Premijer liga BiH - aktuelno
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Najace mi je ovo da se Mirvic nekome pravda za lose rezultate i ulozene pare 

....sve drugo će proći!
- Beduin
- Kontakt:
Citam i ne vjerujem sta pisu pojedinci, pa cak i veliki dio njih. Animozitet prema Sarajevu, meznja prema FKS, cekamo da oni za nas odrade posao i sta sve ne. I dalje su svi krivi jer nece sad da idu glavom bez obzira, sad kad se lomi sezona i vjerovatno neki nece ni da se zamjere, a i tjeraju inat jer je ovo licemjeran potez FKS nakon toliko puta gdje su se i oni ogrijesili.Wanderson je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:58Nisu htjeli podrzati Azmira i Tuzlu koji su klecali i skrenuli paznju na suđenje, a onda kad su njih sudije povalile poslali istima poziv na sastanak.
Protiv Veleza na Instagramu objavljuju story za cisti penal i stavljaju zenu kako plese, provociraju, a sad istima poslali poziv na sastanak.
Kakve budale majko moja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sada je pravo vrijeme da usvoje prijedlog njihovih forumasa da igraju crnogorsku ligu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Husrefa ste kišobranima gađali..OldTownDistrict je napisao/la: ↑18 mar 2024, 18:33Najace mi je ovo da se Mirvic nekome pravda za lose rezultate i ulozene pare![]()
Šta bi Rožmanu, Ibričiću i Mirviću uradili eventualno da se utakmica do kraja završila?
Vi, poneki, fakat još ne kontate, kako su od 'mrtvih glava' prešli u 'heroje' jednim potezom.. tri minute su ih dijelile do apsolutnog haosa.
Naravno da se nema kome pravdati, ali ne bi mu bilo svejedno da ga navijači uzmu na zub kao što su Varešanovića, Hadžića i Alimanovićku.
- svrakino1921
- Kontakt:
Jaooo
Evo sad cuh u ovim novim Bjeloruskim trolejbusima da je bila vec formirana kazna za F.K.Sarajevo al poslije ovog današnjeg fijaska vracena je doradu
Uuuuhhhhhh
Evo sad cuh u ovim novim Bjeloruskim trolejbusima da je bila vec formirana kazna za F.K.Sarajevo al poslije ovog današnjeg fijaska vracena je doradu
Uuuuhhhhhh
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Jesi li nacuo sta o ispadanju iz lige glupanesvrakino1921 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 18:40Jaooo
Uuuuhhhhhh

Treba Vici dati još 10 godina da nas j.be i nismo za bolje. Nema nas gorih nigdje na svijetu. Kakva se poruka šalje ljudima koji bi ulagali u naš sport ? Bojim se da će lopovi otjerati i ovo malo ljudi koji ulažu svoje pare u naš fudbal. Predviđam da će Borac biti prvak nsrednih 10 godina.
OldTownDistrict je napisao/la: ↑18 mar 2024, 18:33Najace mi je ovo da se Mirvic nekome pravda za lose rezultate i ulozene pare![]()
Sta se on ima pravdati nekom, njegov klub njegove pare. Bas vam glupa prica cuj pere se pravda zbog losih rezultata, mogao je i on komotno da je htio izvsliti 500k necega milion za titulu sudije i sve ostalo. Hvala Bogu pa nije i ne treba... Sad prica vecina ljudi ovdje pere sebe pere se rozman ibricic zbog losih rezultata niđe veze. Ostaju ljudi i dalje u FKS , mi ne ovisimo o drugima kao vecina klubova pa tako to ide....Tuzlaci kukaju a mi ih u ligi ostavili, kad su nas uzeli u banovicima, zbog istog veleza kad smo stali na njihovu stranu ostali smo bez evrope... I ovdje neko nesto pise, takvi smo mi balijaneri( cast izuzecima) nije ni cudo sto nam drugi o glavi rade, pogotovo ovi vlasi i trovlasi... Dok se koljemo medju sobom drugi hajruju i smiju nam se neka i treba...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Ceka se reakcija Schmidta.
-
- Kontakt:
Ali nikada Velez nece nikada livada je uvijek livada.
Za cetnike sa sugavice svakako ocekivano.Prpa od 2.lige.
Za cetnike sa sugavice svakako ocekivano.Prpa od 2.lige.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Ismo i dalje ceka hoce li se ko odazvati.
Pa nije fer ljudi.
Pozdrav za FK Sarajevo uz jedno odlučno fuck off s obje obale Neretve
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nadam se da nisu u hotelu rezervisali neki veci sto za Mirvica, moze on i za sank.
Kažiii, nemoj da si stipsasvrakino1921 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 18:40Jaooo
Uuuuhhhhhh

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Molim dragog Allaha da vas sudije kolju do kraja i da idete u federalku, nisam bio tog mišljenja ali sam se predomislio. Nadam se da će biti takav scenarij i onda se sprdajte, znao sam da ste vnago ali tolika nisam znao.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Nije Mirvić ništa više ni očekivao. On da je ozbiljno mislio održati sastanak prvo bi privatno kontaktirao predstavnike makar nekoliko klubova,objasnio im ideju i plan,pokušao ih ubijediti da krenu zajedno pa tek onda bi javno pozivao. Ovaj poziv na sastanak je bio samo reakcija kluba dan poslije jer nisu znali šta da rade. Najgore što i da su se odazvali npr. Željo,Velež,Tuzla... zapravo i nema se šta uraditi,a da je realno. Mogu se samo pisati saopštenja.
-
- Kontakt:
Jeste mi pitari nejasni, kad su ostali nesto pokusavali Vi niste htjeli, kao gledamo svoje interese, a sad se ljutite sto niko nece sa vama, do neki dan ste ismijavali Basica, Veleza, Tuzlu...sad kad je vama prpa onda su ostali krivi, kao treba jednom presjec, ok upravu ste, al sto da se ostali vama prilagodjvaju, sto se ne presijece kada npr Tuzla, Velez ili Igman traze pomoc, tada je vama ok pa necete, cim vas zakinu onda se nesta zalite, uostalom, zasto niste u prvoj minuti izasli, a ne izasli u 93' kad je vec sve bilo gotovo...doduse to je pitanje za srce hajducko i Mirvaha.
Vidi nasih kona sto su sretne...

Malo li vam za srecu treba...

Malo li vam za srecu treba...

-
- Kontakt:
Trebali bi dopis sa molbom da ih prime u španski NS pa da vidimo bosanski Real sa pravim Realom 

I ove godine Zeljeznicar osvoji trofej. Prosle godine trofej 3 mjesto, ove godine Trofej propalog sastanka Mirvica.
Bas ih je krenulo, sijaju od srece
Bas ih je krenulo, sijaju od srece
since 1973