FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znali smo svih ovih sezona da im je Sarajevo i Mirvic trn u oku,da ce sve uraditi kao sto su i radili da probaju da uniste,nista novo za nas.
-
- Kontakt:
Apsolutno,sve ove sto si zvao ce radje gledat Borac nego nas toga moramo svjesni biti,kad pocnu da kukaju samo lagano napisat ovakvo nesto kao ovi politicki pijuni iz Vrapcica,njima je svakako 4 mjesto od Vice premija u zivotu,zna se koga ce gurati od bosnjackih klubova i zastoAVNOJ je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:16Previše svojih problema smo imali/imamo da bi ušli u još jedan koji vodi u rat, rat u kojem nema pobjedika samo poraženi u sistemu koji funkcioniše samo kad su svi podjedanako nezadovoljni i za koji moraš biti maksimalno spreman a podršku tražiš od onih koji bi te najradije vidjeli poniženog i poraženog.
Opravdano i sa razlogom ali u ovom momentu apsolutno bespotrebno.
-
- Kontakt:
Kad osamdesettrojka napise post odma ispod reklama za nalgesin za glavobolju, odmori malo ohani idi uzmi zraka po cjeli dan visis ovde ni nalgesin ne pomaze protiv tebe.
Nego kako drugacije. Sarajevo je apliciralo 1946-e. I dalje smo clanovi po automatizmu. Ako zelimo mozemo napustiti NS a mogu nas i izbaciti.Ado76 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:18U kojem ti univerzumu živiš.Cuj apliciras za članstvo u NS i prime teAntikloc je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:54Nikakve borbe nece biti. Sutra Vico sazove svoje delegate,delegati dignu rukice i kraj. Kraj za Mirvica,kraj za zlovenca,kraj za Ajducko srce. Nadam se da nije kraj i za klub,jer minus 12 bi nas dovelo u borbu za opstanak.
Nema borbe ni iz razloga,sto clanstvo u NS nije pravo,nego privilegija. Apliciras za clanstvo u NS,prime te i dopuste ti da ucestvujes u takmicenjima pod okriljem NS. Naravno pod pravilima NS. Ako ti ne svidja,isclanises se iz NS i cao. Ili te oni izbace.
Naravno,da mozes pokusavati ostvariti svoj uticaj u NS ali to se radi tananim politickim radom. Dugogodisnjim stvaranjem uticaja a sigurno ne ovim potezima slona u radnji s porculanom.![]()
![]()
![]()
- Osttribine
- Kontakt:
Ocekivan epilog odbijanja prisustvovanja tom famoznom sastanku koji i da se odrzao nista promijenio ne bi. Mozda jedino rjesenje ovde bi bilo neko Udruzenje premijerligasa koje bi imalo uticaj na organizcaciju samog takmicenja, ali do toga nikad nece doci, jer svako pa i mi u datom momentu gleda svoj interes. Plus na to dodaj nacionalne predznake klubova i skontas da od toga nema nista. NSBiH je uredjen kao i ova nasa drzava tj nakaradno, "troglava azdaha" odlucuje o svemu, problem je u tome sto je kao i na politickoj sceni ova nasa "patriotska" bratija potkupljiva kao niko. Za razliku od balija u savezu hrvati i srbi gledaju svoj interes tj interes svojih klubova. Te price mi cemo ih srusiti, istjerati vidjet cete da ne pije vode, kaznit ce nas u srijedu, sad pitanje je samo koliko i to bi bilo to. Ne padajte na ove izjave kojekakvih ministara, izborna je godina pa oni vole pricati ono sto narod zeli cuti kao i "veliki" pitar Mandic. Jos jedna propala sezona pod Mirvicem, a nije da nismo navikli.
Sad su dali legitimnost da i Sarajevo potplati sudije. Pa se žalite onda UEFI i FIFI do sutra, dali ste legitimnost ovome što Vico radidonDondon je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:22Nikakav ja vise sastanak ne bih pravio ni juni ni juli ni pocetak ili kraj sezone ,da Vico svoju mater stavi na centar na nekoj tekmi.
Svi su se izjasnili a mi u borbu idemo sami ili cemo grohnut ili cemo jedini hodati uspravne glave
bolje i da grohnem muski,nego da idem i na pomozi.ba,i vici u paksu i arapima skidati gace itd itd
Bošnjaci bolje stanje zaslužili nisu. Hvala Bogu pa smo imali dovoljno heroja da imamo i ovo što imamo danas. Svaki put ista stvar tako da jedino vrijedi ona šuti i trpi bar dok ne ode Vico. Na Ismiru je da da sve od sebe da mu se ne produži mandat.
Iako sam bio od prve da se NIJEDAN KLUB NE POZIVA, sada mi je drago STO IH JE POZVAO ISMIR.
Sigurno bez obzira da su svih 12 klubova doslo i bili 100% uz FK SARAJEVO nama prolaza u kupu nema..
Uzimanje 12 bodova opet ispast necemo, ali klubovi i narod u globalu u bosni je slika prlika pl bh..
AZMIR HUSIC JE U SPORTU 10-12 godina (MJENJO STRANKE DOK GA BAKIR NIJE PRISVOIO) dobio mjesto u ns bh i sad TISU MISU DOBRI SU TENDERI…Da se nelazemo zato se i vratio u bh. DALI JE TAJ HUSIC ISTA URADIO OBECAVO JE VILE KULE SAD KAZE MI KLECALI STA JE TREBALO FK SARAJEVO DA NEIGRA UTAKMICU
ZELJKO VELEZ dokaz glupih ljudi koji vode ove klubove.. SDP iki ti ga VELEZ vec u oktombru moze da bude vracen u zonu 8mog mjest i druge lige, jer koliko god sdp ima podrsku NIP NASA STRANKA ( kanton sarajevski ih je stvorio i na isti nacin ih moze rastvorit)
I konstantno svode to na nacin necemo da se borimo za FK SARAJEVO ( ocevidna mrznja prema ovom klubu, CISTO ZATO STO SU SVI BOSNJACKI KLUBOVI U KURCU I NEMOGU SVI ZAJEDNO DOBACIT DO KOLJENA FK SARAJEVU, sad ce velezovci pricat mi 3 vi peti bla bla bla, COVJEK VAS JE JADOVI POZVAO DA DODJETE DA DATE SVOJE MISLJENJE I DA KAZET OVE SEZONE JE BILO SUDJENJE OK ILI NIJE AKO NIJE PRIJEDLOG NASEG KLUBA JE OVO I OVO I DA SE PRIBA DOGOVORIT NEKI DOKUMENT SA KOJIM BI MOGLI PRED SAVEZ DA TAJ EVENTUALNI PLAN I POKRENEMO.
Ne odgovara jadima ovo jer znaju da oni nemogu nista FK SARAJEVU, i jednostavno su se sageli vicu i rekli mi im nemozemo nista ti koristi svoje metode micemo te podrzat jer odkijepice se i imacemo SITUACIJU DINAMA, jer bolje ilegalno zastuvit neki klub da napreduje nego imat 20 titula i 18 kupova za 20 manje, al zato i jesmo gdje jesmo..
Dali sb posudje gosk protestvuju protiv zrinjskog
Gledaj zvezde sloge kako fino podrzavaju
Pogledaj nas problem sto je covjek pozvao,
Nema te svjest i zato i jeste zadovoljni sa trecim mjesto uz saginjanje dodikov sestricu
SAD SAMI PROTIV SVIH
MIRVA NEMA NAZAD
Sigurno bez obzira da su svih 12 klubova doslo i bili 100% uz FK SARAJEVO nama prolaza u kupu nema..
Uzimanje 12 bodova opet ispast necemo, ali klubovi i narod u globalu u bosni je slika prlika pl bh..
AZMIR HUSIC JE U SPORTU 10-12 godina (MJENJO STRANKE DOK GA BAKIR NIJE PRISVOIO) dobio mjesto u ns bh i sad TISU MISU DOBRI SU TENDERI…Da se nelazemo zato se i vratio u bh. DALI JE TAJ HUSIC ISTA URADIO OBECAVO JE VILE KULE SAD KAZE MI KLECALI STA JE TREBALO FK SARAJEVO DA NEIGRA UTAKMICU
ZELJKO VELEZ dokaz glupih ljudi koji vode ove klubove.. SDP iki ti ga VELEZ vec u oktombru moze da bude vracen u zonu 8mog mjest i druge lige, jer koliko god sdp ima podrsku NIP NASA STRANKA ( kanton sarajevski ih je stvorio i na isti nacin ih moze rastvorit)
I konstantno svode to na nacin necemo da se borimo za FK SARAJEVO ( ocevidna mrznja prema ovom klubu, CISTO ZATO STO SU SVI BOSNJACKI KLUBOVI U KURCU I NEMOGU SVI ZAJEDNO DOBACIT DO KOLJENA FK SARAJEVU, sad ce velezovci pricat mi 3 vi peti bla bla bla, COVJEK VAS JE JADOVI POZVAO DA DODJETE DA DATE SVOJE MISLJENJE I DA KAZET OVE SEZONE JE BILO SUDJENJE OK ILI NIJE AKO NIJE PRIJEDLOG NASEG KLUBA JE OVO I OVO I DA SE PRIBA DOGOVORIT NEKI DOKUMENT SA KOJIM BI MOGLI PRED SAVEZ DA TAJ EVENTUALNI PLAN I POKRENEMO.
Ne odgovara jadima ovo jer znaju da oni nemogu nista FK SARAJEVU, i jednostavno su se sageli vicu i rekli mi im nemozemo nista ti koristi svoje metode micemo te podrzat jer odkijepice se i imacemo SITUACIJU DINAMA, jer bolje ilegalno zastuvit neki klub da napreduje nego imat 20 titula i 18 kupova za 20 manje, al zato i jesmo gdje jesmo..
Dali sb posudje gosk protestvuju protiv zrinjskog
Gledaj zvezde sloge kako fino podrzavaju
Pogledaj nas problem sto je covjek pozvao,
Nema te svjest i zato i jeste zadovoljni sa trecim mjesto uz saginjanje dodikov sestricu
SAD SAMI PROTIV SVIH
MIRVA NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Gdje su ona lijepa stara vremena kada sudiji prije nego što dodje daš do znanja da se ne smije zajebavati. Postaviš grmalje od dolaska do kraja koji će mu dati do znanja da ga oni ne čuvaju nego da ce ga polomiti ako bude srao i da mu niko pomoci nece. Puca me nostalgija.
Zadnja izmjena: Uvijeknapravojstrani, dana/u 18 mar 2024, 16:55, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Svima smeta Sarajevo posebno neovisno i finansijski jako,vise bi voljeli Sarajevo na dnu nego bilo sta. Kad ode Mirvic i dodji ledjende omda ce svi biti uz nas posto cemo biti kuje kao nase kone i povijati se kako ovi iz saveza kazu i zadovoljavati se kad nam odrede koje mjesto mozemo biti na tabeli
Karte su otvorene, sad je jasno da smo sami u ovoj borbi. Jedinstvo nam je potrebno vise nego ikad. Prva stanica - Tuzla.
-
- Kontakt:
Doba muniba usanovica, doba kada je bod u gostima bio kao 6 bodova.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:51Gdje su ona lihepa stara vremena kada sudiji orije nego što dodje das do znanja da se ne smije zajebavati. Postaviš grmalje od dolaska do kraja koji će mu dati do znanja da ga oni ne čuvaju nego da ce ga polomiti ako bude srao i da mu niko pomoci nece. Puca me nostalgija.
Lopovluk tada bio na vrhuncu. Uzimajuci u obzir ko je tada osvajao najvise znamo ko jeni iskoristio taj sistem na svoj mlin, danas su kandidati za ispadanje, kolo srece se okrece.
-
- Kontakt:
Opet treba izaci u susret svima od Igmana ,,TC i slicnih za hljeba trebalo onom ko je ovima uhljupima dao bodove. Jest lijepo ove smecare i botove na blok staviti,odlicno za psihu i nervozu
-
- Kontakt:
To je otprilike to.Osttribine je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:39Ocekivan epilog odbijanja prisustvovanja tom famoznom sastanku koji i da se odrzao nista promijenio ne bi. Mozda jedino rjesenje ovde bi bilo neko Udruzenje premijerligasa koje bi imalo uticaj na organizcaciju samog takmicenja, ali do toga nikad nece doci, jer svako pa i mi u datom momentu gleda svoj interes. Plus na to dodaj nacionalne predznake klubova i skontas da od toga nema nista. NSBiH je uredjen kao i ova nasa drzava tj nakaradno, "troglava azdaha" odlucuje o svemu, problem je u tome sto je kao i na politickoj sceni ova nasa "patriotska" bratija potkupljiva kao niko. Za razliku od balija u savezu hrvati i srbi gledaju svoj interes tj interes svojih klubova. Te price mi cemo ih srusiti, istjerati vidjet cete da ne pije vode, kaznit ce nas u srijedu, sad pitanje je samo koliko i to bi bilo to. Ne padajte na ove izjave kojekakvih ministara, izborna je godina pa oni vole pricati ono sto narod zeli cuti kao i "veliki" pitar Mandic. Jos jedna propala sezona pod Mirvicem, a nije da nismo navikli.
Tuzla sity nam je sve rekla u 2 recenice, kada su klecali mi smo rekli da gledamo svoj interes.
Licemjerstvo u mirvicevom rangu lajkanja protiv hordi sve sto se objavljivalo, tri izgubljene sezone dosta para kamion igraca i trenera i sunovrat kluba ne mozes sa ovim oprati.
Što se kaže sve očekivano. Nažalost postali smo ultra pasivno stanovništvo. Ubistva, politike, razna previranja i šta mi radimo šutimo kao piččkice u fazonu mene se ne tiče i samo nek se ne puca. Nažalost, puca se, svaki dan se puca i pitanje je pred čijom će se kućom sutra zapucati. Ovde mislim na pucanja iz vatrenog oružja, a mislim i na pucanje države. Koliko god nam teško to bilo priznati država nam izmiče iz ruku. Državu koju nam je odbranila Armija Republike Bosne i Hercegovine prepuštamo u ruke onih koji je ne vole i onih koji jedino bošnjačko zlato nazivaju takozvanom. A šta mi radimo? Šutimo. Naši očevi su se za državu borili sa puškom i u patikama, a mi se borimo slijeganjem ramenima jer su nam državni moćnici pokazali kako prolaze borci davajući im male pomoći.
Jbg i Faćo neku pogodi. Istina je da nam Vico državu ruši, ali to će oni koji nas predvode kasno skontati.
Na nepravdu žmirimo jer nas zanima samo naš interes, a tuđe borbe nas ne zanimaju. Deset klubova odgovara da jedan klub svaki vikend ima povlašteno suđenje, nažalost ovo nema ni u Nigeriji.
Očekivano je sve ovo jer nas je većina naš klub gledala na neutralnim tribinama, pa znamo kakve se psovke upuću igračima i navijačima.
Nema veze, barem ćemo mi znati da je naš klub javno pokušao ukazati i suprostaviti se nepravdi, a oni koji šute pravit će se kao da oni nisu ništa odlučili i da u ovome svemu nema njihove krivice.
Jbg i Faćo neku pogodi. Istina je da nam Vico državu ruši, ali to će oni koji nas predvode kasno skontati.
Na nepravdu žmirimo jer nas zanima samo naš interes, a tuđe borbe nas ne zanimaju. Deset klubova odgovara da jedan klub svaki vikend ima povlašteno suđenje, nažalost ovo nema ni u Nigeriji.
Očekivano je sve ovo jer nas je većina naš klub gledala na neutralnim tribinama, pa znamo kakve se psovke upuću igračima i navijačima.
Nema veze, barem ćemo mi znati da je naš klub javno pokušao ukazati i suprostaviti se nepravdi, a oni koji šute pravit će se kao da oni nisu ništa odlučili i da u ovome svemu nema njihove krivice.
E poslije ovog fijaska mislim da će nas Vicko oderat sa kaznom
- TurkishAirlines
Glupo da se boris protiv saveza a bakljama taj isti savez finansiras da bi taj isti savez ta sredstva iskoristio protiv tebe na ovaj ili onaj nacin.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Vracaj Gulija danas vec sa posudbe ako je moguce
I nikad vise ni pomislit bilo kojem klubu u ovoj ligi izaci u bilo kakvom kontekstu u susret.
Eto im vico i cetnici ko ih yebe
Do zadnjeg dana zivota mog samo Sarajvo
I nikad vise ni pomislit bilo kojem klubu u ovoj ligi izaci u bilo kakvom kontekstu u susret.
Eto im vico i cetnici ko ih yebe
Do zadnjeg dana zivota mog samo Sarajvo
Bog Bosna i Bošnjaci
Kakvi su ovi timovi kukavice to je zlosno ne treba nikakv sastanak vise sa njima ni sad ni na kraju sezone eto im vico neka im on pomaze mi ocito uvijek moramo sve sami.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: bosnas_, EastMadness, Google Adsense [Bot], Hamagara, insimadop, Lecler, Napapijri, NeSamSafetee, rimljanin90, SilaMoc1946, skoJaa, Tarapi, Tatamata1946, TETRAPAK, THEC i 166 gostiju.