Nedosudjen penal Borcu u prvoj utakmici kupa, igranje rukom Julardzije ako se ne varam.Virtu4l je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:45Nedosuđen penal Borcu u BL u prvom dijelu sezone.KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:38Rezime:
Cist penal i crvni karton protiv Veleza (hips dont lie)
Gigovic i smijesno navlacenje na derbiju
Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi
Smijesan faul iz kojeg ste zabili gol protiv Posusja
Cist gol ponisten Sirokom (ofsajd)
Neregularni penali protiv Slobode
Ofsajd protiv Borca u situaciji kada je dosudjen penal
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Sto, otkrij. Ja bi bas volio da mi otkrijes? Svima ovdje, cemu sutnja? A ja ti opet kazem da je za Mirvica 98% navijaca FKS. Ovih 2% su oni sto su i kod Zelje prevagnuli da otjeraju Misimovica. Taj slucaj kod nas nece biti. To ti garantujem.1921ferroviere je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:54I dio sjevera nije za mirvica ali necemo otkrivati sta se prica po sastancima grupeOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:50Kakav kompleks od Mirvica. Nevjerovatno. Kolika kolicina ljubomore, zla i zavisti. Svaki post Mirvic, Mirvah, Ismir...
Samo da znas sta im radis Ismire.![]()
![]()

Mnogo teško je voljeti vas bravare i lopove bez kodeksa i časti.
Grad ko grad, nemam mržnje prema bilo kojem gradu pa ni Sarajevu, da sam neki fan i nisam da se ne lažemo ali dolazim poslovno, imam rodbinskih odnosa tako da sam na neki način vezan za isti.
Čuj da otjeraju Mirvića.
Šta sve ljudi lupaju, čovjek ih drži u životu, a gašenje bi bilo zagarantovano njegovim odlaskom.

Šta sve ljudi lupaju, čovjek ih drži u životu, a gašenje bi bilo zagarantovano njegovim odlaskom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bagniadiluca
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:54Mnogo teško je voljeti vas bravare i lopove bez kodeksa i časti.
Grad ko grad, nemam mržnje prema bilo kojem gradu pa ni Sarajevu, da sam neki fan i nisam da se ne lažemo ali dolazim poslovno, imam rodbinskih odnosa tako da sam na neki način vezan za isti.
Da se prisjetimo malo Seminih pitomaca

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Evo vidis, mislio sam recimo da navijaci Veleza imaju pametnije razmisljanje, i imaju da se razumijemo. Ti si pojedinac.MostarskiVelez je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:59Da. Biti 4 u najgoroj ligi Evrope sa najvecim budzetom iste, i to ne samo najvecim budzetom ove sezone nego svih vremena je strasan uspijehOsmaDolazi je napisao/la: ↑18 mar 2024, 15:50Kakav kompleks od Mirvica. Nevjerovatno. Kolika kolicina ljubomore, zla i zavisti. Svaki post Mirvic, Mirvah, Ismir...
Samo da znas sta im radis Ismire.![]()
![]()
Jos kada uzmemo u obzir da nema prolaza u kupu, da se promjenilo 4-5 trenera za godinu dana, ko vam je sportski direktor i ko vam je bila direktorica ona fufara.
Stvarno mu svi zavide, pa bola Sloga gdje igraju amateri ispred vas na tabeli. Jesi li normalan![]()
Ne pamtim da je veci ubleha bio u BH Nogometu od ovoga lika.
Pa i vi u klubu imate covjeka koji je prosao istu stvar koju Ismir prolazi. Vjerovao ili ne, taj covjek vam se i dalje u klubu pita veoma, VEOMA mnogo. I zaista ne sjecam se da je neko nas rekao ista lose za tog covjeka. Oni koji su spremni da uloze novce u ovu nasu ligu izgleda bas nisu dobrodosli kod svih. Bolje se svi osjecaju kada su politicka prcija.

Nisu htjeli podrzati Azmira i Tuzlu koji su klecali i skrenuli paznju na suđenje, a onda kad su njih sudije povalile poslali istima poziv na sastanak.
Protiv Veleza na Instagramu objavljuju story za cisti penal i stavljaju zenu kako plese, provociraju, a sad istima poslali poziv na sastanak.
Kakve budale majko moja.
Protiv Veleza na Instagramu objavljuju story za cisti penal i stavljaju zenu kako plese, provociraju, a sad istima poslali poziv na sastanak.
Kakve budale majko moja.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Drzava/Country: Bosna i Hercegovinachily-rz je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:54Mnogo teško je voljeti vas bravare i lopove bez kodeksa i časti.
Glavni grad/Capital city: Sarajevo
Vezan pupcanom vrpcom.
....sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Šta su to cigani pjevali? Da li je potez TB-TM , prekinuo "rat" izmedju KND-a i Lesinara? Šta se to sprema , zna li mozda neko? 

Može se sudbina uzeti u svoje ruke samo za to trebaju malo veca damu od skandiranja Miletu, trebaju i pravi ljudi na pravom mjestu.bagniadiluca je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:52
Slijedi šta slijedi od sudbine se pobjeći ne možeŽelim vam brz povratak u premijer ligu
![]()
Hvala na lijepim željama, vratit ćemo se kad zaradimo na terenu i to je to. Ja vama želim da krenete našim stopama, vratite svoj klub i prestanete služiti politici i ovisiti od iste. Možda tad više i ne bude grafita po BL pa prošetamo ko ljudi.
Sizofrenija kralju...sve te stigne kad tad. I treba njima takoWanderson je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:58Nisu htjeli podrzati Azmira i Tuzlu koji su klecali i skrenuli paznju na suđenje, a onda kad su njih sudije povalile poslali istima poziv na sastanak.
Kakve budale majko moja.
dzaba ce on kupovat sudije mili moj, kad delegat (citaj vico) dodje sudiji i kaze mu ne sudiš li tako, dobit ces negativnu ocjenu. tako ti stvari u BH. ligi funkcionisu
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Koji vam je šejtan?riGonTM je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:31pazi da se ne ugrizes za jezik. oduzet ce vam vico 12 bodova pa sta ces ondaFKSDoGroba je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:28Pa mora na neki nacin skrenut paznju sa borbe za opstanak. Federalna uskoro![]()
![]()

Eto dosad Mirvić nije nosao koverte sudijama, pa će to biti novitet.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Mogu samo misliti koliko se popisano osjecaju ovi iz sindikata. Kontali ljudi doce svi, bar 90 posto, pa da sjednu, pojedu i popiju a i progovore o stanju be i ha nogometa. Medjutim, sutra Mirvic i nesretnik ispred sindikata piju kratku sa mlijekom, i zentaju trebe grada sarajeva. To im je jedino ostalo
-
- Kontakt:
Kakvi jadnici, meni sve neugodno zbog njih. Svi ih odbili
al kakva glupost sastanak nakon pet dana koliko vec borcu se stima od kako su eu u koroni izborili da je uzelo Sa citali bi real se dize i te svari ccc bolje da je veceru neformalnu organizovao pa pozvao u tisini razgovor bez neke medijske pumpe gradili neki stav za narednu sezonu al jok ovako ko pozov sasanak svi naravno odbili idemo u inat svima

-
- Kontakt:
Gdje su ostali da podrze kad se vec toga hvatas? Sta Sarajevo treba da uradi jesul napisali saopstenje,organizovali nesto? Sljedeci put mozda mi napisemo za njih,mada neka ih tu gdje jesu svi,sami cemo kao i uvijekHazre je napisao/la: ↑18 mar 2024, 17:05Sizofrenija kralju...sve te stigne kad tad. I treba njima takoWanderson je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:58Nisu htjeli podrzati Azmira i Tuzlu koji su klecali i skrenuli paznju na suđenje, a onda kad su njih sudije povalile poslali istima poziv na sastanak.
Kakve budale majko moja.
Bio sam ovdje
Dobra zaebancija na poluvremenu, nasmijali smo pola domace tribine a ono drugo pola nam aplaudiralo, jedno od ljepših gostovanja a Modriča mi je ostala u finom sjećanju. Od navijača do murije, sve uredno bilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.