FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

nokee
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nokee » 18 mar 2024, 21:00

Nisam ni za baklje ni za nasilje. Ali treba se organizovati da odemo na utakmicu repke, da damo nas "doprinos"

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 mar 2024, 21:02

AvannGardaa46 je napisao/la:
18 mar 2024, 20:51
Kažu da u teskoj muci ustvari vidis ko je uz tebe.
Ne treba nam niko, najveci i najbogatiji smo klub u državi, ali zaboravit ovo necemo.
Jedan kao SVI, a svi za Saraj'vo.
NEMA NAZAD, SAMI PROTIV SVIH!
:thumbup: nismo do sada naucili da nista sa balijama, vazda smo svoja ledja ppturali i glumili patriote nek ih sad ka.ra bez vazelina. Treba akciju neku pokrenuti,da se jave bivsi igraci,reprezentativci i kazu sta imaju,trazit podrsku u medijima sa svih strana da vidimo konacno ko stoji na kojoj strani

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 18 mar 2024, 21:05

Pojedincima ce najveci uspjeh biti to sto su odbili poziv na sastanak.
A onda nek se guse u go.vnima federalke.
A nama ce se u PL pridruziti Stupca :mrgreen: :opaopa: :bih:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 18 mar 2024, 21:08

nokee je napisao/la:
18 mar 2024, 21:00
Nisam ni za baklje ni za nasilje. Ali treba se organizovati da odemo na utakmicu repke, da damo nas "doprinos"
Svakako smo sa bhf zajedno, samo paliti i ubacivati po baklju svakih 5min, cim jedan prekid prodje odmah druga da letibi tako sat vremena
NEMA NAZAD

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 18 mar 2024, 21:10

Pa bice prekid valjda. Jedan od jacih nazad 15 godina.

AvannGardaa46

Post Postao/la AvannGardaa46 » 18 mar 2024, 21:15

U dronovima je spas ;)
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!

Lavcina
Kontakt:

Post Postao/la Lavcina » 18 mar 2024, 21:16

18 mar 2024, 21:15
U dronovima je spas ;)
:kafa:

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 18 mar 2024, 21:20

Ne moramo mi ništa raditi, mlatnut će ih Ukrajinci, sami će početi psovkama Gici i bakljade bacati.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 18 mar 2024, 21:26

mosarajvosa83 je napisao/la:
18 mar 2024, 19:20
Osttribine je napisao/la:
18 mar 2024, 17:56
Istinasamo123 je napisao/la:
18 mar 2024, 17:34

Kao navijaci drugih klubova tako i mi nikada ne gledamo situaciju objektivno.
Naveo si situacije a bilo ih je jos gdje smo cinicno ismijavali druge i sada nam se sve vratilo.
A coporativno misljenje niti me zanima niti ce se moje promjeniti to sto nekome ne odgovara sto ti pises moze jednostavno zaobici.
Katastrofalni potezi rukovodstva kluba u nizu od par godina je doslo na naplatu.
Trpice navijaci nije problem ali kada jednom pukne film nakon nekih novih blamaza znajuci nas bice boze sacuvaj.
Ma znam nego zezam se, ovde sto evo lik napisa isto kao kod navijaca Zelje kao svi su protiv nas, hoce da nas ugase, izbace ili sta sve ne. Malo ko na ovom pdf hoce neke stvari objektivno pogledati, imaju ovih par kolovodja koji im glavu napune i slijepo se za tim vode, ali hajde njihova stvar. Cinjenica pored i loseg sudjenja je ta da mi vec 3 sezone lutamo, tumbamo igrace, trenere, uvodimo šatro neke sisteme, a rezultata nigdje ni na mapi. Ko zna sta se iza svega ovoga "krije", mozda je ovo i MIrvicu dobro doslo da se ispali iz kluba sto sa rezultatske strane i nije neka steta, medjutim masne ugovore koje je dao ovim poluigracima ce nas otjerati u kantonalnu ligu.
Meni je klub prioritet al bas bi volio da Mirvic ode da vas vidimo na djelu sa sve ledjendama,kako prosimo i ruku pruzamo svima. Bez dobrog kesa nigdje nas nece biti dobro to zapamti. Da hoce dic ruke od svega pa da vam svane.
Kao prvo druze ti ces oboliti ili si obolio od ovog foruma, ne gasis se 0-24h na svim temama i nastojis svima i na svaku odgovoriti, odmori malo nije vrijedno zdravlja. Dobro skontali smo da samo ti volis klub i samo ti se zalazes za dobrobit istog, a svi ostali smo goli qrac. Ako si vec, a jesi navijac kluba FK Sarajevo onda ces ga voliti i sa Mirvicem i bez Mirvica, nije ovaj klub napravio Ismir Mirvic, bilo ga je i prije njega, a bice ga i poslije njega, jest da mozda tada necete moci bacati svrs na kojekakve Penjarande sto ogulise klub a nikakvog ucinka ali boze moj sta da se radi.

I koga nas da vidis, ja nisam ni bio niti cu biti dio bilo kakve rukovodece strukture FK Sarajevo, ali kao dugogodisnji navijac kluba imam pravo biti nezadovoljan rezultatima istog i ne pravdaj mi to Vicom i Borcem, jer ni sa Slogom ne mozemo da se nosimo u zadnje vrijeme, a da ne govorimo o ostalim klubovima. Jednostavno na rezultatskom planu nas ne ide 3 sezone vec uz kojekakve blamaze, pa ti pricaj o kesu i kako nas nece biti, evo imas najplaceniju ekipu u ligi pa te deru ovi ili oni, ali prije nego mi napises o 4 metarskom ofsajdu Zvijezde ili nepostojeceg penala Igmanu sjeti se i nesviranog penala za taj isti Igman u Konjicu, pa nesviran penal Slogi, Velezu, ponistenom cistom golu ŠB, neregularnim odbranama penala Dejana Ilieva itd.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 18 mar 2024, 21:31

Pitarsam je napisao/la:
15 mar 2024, 18:07
Ne znam kako ide pokušaj lobiranja i okupljanja
“Zdravih snaga” za boljitak BiH nogometa G.Mirvica?!
Licno,nisam optimista sto se tog puta tiče.Dobar potez
Ako ništa da se zna sada a i za buducnost ko je ko!

Željezničar -propao klub od vrha prema dnu.U dugovima
oko 18 miliona KM.Novca na koji kamate idu svaki dan,mjesec …
Jedina satisfakcija im je trenutno naša situacija.Pa neće Jusuf
Stat u gard da se bori sa Vicko&Comp.Vicko puhne i oni
mitomani i filozofi su ugašeni.Vidjecemo sutra u Mostaru
Hoće li “leći “ prvi gostujući bodovi spasa?!?
Bolesni,napaćeni mitomani i njihova lažna filozofija👈

Velež -Od kako je trojansko magare svezalo zastave i Covicu
stavio paksu na raspolaganje,jer i voštani bubnjar “u nešto
udarati mora”bas tesko.Kombinacija politike SDP-SDA.
Kao fol okrivljuju Sarajevo sto je Hasic najebo.Jos gore su
Najebali Musija i Mladost,ali ne zbog Sarajeva nego zbog
Mitomana sa Gubavice.Valjda se nije zaboravilo kako su
se prodali Vici-magaretu Dodikovim za neku sicu.
Pa ih do dan danas Vicko za muda ima.
Znaci,iako im je Mirvic pozajmio najboljeg igrača-Gruzijaca
Mislim mrka kapa.
Tuzla sa kamiondjijom-ma hajte molim vas.
Igman -Nazalost,previse mitomanskog i Niksicevog uplita.

Znaci kao i uvijek kroz ponosno historiju:
Sami protiv Svih👈

Sutra igra SARAJ’VO,svi na KOSEVO
❤️🤍❤️
Napisano prije 5-6 dana!
Ništa iznenađujuće,bar za mene.

Ko je god licno bio prisutan na tekmi protiv Borca,mogao
Je ne samo vidjeti nego i osjetiti bahatost Saveza koju je
mate-o Musa ispoljavao.
Prvo,opet oko 150 specijalaca u punoj ratnoj spremi.
Na 30 -tak navijaca Borca po 15 specijalaca sa jedne i druge
strane.Jos pri kraju tekme došlo 30 dole na jugu.
Apsolutno sve iritirajuće.
Kako se tekma bližila kraju skot Musa je bio sve perfidniji
U svojim odlukama.Nije sve kamera mogla ni zabilježiti.
Igrači Borca su padali ko glineni golubovi sa i bez kontakta.
Toliko iritirajuće,tolko zlonamjerno sudjenje,da mi je došlo
Da nakon 55 godina Koševa,napustim stadion ranije od muke.
Nikad nešto takvo nisam vidio i doživio.
Tolko smo svi bili isprovocirani zločinačkim sudjenjem po
Zadatku da sam ja bio na Mirvicevom mjestu,vjerovatno
Bih glavom spuco sudiju.
Pišem/kazem opet,Ko nije bio prisutan tesko može razumjeti
Te emocije.I naravno onaj ko je ovde po zadatku pa piše
Neutemeljene gluposti protiv kluba i Mirvica.
Za njih imam jedno i samo jedno pitanje?!
Šta vi Mirvicevi kritičari i mrzitelji predlažete da recimo ako
Mirvic odluci da ode i povuče svoje uloge.
Kako VI gledate i očekujete poslovanje i održivost kluba?!
Može li neki argumentovani odgovor od ovih par pljuvača,
Sto Kosevo samo na Areni vide.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 18 mar 2024, 21:48

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 18 mar 2024, 21:48

Bez obzira kako prođemo sutra i kako okončamo sezonu mi moramo nastaviti svojim putem kojim smo počeli.

- Očekujem od kluba prije svega da smo finansijski isplativi, da smo favoriti u svakoj utakmici na Koševu, da nosimo bodove u gostima od ekipa iz drugog dijela tabele, da smo konkurenti za titulu barem 5 kola do kraja, da nastavimo ulagati u akademiju i raditi na prodaji igrača, da manje srljamo sa transfer politikom, da se povežu još više navijači i klub (ovo ide nabolje u zadnje vrijeme),

- da guramo svoje pouzdane ljude u strukture saveza, da se malo manje medijski eksponiramo i prsimo, da prestanemo konkurentima posuđivati igrače, da uspostavimo jake veze ( tehničko/poslovne )sa svim manjim klubovima u državi i tako jačamo mrežu i imamo prednost u dovođenju talenata,

- da ojačamo skauting kako za dovođenje igrača iz vama, a tako i skauting u praćenju protivnika naše lige, da ne bacamo pare na Penjarande i igrače na zalasku karijere.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 18 mar 2024, 21:53

18 mar 2024, 21:26
mosarajvosa83 je napisao/la:
18 mar 2024, 19:20
18 mar 2024, 17:56

Ma znam nego zezam se, ovde sto evo lik napisa isto kao kod navijaca Zelje kao svi su protiv nas, hoce da nas ugase, izbace ili sta sve ne. Malo ko na ovom pdf hoce neke stvari objektivno pogledati, imaju ovih par kolovodja koji im glavu napune i slijepo se za tim vode, ali hajde njihova stvar. Cinjenica pored i loseg sudjenja je ta da mi vec 3 sezone lutamo, tumbamo igrace, trenere, uvodimo šatro neke sisteme, a rezultata nigdje ni na mapi. Ko zna sta se iza svega ovoga "krije", mozda je ovo i MIrvicu dobro doslo da se ispali iz kluba sto sa rezultatske strane i nije neka steta, medjutim masne ugovore koje je dao ovim poluigracima ce nas otjerati u kantonalnu ligu.
Meni je klub prioritet al bas bi volio da Mirvic ode da vas vidimo na djelu sa sve ledjendama,kako prosimo i ruku pruzamo svima. Bez dobrog kesa nigdje nas nece biti dobro to zapamti. Da hoce dic ruke od svega pa da vam svane.
Kao prvo druze ti ces oboliti ili si obolio od ovog foruma, ne gasis se 0-24h na svim temama i nastojis svima i na svaku odgovoriti, odmori malo nije vrijedno zdravlja. Dobro skontali smo da samo ti volis klub i samo ti se zalazes za dobrobit istog, a svi ostali smo goli qrac. Ako si vec, a jesi navijac kluba FK Sarajevo onda ces ga voliti i sa Mirvicem i bez Mirvica, nije ovaj klub napravio Ismir Mirvic, bilo ga je i prije njega, a bice ga i poslije njega, jest da mozda tada necete moci bacati svrs na kojekakve Penjarande sto ogulise klub a nikakvog ucinka ali boze moj sta da se radi.

I koga nas da vidis, ja nisam ni bio niti cu biti dio bilo kakve rukovodece strukture FK Sarajevo, ali kao dugogodisnji navijac kluba imam pravo biti nezadovoljan rezultatima istog i ne pravdaj mi to Vicom i Borcem, jer ni sa Slogom ne mozemo da se nosimo u zadnje vrijeme, a da ne govorimo o ostalim klubovima. Jednostavno na rezultatskom planu nas ne ide 3 sezone vec uz kojekakve blamaze, pa ti pricaj o kesu i kako nas nece biti, evo imas najplaceniju ekipu u ligi pa te deru ovi ili oni, ali prije nego mi napises o 4 metarskom ofsajdu Zvijezde ili nepostojeceg penala Igmanu sjeti se i nesviranog penala za taj isti Igman u Konjicu, pa nesviran penal Slogi, Velezu, ponistenom cistom golu ŠB, neregularnim odbranama penala Dejana Ilieva itd.
Hvala ti sto se ti brines za moje zdravlje ali nema potrebe,inace radicu sta se meni radi da ne gubite vrijeme i da me savjetujete. Koliko pratim klub necu pisat,samo znam da smo kroz razne borbe prolazili i golgote da nebi prosili sad kao kone. Nikad necu tjerat Mirvica dok nema rezervnog ko ce preuzet klub. Derace te svi ako Vico tako kaze i bices plasiran onako kako on odluci,ti lazi sam sebe ja nemam namjeru.

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 18 mar 2024, 21:54

U medjuvremenu situacija u Turskoj.
slika

Samo jako,smišljeno i pametno.Kad počnu balije i cetnicka
Bratija iz Saveza klecat,tad će i balije iz nekakvih željezničkih
zadruga,planinskih vijenaca iz RcGovine,kamiondjija iz
Siminog Hana Počet puzat i tražit sastanke.

Gospodine Mirvicu,
Vicko&Comp upotrebljavaju američku strategiju”stick and carrot”
i to im za sada prolazi.
Vrijeme je da Vi i vas tim pocnete raditi isto,samo
Sa puno vecim i debljim “stapom i mrkvom”
Ovo je Bosna👈
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 18 mar 2024, 21:58

18 mar 2024, 21:15
U dronovima je spas ;)
:D
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 18 mar 2024, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 18 mar 2024, 22:04

Sto se tice neodazivanja na sastanak, nadam se da će Tuzla i Zeljo ispasti, a Sloga ici u Evropu ispred Veleza. Satro sportski prijatelji, fuj. Svi laju na Vicu i na sudjenje i kad konacne neko pokrene rat protiv saveza, u misije rupe bjeze svi.
Ako kazna kojim slucajem bodovno ne bude velika, te ako na kraju sezone ovaj seoski klub Sloga zavrsi ispred nas i ide u Evropu, to bi bila najveca sramota kluba u historiji.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 mar 2024, 22:06

aBd napraviti takav prekid da em ostanu bez para od eventualnog EUROa em da ih oderu do gole kože sa lovom da cijela Evropa piše šta se u Zenici desilo

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 18 mar 2024, 22:22

Raja ovako, mi imamo Mirvića koji ima bruku poteza u rukavima da ovo izvuče u našu korist. Pokušava pošteno, od početka je krenuo da bude dobar sa Gicom i ostalima, ali nisu ga ozbiljno svatili, već ga smatraju klaunom kojem treba uzeti pare. Pokazao je to kada je prišao Gici i rukovo se sa njim na famoznom klipu, koji ste popušili od Zemunaca.

Pozvao je timove na sastanak na kojem bi pričali o problemima, očito da drugi nemaju problema, kao što Tuzla City kaže, niste nas podržali kad smo kleknuli, jadovi, MI NE KLEČIMO. Prodrmao se kavez, vide se neke stvari, imaju svi oraha, izgleda mi najmanje dok imamo damu da protresemo sve.

Mirvić sutra da hoće može ući u jednu od stranaka i da politički lobira za Sarajevo, ali nismo dobili boljitak našeg fudbala. Samo nas u vrhu i to je to. Ne bi on samo palamudio,već bi se baš zauzimo za nas. Onda bi prao pare da valja i bio jedan od jačih ljudi u državi. Nije mu to interes, a može, itekako može, što bi ga stranke objeručke prihvatile. Ima batinaše , pa 15 ljudi je uvijek oko njega. Može i sa tamne strane svašta napraviti, kolumbijska škola je to. Ne sjedi on sa Titom onako.

Podcjenjuju čovjeka. Pozvo ih je, nečete. Nemojte se sutra žaliti i pričati kako ste pokradeni, imali ste priliku. Nema nas 200, pa da se bojimo nekoga, armija je to ogromna, pored nas ima dosta stranih prijaelja koji mogu pomoči. Smiješna je ovo liga za te ljudie koji milijarde okreču, gdje je Tan, šutit će na sve, aha, baš.

Horde su imale dosta borbi i iz svih borbi su izašli kao pobjednici, prvi smo prozvali Ušanovića pa vidjeli smo kako je prošao, sad ideme Gico. Ni BHF ne šuti na savez i oni su kivni, tako da sa te strane isto imamo neku podršku. Sad će ih raja razapeti još više poslije Ukrajne, puni se čaša polako, selektori se mjenjaju kao čarape, niko ne valja samo oni dobri... Jadno je što su se neki prodali, da nušu im.

Jedan za sve, svi za SARAJEVO.
🇵🇸

moram
Kontakt:

Post Postao/la moram » 18 mar 2024, 22:28

Kazu pritisnuo Magoda pojedine da se odazovu sastanku sutra…

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 mar 2024, 22:31

Torino je napisao/la:
18 mar 2024, 22:22
Raja ovako, mi imamo Mirvića koji ima bruku poteza u rukavima da ovo izvuče u našu korist. Pokušava pošteno, od početka je krenuo da bude dobar sa Gicom i ostalima, ali nisu ga ozbiljno svatili, već ga smatraju klaunom kojem treba uzeti pare. Pokazao je to kada je prišao Gici i rukovo se sa njim na famoznom klipu, koji ste popušili od Zemunaca.

Pozvao je timove na sastanak na kojem bi pričali o problemima, očito da drugi nemaju problema, kao što Tuzla City kaže, niste nas podržali kad smo kleknuli, jadovi, MI NE KLEČIMO. Prodrmao se kavez, vide se neke stvari, imaju svi oraha, izgleda mi najmanje dok imamo damu da protresemo sve.

Mirvić sutra da hoće može ući u jednu od stranaka i da politički lobira za Sarajevo, ali nismo dobili boljitak našeg fudbala. Samo nas u vrhu i to je to. Ne bi on samo palamudio,već bi se baš zauzimo za nas. Onda bi prao pare da valja i bio jedan od jačih ljudi u državi. Nije mu to interes, a može, itekako može, što bi ga stranke objeručke prihvatile. Ima batinaše , pa 15 ljudi je uvijek oko njega. Može i sa tamne strane svašta napraviti, kolumbijska škola je to. Ne sjedi on sa Titom onako.

Podcjenjuju čovjeka. Pozvo ih je, nečete. Nemojte se sutra žaliti i pričati kako ste pokradeni, imali ste priliku. Nema nas 200, pa da se bojimo nekoga, armija je to ogromna, pored nas ima dosta stranih prijaelja koji mogu pomoči. Smiješna je ovo liga za te ljudie koji milijarde okreču, gdje je Tan, šutit će na sve, aha, baš.

Horde su imale dosta borbi i iz svih borbi su izašli kao pobjednici, prvi smo prozvali Ušanovića pa vidjeli smo kako je prošao, sad ideme Gico. Ni BHF ne šuti na savez i oni su kivni, tako da sa te strane isto imamo neku podršku. Sad će ih raja razapeti još više poslije Ukrajne, puni se čaša polako, selektori se mjenjaju kao čarape, niko ne valja samo oni dobri... Jadno je što su se neki prodali, da nušu im.

Jedan za sve, svi za SARAJEVO.
Jel pricas o Mirvicu ili o nekom Marvelovom superheroju? :rol:
Mirvic je samo jedan nesposobni ublehas, koji ce zarad svoje sujete i nesposobnosti, pokopati klub.
Smijuriju je napravio, koja ce klub kostati previse, samo da bi spasio svoju g.... i dao alibi Zlovencu i papku Ibriciciu, jer ne postoji nacin da ih se rijesi, radi stetnih ugovora po klub.
Godinama cemo se od ovoga oporavljati.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, Hajdeee, mire971, nedimmmm1337 i 48 gostiju.