Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
jeeeebbbbbeeemmmmm sssvvvviiinnnnjjjjsssskiiii zzzzzaaaapppppaaaaddddnnnniiii mmmooossssttttaaaarrr
Herson je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:29Jedina zamjerka Mirvicu su pozivi Zrinskom i Zeljeznicaru. Zrinski je politicka prcija, isto kao i Borac, apsolutno nikakve razlike tu nema. Proslo kolo su igrali utakmicu koja ih je mogla vratiti u trku za titulu prvaka, na tribinama ih nije bilo vise od 1.000. Neke stvari im ni Covic ne moze zavrsiti.
Zeljezicar je finansijski nestabilan, u ugromnim su dugovima, ovise o donacijama i pozajmicama. 4R incijativu su srusili zbog licence i neke mizerne pozajmice. Ko jednom izda, izdat ce opet! Sa takvim klubovima se jednostavno ne moze ici u ovako ozbiljnu borbu za boljitak bh. fudbala.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
1921ferroviere
Herson je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:29Jedina zamjerka Mirvicu su pozivi Zrinskom i Zeljeznicaru. Zrinski je politicka prcija, isto kao i Borac, apsolutno nikakve razlike tu nema. Proslo kolo su igrali utakmicu koja ih je mogla vratiti u trku za titulu prvaka, na tribinama ih nije bilo vise od 1.000. Neke stvari im ni Covic ne moze zavrsiti.
Zeljezicar je finansijski nestabilan, u ugromnim su dugovima, ovise o donacijama i pozajmicama. 4R incijativu su srusili zbog licence i neke mizerne pozajmice. Ko jednom izda, izdat ce opet! Sa takvim klubovima se jednostavno ne moze ici u ovako ozbiljnu borbu za boljitak bh. fudbala.
Raspad sistema na Kobiljoj Glavi.Herson je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:29Jedina zamjerka Mirvicu su pozivi Zrinskom i Zeljeznicaru. Zrinski je politicka prcija, isto kao i Borac, apsolutno nikakve razlike tu nema. Proslo kolo su igrali utakmicu koja ih je mogla vratiti u trku za titulu prvaka, na tribinama ih nije bilo vise od 1.000. Neke stvari im ni Covic ne moze zavrsiti.
- feniksptica
- Kontakt:
Učini 11. na tabeli barem malo bitnim na sekundu al oni pretjerase 
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Tuzla City ne dolazi u Sarajevo: Prije par mjeseci smo na Koševu prvi minut kleknuli u znak protesta protiv lošeg suđenja.
Tražili smo podršku od Sarajeva ali je nismo dobili uz obrazloženje da gledaju svoje interese.
Nisu ni krili
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
jurisicduska je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:29Vi bi im dali 2 gola dok su klecali.tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:20Iduce godine kad budete i ako budete na prvom mjestu sa solidnom prednosti u odnosu na konkurenciju, sazovite sastanak i svi ce se redom odazvati.
Nemojte mi nekakve patetike i izmisljanja..kao zasto Tuzla nije sazvala sastanak, mi bi dosli..ovako su samo klecali, to nista ne znaci![]()
tako da nemoj.
A ove naše kone bi išle da im daju gol al bi fulili. I govorili kako su namjerno.
A mi ih ostavili u ligi kad smo u banovicima igrali....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
1921ferroviere
Kakav fijasko mirvica
- feniksptica
- Kontakt:
Dobro
Opstanak više vrijedi od 100 000. Svaku out sve skuplje prodaju kožu.
Upravu je bio Virto
Opstanak više vrijedi od 100 000. Svaku out sve skuplje prodaju kožu.
Upravu je bio Virto
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:33Tuzla City ne dolazi u Sarajevo: Prije par mjeseci smo na Koševu prvi minut kleknuli u znak protesta protiv lošeg suđenja.
Tražili smo podršku od Sarajeva ali je nismo dobili uz obrazloženje da gledaju svoje interese.
Nisu ni krili![]()
Mitomani
Zadnja izmjena: Tifo, dana/u 18 mar 2024, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i Mirvić se prodao samo ga Vico stari kockar očigledno zaebao pa ovaj ne zna gdje udara sad.
- feniksptica
- Kontakt:
Za sta se on prodo..sta je žrtvovao i kakvu je korist imo od tog.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
14780 | Pretraži postove korisnika/cafeniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:41Za sta se on prodo..sta je žrtvovao i kakvu je korist imo od tog.
(0.16% od svih postova / 9.32 post(a)/ova dnevno)
Odahni malo naporan si.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- TurkishAirlines
Sva se kola slomise na Colpi 
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Šta je šutio do sad ? Odakle on u bratskom pozdravu s Vicom ? Tolike pare je ulupao i kao tek neki dan skontao da ovi u savezu love u mutnom, moš mislit da je toliko naivna jedna takva njuška koja je teška milione.feniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:41Za sta se on prodo..sta je žrtvovao i kakvu je korist imo od tog.
Ne kažem direktno prodao nego je se držao sa strane i gledao svoje interese, sad kad su mu interesi očigledno uzdrmani ništa ne valja.
Svi mi dobro znamo da su u savezu kriminalci, isto kao što znamo da i garnitura prije njih nije nešto posebno poštenija bila a da ne govorimo o vremenu Ilje, Sulje i Muniba. Dakle nije to samo Vicin mandat nego od formiranja ove zajedničke lige pa do danas. Želite biti pošteni do kraja? Vratite svi titule što ste ih osvojili, sve su došle kao ova Borceva u većoj ili manjoj mjeri ali znamo da poštenja u savezu i sudijskoj organizaciji nije bilo nikad.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Kakav kompleks od Mirvica. Nevjerovatno. Kolika kolicina ljubomore, zla i zavisti. Svaki post Mirvic, Mirvah, Ismir...
Samo da znas sta im radis Ismire.
Samo da znas sta im radis Ismire.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
po tvom kad se vide bajden i putin trebaju bez trunke oklijevanja da se posaketaju, pa jel. Mozda ga je Mirvic izbo, bilo bi okchily-rz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:48Šta je šutio do sad ? Odakle on u bratskom pozdravu s Vicom ? Tolike pare je ulupao i kao tek neki dan skontao da ovi u savezu love u mutnom, moš mislit da je toliko naivna jedna takva njuška koja je teška milione.feniksptica je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:41Za sta se on prodo..sta je žrtvovao i kakvu je korist imo od tog.
Ne kažem direktno prodao nego je se držao sa strane i gledao svoje interese, sad kad su mu interesi očigledno uzdrmani ništa ne valja.
Svi mi dobro znamo da su u savezu kriminalci, isto kao što znamo da i garnitura prije njih nije nešto posebno poštenija bila a da ne govorimo o vremenu Ilje, Sulje i Muniba. Dakle nije to samo Vicin mandat nego od formiranja ove zajedničke lige pa do danas. Želite biti pošteni do kraja? Vratite svi titule što ste ih osvojili, sve su došle kao ova Borceva u većoj ili manjoj mjeri ali znamo da poštenja u savezu i sudijskoj organizaciji nije bilo nikad.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
1921ferroviere
I dio sjevera nije za mirvica ali necemo otkrivati sta se prica po sastancima grupeOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:50Kakav kompleks od Mirvica. Nevjerovatno. Kolika kolicina ljubomore, zla i zavisti. Svaki post Mirvic, Mirvah, Ismir...
Samo da znas sta im radis Ismire.![]()
Ono zna sta se prica, ono zna.1921ferroviere je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:54I dio sjevera nije za mirvica ali necemo otkrivati sta se prica po sastancima grupeOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:50Kakav kompleks od Mirvica. Nevjerovatno. Kolika kolicina ljubomore, zla i zavisti. Svaki post Mirvic, Mirvah, Ismir...
Samo da znas sta im radis Ismire.![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 17 gostiju.