Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Imajednabrigada
Kontakt:

Re: Savo Milošević - Selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Imajednabrigada » 19 mar 2024, 15:04

Skoro 3 godine sam na forumu, od toga dvije godine u toj kako vi zovete ulozi " insajdera" .

Prema tome, nadjite mi neku gresku ili laž, u te dvi godine u vezi novih igracaa onda se javite i osudjujte.

Isto tako potrudite se i da nađete istinite info i dobre stvari koje sam donio ovdje da bi bili vise ljudi a manje kreteni.

Vi ste ovdje na forumu bili ko u nekom geto-u veze niste imali sta se desava, dok nisam malo razbio tu monotoniju i beznađe samo pisali gluposti kao sto u vecina danas.

Ne trazim puno a do tad imate👋 hihihi
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 mar 2024, 15:07

Imajednabrigada je napisao/la:
19 mar 2024, 15:04

Vi ste ovdje na forumu bili ko u nekom geto-u veze niste imali sta se desava, dok nisam malo razbio tu monotoniju i beznađe samo pisali gluposti kao sto u vecina danas.
:salut: :tokralju:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 19 mar 2024, 15:15

Ja kakav mentol dan te yebo
naprijed rejal

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 19 mar 2024, 15:32

Svaka cast Savi, ali pitanje je motivacija i da li to znanje moze prenjeti na igrace. A jedini koji su znali od g.ovana pitu praviti su Ciro i Petev.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 19 mar 2024, 15:42

Znate li vi da Huseinbašića ne bi bilo danas na okupljanju da ne bi mene i moje malenkosti i da nisam javno iznio info da mora izvaditi pasos prije nego napuni 22 godine ili da ne smije odigrati zvanicu utakmicu na euro u21... I nije 3 dana prije 22godine.

I onda se forum digao na noge poceli ste palamuditi u prazno bez da iko ista poduzme kao i inace i poceli pisati ovi portalčići lazni. :urnebes: :urnebes:

Ali ipak nisam nista prepustio slučaju vec sam Direkt u Savez prenio informaciju. :urnebes:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 19 mar 2024, 15:44

19 mar 2024, 15:42
Znate li vi da Huseinbašića ne bi bilo danas na okupljanju da ne bi mene i moje malenkosti i da nisam javno iznio info da mora izvaditi pasos prije nego napuni 22 godine ili da ne smije odigrati zvanicu utakmicu na euro u21... I nije 3 dana prije 22godine.
I onda si usput rijesio da svabe ne prodju dalje na EP :kafa:

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 19 mar 2024, 15:48

Ovaj je jos veci debil od Sindikata.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 19 mar 2024, 15:57

Mogli je napisao/la:
19 mar 2024, 15:48
Mali si i beskoristan.
Ne vidis se hihihi

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 19 mar 2024, 16:04

Evo Svetozar oblaci dres a navodno se prvo zahvalio rekavsi da ceka poziv Piksija. Ocigledno je on izuzetak i da se njega treba molit za razliku od drugih kako je Savo naveo i gledat u njeg kao da je van dijk u najmanju ruku. Generalno dobar igrac, po meni mnogo bolji stoper i od Dennisa,Barisica,Gojkovica i Mujakica. Strasno eksplozivan skocan vrlo dobar u posjedu i ako bi srcem igrao kao npr Vranjes mogao bi nam biti od velike koristi. Uz sve to je jos uvijek izuzetno mlad igrac..

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 19 mar 2024, 16:18

Mogli je napisao/la:
19 mar 2024, 15:48
Isti je to debil ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 19 mar 2024, 16:19

fanatik19 je napisao/la:
19 mar 2024, 16:04
Evo Svetozar oblaci dres a navodno se prvo zahvalio rekavsi da ceka poziv Piksija. Ocigledno je on izuzetak i da se njega treba molit za razliku od drugih kako je Savo naveo i gledat u njeg kao da je van dijk u najmanju ruku. Generalno dobar igrac, po meni mnogo bolji stoper i od Dennisa,Barisica,Gojkovica i Mujakica. Strasno eksplozivan skocan vrlo dobar u posjedu i ako bi srcem igrao kao npr Vranjes mogao bi nam biti od velike koristi. Uz sve to je jos uvijek izuzetno mlad igrac..
Portali pisu o njemu na osnovu onoga sto je Savo rekao na Areni, a zapravo on nista konkretno nije rekao u vezi tog slucaja.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 19 mar 2024, 16:24

Ghuraba je napisao/la:
19 mar 2024, 16:19
fanatik19 je napisao/la:
19 mar 2024, 16:04
Portali pisu o njemu na osnovu onoga sto je Savo rekao na Areni, a zapravo on nista konkretno nije rekao u vezi tog slucaja.
Savo ako ce se drzati onoga sto je rekao za prirodnog iz Dinama treba prekriziti Markovica jer je ocigledno da je kod njega isti slucaj. Ali isto tako onda nije trebao zvati ni Huseinbasica.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 19 mar 2024, 16:26

Ako su nam Srbi prepustili Markovića, izuzetno sam skeptičan. Nije baš kod nih neka konkurencija na štoperu, a on nije dobacio ni do šireg spiska.
Bojim se da su to menadžerske relacije, a onda će taj Marković morati da bude na spiskovima i igra. Sutra ako neki Ugwu debituje za Ajax, upravo ovi menadžerski poluigrači biće prepreka da se on pozove.

Inače, što Milošević nije reagovao u slučaju Sučića? Sučić je odbio njegov poziv, što nije iznio svoj stav po tom pitanju koji kao danas iznosi?
Najobičniji foler i lažni trener, ko da gledam ostaviće ga da upropasti još jedne kvalifikacije.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 19 mar 2024, 16:34

Horoz je napisao/la:
19 mar 2024, 16:26
Ako su nam Srbi prepustili Markovića, izuzetno sam skeptičan. Nije baš kod nih neka konkurencija na štoperu, a on nije dobacio ni do šireg spiska.
Bojim se da su to menadžerske relacije, a onda će taj Marković morati da bude na spiskovima i igra. Sutra ako neki Ugwu debituje za Ajax, upravo ovi menadžerski poluigrači biće prepreka da se on pozove.

Inače, što Milošević nije reagovao u slučaju Sučića? Sučić je odbio njegov poziv, što nije iznio svoj stav po tom pitanju koji kao danas iznosi.
Najobičniji foler i lažni trener, ko da gledam ostaviće ga da upropasti još jedne kvalifikacije.
Ma svakog koji ne mogne tamo igrat i poveze se sa nama ne bi trebalo razmatrati uopste da smo iole ozbiljni ali ovako sta ces..
Sto se tice Srbije i konkurencije imaju 3 igraca koja igraju na puno vecem nivou od markovica(Pavlovic Salzburg, Milenkovic Fiorentina i Veljkovic Werder) tako da poziva za njega dok je god clan partizana sigurno nwma

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 mar 2024, 16:41

Odbrana Partizana kriticna.
Razlog sto nece uzeti titulu ove godine.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 19 mar 2024, 16:51

tuzlak1987 je napisao/la:
19 mar 2024, 16:41
Gledam partizana svaku utakmicu, ljudi jednostavno bez saldanhe ne mogu da pobjeđuju u kontinuitetu i da budu u bilo kakvoj prici za titulu.Upitno je i sa njim ali opet bi im sanse drasticno vece bile ali jednostavno zadnje 2 tekme covjek nije igrao i osvoje samo bod jer Bazdar nije ni blizu njegov kvalitet da nadomjesti njegov izostanak u svakom smislu. Tip je najbolji igrac kompletne lige. Sto se tice odbrane da je kriticna se ne slazem ali se slazem da nije dovoljno dobr i da jako lose brane ubacaje sa strane i da na taj nacin primaju najvise golova(konkretno derbi oba gola poslije kornera)

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 19 mar 2024, 16:55

19 mar 2024, 15:04
Skoro 3 godine sam na forumu, od toga dvije godine u toj kako vi zovete ulozi " insajdera" .

Prema tome, nadjite mi neku gresku ili laž, u te dvi godine u vezi novih igracaa onda se javite i osudjujte.

Isto tako potrudite se i da nađete istinite info i dobre stvari koje sam donio ovdje da bi bili vise ljudi a manje kreteni.

Ne trazim puno a do tad imate👋 hihihi

Brigada je dao novu dimenziju ovom forumu sa insajderima, ja sam na to stavio šlag na tortu.

Horoz
Kontakt:

Post Postao/la Horoz » 19 mar 2024, 17:11

fanatik19 je napisao/la:
19 mar 2024, 16:34
Horoz je napisao/la:
19 mar 2024, 16:26

Inače, što Milošević nije reagovao u slučaju Sučića? Sučić je odbio njegov poziv, što nije iznio svoj stav po tom pitanju koji kao danas iznosi.
Ma svakog koji ne mogne tamo igrat i poveze se sa nama ne bi trebalo razmatrati uopste da smo iole ozbiljni ali ovako sta ces..
Sto se tice Srbije i konkurencije imaju 3 igraca koja igraju na puno vecem nivou od markovica(Pavlovic Salzburg, Milenkovic Fiorentina i Veljkovic Werder) tako da poziva za njega dok je god clan partizana sigurno nwma
Tu je i Mašović, ali ni on ni Veljković nisu neka klasa. Problem je što Marković nije uspio da se probije ni na spisak reprezentacije iz domaće lige, koja je igrala u Americi prošle godine. Dakle nije bio ni među 4-5 najboljih stopera srpske lige.
Nije sad da mi imamo puno boljih stopera, ali mi se ne sviđa ta politika dovođenja mediokriteta, da bi se bolje prodali za nečiji drugi račun.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac

deantinho
Kontakt:

Post Postao/la deantinho » 19 mar 2024, 17:23

tuzlak1987 je napisao/la:
19 mar 2024, 16:41
Kritična je blaga riječ.Loša je puno prikladnije.
Isto tako, treba biti pošten pa reći da je za to Sveta najmanje kriv.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 19 mar 2024, 17:28

19 mar 2024, 15:42

I onda se forum digao na noge poceli ste palamuditi u prazno bez da iko ista poduzme kao i inace i poceli pisati ovi portalčići lazni. :urnebes: :urnebes:

Ali ipak nisam nista prepustio slučaju vec sam Direkt u Savez prenio informaciju. :urnebes:
Pa de hajde digni se malo i oko Esmira, kaze jucer na Areni Savo da mu ga nikad niko nije predlozio.
Ako imas moc i utjecaj uegiraj za ove glavne potencijale...
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 12 gostiju.