Da li znaš možda šta su još pjevali cigani? Da li je ovaj potez taurunuma i manijaka, ujedinio grupe na ovoj strani drine i da li je to "rat" izmedju Lesinara i KopreNedri-a napokon zatihnuo, odnosno u potpunosti stao?!? Sprema li se nešto, pitam se...
PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
-
- Kontakt:
Sprema se da zemuncima ograda za udarni bude kraca. A ostalo ko ce ga znati.Maradona10 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 17:03Da li znaš možda šta su još pjevali cigani? Da li je ovaj potez taurunuma i manijaka, ujedinio grupe na ovoj strani drine i da li je to "rat" izmedju Lesinara i KopreNedri-a napokon zatihnuo, odnosno u potpunosti stao?!? Sprema li se nešto, pitam se...
-
- Kontakt:
Već su uskraćeni za reprezentaciju, a za dalje, sve je moguce...Istinasamo123 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 17:05Sprema se da zemuncima ograda za udarni bude kraca. A ostalo ko ce ga znati.Maradona10 je napisao/la: ↑18 mar 2024, 17:03Da li znaš možda šta su još pjevali cigani? Da li je ovaj potez taurunuma i manijaka, ujedinio grupe na ovoj strani drine i da li je to "rat" izmedju Lesinara i KopreNedri-a napokon zatihnuo, odnosno u potpunosti stao?!? Sprema li se nešto, pitam se...
Najbolji opis za ovo što se desilo sa grupom BH Legion je: spoj nepažnje, opuštenosti i nonšalantnosti. Sve je to dovelo do pada udarnog transa, a Delije koje vrebaju ovakve prilike i pri tome otimaju zastave po Rimu, Budimpešti i ostalim gradovima teško će ovakav poklon ne iskoristiti. Koliko sam skontao po slikama u Vaduzu na jednoj tribini su bili naravno zajedno BHF, Red Army, Manijaci, Fukare, a na sasvim suprotnoj su bili BH Legion. Ni prvi ali vjerovatno zadnji put na gostovanjima su se odvajali od kopa BHF i ostalih grupa i formirali svoj kop. Problem je što je neko vrlo vjerovatno pratio godinama kako se ponašaju i grupišu odvojeni od glavnog kopa... Da ne bude zabune BH Legion su dosta puta bili zajedno sa BHF u kopu, ali dosta puta sami. Što je najcrnije u priči daleko su od nebitne grupe za reprezentaciju, čak je bilo gostovanja gdje su se pojavili oni, a BHF nije. Prvo mi pada na pamet Bugarska prije par godina kada su na gostovanju bili oni, Gerila iz Travnika i Red Army, od ostalih grupa se niko nije pojavio pa čak ni BHF. Zbog takvih stvari šteta što se desilo gašenje grupe ali kao grupa sami snose veliku krivicu zbog istog gašenja...
Pitari, pogledajte malo od pravog Real Madrida kako se to radi, ako hoćete fair-play... Ljudi dobili 4:2 i tužili sudiju...
U okviru 29. kola španske Primere Real Madrid je kao gost prije dva dana slavio protiv Osasune. Rezultat je bio 4:2 u korist Kraljeva.
Već u 18. minuti je bilo 2:1 za goste. Pogodio je Vinicius za prednost, izjednačio Budimir, da bi Carvajal vratio prednost Reala.
U drugom dijelu Diaz i Vinicius rješavaju pitanje pobjednika golovima u 61. i 64. minuti, da bi Munoz u nadoknadi ublažio poraz tima iz Pamplone.
Međutim, neće se sve na tome završiti. Fabrizio Romano je upravo objavio kako je Real Madrid podnio prijavu protiv glavnog suca te utakmice, Juana Manuere.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- feniksptica
- Kontakt:
BHL su svakako bili u ogromnom padu u zadnje 2 godine. Poslije proslave rodjendana je poceo pad.
Ovo je doslo ko kec na desetku.
vodja i par momaka sve slabije dolazili na domace utakmice. Najjacu regiju Tuzlu prepustili Zuli i tu je bila greska.
Ovo je doslo ko kec na desetku.
vodja i par momaka sve slabije dolazili na domace utakmice. Najjacu regiju Tuzlu prepustili Zuli i tu je bila greska.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Prvo, izjava za Real Madrid je sadvim tacna, organizaciono, platnom moći, jesmo rral za vas i ostale.AvantiBL je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:43Pitari, pogledajte malo od pravog Real Madrida kako se to radi, ako hoćete fair-play... Ljudi dobili 4:2 i tužili sudiju...
U okviru 29. kola španske Primere Real Madrid je kao gost prije dva dana slavio protiv Osasune. Rezultat je bio 4:2 u korist Kraljeva.
Već u 18. minuti je bilo 2:1 za goste. Pogodio je Vinicius za prednost, izjednačio Budimir, da bi Carvajal vratio prednost Reala.
U drugom dijelu Diaz i Vinicius rješavaju pitanje pobjednika golovima u 61. i 64. minuti, da bi Munoz u nadoknadi ublažio poraz tima iz Pamplone.
Međutim, neće se sve na tome završiti. Fabrizio Romano je upravo objavio kako je Real Madrid podnio prijavu protiv glavnog suca te utakmice, Juana Manuere.
Pitajte djecu iz vaseg kluba sto trče kod nas u akademiju? Da ih ne ucjenjujete na razne nacin, ne uskračujete repku, pola igraca ne bi imali.
Drugo, nemoj se ti sikirati plaho za nas i suđenje.
Mogli bi uskoro da ostanete bez svoje zastitet, u dogledno vrijeme, a znate kako kod vas ide, cim nema leđa ide druga liga...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Misliš, kao što će kod vas sada ićiPantelija je napisao/la: ↑18 mar 2024, 23:53Prvo, izjava za Real Madrid je sadvim tacna, organizaciono, platnom moći, jesmo rral za vas i ostale.AvantiBL je napisao/la: ↑18 mar 2024, 22:43Pitari, pogledajte malo od pravog Real Madrida kako se to radi, ako hoćete fair-play... Ljudi dobili 4:2 i tužili sudiju...
Pitajte djecu iz vaseg kluba sto trče kod nas u akademiju? Da ih ne ucjenjujete na razne nacin, ne uskračujete repku, pola igraca ne bi imali.
Drugo, nemoj se ti sikirati plaho za nas i suđenje.
Mogli bi uskoro da ostanete bez svoje zastitet, u dogledno vrijeme, a znate kako kod vas ide, cim nema leđa ide druga liga...

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Pitanje je bilo samo dana kad ce im pasti krpa.Kako su ga nosili kuda su ga sve nosili cudi me pa i ranije nije pala krpa.RA i TM su trenutno najaci sto se repke tice prve ekipe idu na gostovaanja i **** xe njima ista pasti.Nemam nista protiv BHF ali sto se tice belaja ulice ove dvije grupe to kontrolisu!!
- bagniadiluca
- Kontakt:
To je poseban slučej vjeruj mi, ali ima protekciju od admina jer ga do sada nisu banovali...poremećena ličnost uglavnom, a ja ga od milja zovem Ćita

LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Al najjace mi je qrcenje manijaka prema delijama “ ne znate vi s kim imate posla”
Ajde da je to knd pa da i mozda imaju neke sanse, ali beogradjanima se qracati, pa da li ste realni? Oni šupci prodani se usutili, sve im je sad na ivici jer su **** pojeli, samo se manijaci nesto ofiraju.

Ajde da je to knd pa da i mozda imaju neke sanse, ali beogradjanima se qracati, pa da li ste realni? Oni šupci prodani se usutili, sve im je sad na ivici jer su **** pojeli, samo se manijaci nesto ofiraju.
Ti vidio par tiktokova od djece i kazes da su Manijaci brao glupane.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:23Al najjace mi je qrcenje manijaka prema delijama “ ne znate vi s kim imate posla”![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
Aha, znaci ipak ste se usrali. Ok glupaneKamaga11 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:36Ti vidio par tiktokova od djece i kazes da su Manijaci brao glupane.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:23Al najjace mi je qrcenje manijaka prema delijama “ ne znate vi s kim imate posla”![]()
-
- Kontakt:
Pa de odluci se, jesmo se usrali ili se mangupisemo?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑19 mar 2024, 14:16Aha, znaci ipak ste se usrali. Ok glupaneKamaga11 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:36Ti vidio par tiktokova od djece i kazes da su Manijaci brao glupane.LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑19 mar 2024, 12:23Al najjace mi je qrcenje manijaka prema delijama “ ne znate vi s kim imate posla”![]()
Vodeci se tom logikom, vi ste cijelo vrijeme zivjeli u strahu od delija jer je forumas maradona s tolikim usihicenjem iznad pisao da slijedi kraj rata lesinara i koprenedrija

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Delije realno mogu ugasiti sve grupe u BIH i na fer i na manje fer nacin.Smijesno se porediti sa njima,Grobarima i Torcidom pa i BBB -om.Oni imaju podgrupe jace od nasih citavih grupa.-
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Mislim da bi se vi medjusobno trebali dogovoriti, jeste li se usrali ili cigani ne znaju s kim se kace19vendetta87 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 14:21Pa de odluci se, jesmo se usrali ili se mangupisemo?
Vodeci se tom logikom, vi ste cijelo vrijeme zivjeli u strahu od delija jer je forumas maradona s tolikim usihicenjem iznad pisao da slijedi kraj rata lesinara i koprenedrija![]()
Ko vas **** skinite gaceee delijama
Da ih je milion
Nikog se ne bojimo SG DBR EPF IDZ FF JU VT
TM87
Da ih je milion
Nikog se ne bojimo SG DBR EPF IDZ FF JU VT
TM87
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovo je tako glupo razmisljanje. Ko se uopste poredi sa njima? Porediti se sa njima i podrskom drzave koju oni imaju je nemoguce.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Grobari ne mocu ici u istoj recenici sa ostalima, a danas je to posebno gdje im je tribina djecije obdaniste koje popunjava unutrasnjost Srbije da se oslanjaju na Beograd bilo bi ih 150 na tribini.trenutno nemaju 3 ozbiljne podgrupe na tribini.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, sarajevo19461987 i 17 gostiju.