Kakva najava

Da se i četnik naježi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dabogda ti se ugasila smijurija od kluba. Amin.
Pogani pogani pitari, cast izuzetcima
Ma budale majke mi. Gledam neki dan neko pise treba se ovdje Dzeko ukljuciti da ovo rijesisoko je napisao/la: ↑19 mar 2024, 00:44Ne kontam to razmisljanje. Savez je kao i prije nula. Pise lik bice komplet smijenjen. Ko ce to doci da vodi savez?Surreal je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:46zipa najava, izgleda momci ne morate ni razmišljat o sastavima, horde će suspendovat savezSavez pada uskoro, steta sto se ne moze vise reci, ali ko zna zna i ne brine se, pa da i braci ovdje porucim da se ne brinu. I kazna koju cemo dobiti nece imati nikakve svrhe. Postoji dobra sansa da nece niko u Evropu iz Bosne ove godine, kao da necemo ni imati prvaka jer ce prvenstvo biti proglaseno neregularnim, a savez komplet smijenjen.![]()
Ovi nasi klubovi realno nemogu izbaciti igraca da igra u solidnom europskom klubu. Vecina klubova se sramoti po Europi. Prvo se trebaju klubovi srediti pa onda mozemo pricati o savezu. Ovako skines ove krpelje, doce drugi i tako u krug.
Ja sam gotovo ubijedjen da Pjanic i Hajradinovic pocinju. Prvi - jer je veliko ime i ne vjerujem da Savo ima muda ostaviti ga na klupi. Drugi - jer ga je kupio u zadnjem prozoru, a i ofanzivno je orjentisan veznjak koji moze i zeli trcati (sudjelovati u defanzivi). Obojica - jer je naglasio da su prekidi nasa sansa, a Pjanic ima dobru desnicu (mada se meni nikad nisu svidjali njegovi centarsutevi) i Hajradinovic ima dobru ljevicu.babino je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:59to je to vjerovatno..
sehic100%
naprijed dzeko i demirovic.
desni bocni dedic.
lijevi kolasinac ili civic.
nazad anel, dennis i mujakic ako seo bude lijevi bocni (ili kolasinac, ako civica stavi lijevo bocno)
Pjanic ce mu igrati 100%...hajradinovic 90%...e sad krunic nije neki trkac, i igra svakako preko klinca, tipujem na tahirovica, prije nego na huseinbasica.
Sredina kako god, samo da ne bude pjanic-duh-krunic.
Ne bih se uopste iznenadio da Tojsic pocne tekmu:-)
0- 10 ako Bog da a postojimo malo duze da bi se ugasili strucnjak. Budite ponizni Vicinoj repci koji kaze da to nije njegova drzava,mada nisu HZ bacale baklje zadnji tekmu i prekidali mec naucnice
Kako ce klubovi napredovat kad ti Vico odredjuje koji ces biti na tabeli i kad te unistava sudjenjem zarad RS i njihovih interesa?soko je napisao/la: ↑19 mar 2024, 00:44Ne kontam to razmisljanje. Savez je kao i prije nula. Pise lik bice komplet smijenjen. Ko ce to doci da vodi savez?Surreal je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:46zipa najava, izgleda momci ne morate ni razmišljat o sastavima, horde će suspendovat savezSavez pada uskoro, steta sto se ne moze vise reci, ali ko zna zna i ne brine se, pa da i braci ovdje porucim da se ne brinu. I kazna koju cemo dobiti nece imati nikakve svrhe. Postoji dobra sansa da nece niko u Evropu iz Bosne ove godine, kao da necemo ni imati prvaka jer ce prvenstvo biti proglaseno neregularnim, a savez komplet smijenjen.![]()
Ovi nasi klubovi realno nemogu izbaciti igraca da igra u solidnom europskom klubu. Vecina klubova se sramoti po Europi. Prvo se trebaju klubovi srediti pa onda mozemo pricati o savezu. Ovako skines ove krpelje, doce drugi i tako u krug.
mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:230- 10 ako Bog da a postojimo malo duze da bi se ugasili strucnjak. Budite ponizni Vicinoj repci koji kaze da to nije njegova drzava,mada nisu HZ bacale baklje zadnji tekmu i prekidali mec naucnice
Njima je bitno da im Luksemburg petarde zabija i razni ribari i konobari ali Pitari su im krivi,al su svr.savali kad su HZ i Manijaci rusili UsanovicaFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:29mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:230- 10 ako Bog da a postojimo malo duze da bi se ugasili strucnjak. Budite ponizni Vicinoj repci koji kaze da to nije njegova drzava,mada nisu HZ bacale baklje zadnji tekmu i prekidali mec naucnice![]()
Evo da te pitam kao brat sa iste tribine, sta ti mislis koliko procentno vico i sudiie su krive za nase trenutno mjesto na tabeli ja smatram izmedju nekih 15-20% preko 20 nije sigurno ja mislim da mi prvo izmedju sebe se trebamo srediti pa onda dalje. Od pljuvanja na pocetku Dala do kasnije zaljenja sa njim pa da ne pricam dalje. Moju podrsku na svakom protestu ce Sarajevo imati ali protiv drzave nikad!mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:25Kako ce klubovi napredovat kad ti Vico odredjuje koji ces biti na tabeli i kad te unistava sudjenjem zarad RS i njihovih interesa?soko je napisao/la: ↑19 mar 2024, 00:44Ne kontam to razmisljanje. Savez je kao i prije nula. Pise lik bice komplet smijenjen. Ko ce to doci da vodi savez?
Sheyi je napisao/la: ↑19 mar 2024, 00:04
Mora im se priznati, dobro im je uprava u saradnji sa nekolicinom navijaca i botova odradila ovaj prebacaj fokusa sa totalnog fijaska sezone na sudije i Savez. Tolika ulaganja i najave nisu nista donijele zbog nesposobnog predsjednika, uprave, strucnog staba i nogometasa.
Ja? Ja necu. Ali ima ko hoce.
Samo trpajte braco ukrajincimosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:37Njima je bitno da im Luksemburg petarde zabija i razni ribari i konobari ali Pitari su im krivi,al su svr.savali kad su HZ i Manijaci rusili UsanovicaFKSDoGroba je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:29mosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 02:23
0- 10 ako Bog da a postojimo malo duze da bi se ugasili strucnjak. Budite ponizni Vicinoj repci koji kaze da to nije njegova drzava,mada nisu HZ bacale baklje zadnji tekmu i prekidali mec naucnice![]()