci smo na Koševu prvi minut kleknuli u znak protesta protiv lošeg suđenja.
Tražili smo podršku od Sarajeva ali je nismo dobili uz obrazloženje da gledaju svoje interese. Uglavnom, moramo svi zajedno raditi da se neke stvari ne dešavaju i Tuzla City će uvijek biti za to i nećemo šutjeti, kao to nismo ni do sada ali još jednom ću reći da nećemo dolaziti sutra u Sarajevo", naveo je predsjednik FK Tuzla City Almir Husić.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Arhitekt, belosevic23, bhfanatic14, boki86, bosnas_, Dave, ErosViverosViv, Galantni, gh0stHZ, Grk1234, Hajdeee, HyperOS, Imamkarbarum, insimadop, James1987, JavierBosnia, Kaunas, Kyle88, Lavcina, mnon46, nedimmmm1337, Proximic, Red1946, SilaMoc1946, Tarapi i 201 gost.