Zar nije odabran termin subota 20:45 ne znam zašto su pomjerili i to baš petak u tom terminu stavili da se ne može otići na utakmicu...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To je bio preliminarni ali se zbog Uskrsa ipak u nedjelju neće nikako igrati pa se sve pomjerilo. Primetime su 2 derbija, ostalo su onako popunili.
Hvala brate na odgovoru, šteta sa jaranom sam mislio na utakmicu ali nažalost zbog posla ipak će se preko TVa gledati ovaj put

Izuzetno glup potez Zeljkana,Tuzle,pa i jadnog Igmana da
Odbiju Mirvicevu inicijativu.Al’kad se analizira ko ih vodi
Ništa ne iznenađuje.
Velež ćemo ostavit na kraju.
Ova 3 kluba davljenika od kojih će jedan ispasti sigurno,
a cak mozda i 2 su se priklonili opciji”ne talasaj” i ne zamjeraj
se Vicku i Savezu.Svaki od ovih Klubova davljenika ima svoju
Racunicu da ne ispadne u nizi rang.
Zar im nije bilo pametnije da su se pridružili inicijativi i
podržali borbu protiv korumpiranog Saveza.Tako na kraju
Bošnjačka komponenta ne priznaje rezultate namještene
Lige i gotovo.Niko ne ispada.
Vjerujte da je obrnuta situacija 100% bi Hrvatska i Srpska
Komponenta tako napravila.
Al’ hajte molim vas,da Jusuf spadalo i kamiondjija imaju
široke vidike i strategije i da to skontaju.
Ma nek je samo protiv najvećeg Kluba u državi,pa neka.
Sto se Veleza tiće,po najnovijim informacija iz osinjaka
Tj.BL i ljudima mnogo bliskim Vici i bratiji plan je slijedeci.
Sezona 2024-25 g.WwwwWLige Velez bi po političkoj liniji
Trebao po prvi put biti prvak!Da se udovolji Nikšiću i njegovim
Političkim poltronima i ahbabima.Tu dolazi da lizanja Veleza i
Saveza.Onda ide u Sezoni2025/26g. Borac jer im je 100g.
Postojanja.
Takvi su planovi,želje i razmišljanja
Odbiju Mirvicevu inicijativu.Al’kad se analizira ko ih vodi
Ništa ne iznenađuje.
Velež ćemo ostavit na kraju.
Ova 3 kluba davljenika od kojih će jedan ispasti sigurno,
a cak mozda i 2 su se priklonili opciji”ne talasaj” i ne zamjeraj
se Vicku i Savezu.Svaki od ovih Klubova davljenika ima svoju
Racunicu da ne ispadne u nizi rang.
Zar im nije bilo pametnije da su se pridružili inicijativi i
podržali borbu protiv korumpiranog Saveza.Tako na kraju
Bošnjačka komponenta ne priznaje rezultate namještene
Lige i gotovo.Niko ne ispada.
Vjerujte da je obrnuta situacija 100% bi Hrvatska i Srpska
Komponenta tako napravila.
Al’ hajte molim vas,da Jusuf spadalo i kamiondjija imaju
široke vidike i strategije i da to skontaju.
Ma nek je samo protiv najvećeg Kluba u državi,pa neka.
Sto se Veleza tiće,po najnovijim informacija iz osinjaka
Tj.BL i ljudima mnogo bliskim Vici i bratiji plan je slijedeci.
Sezona 2024-25 g.WwwwWLige Velez bi po političkoj liniji
Trebao po prvi put biti prvak!Da se udovolji Nikšiću i njegovim
Političkim poltronima i ahbabima.Tu dolazi da lizanja Veleza i
Saveza.Onda ide u Sezoni2025/26g. Borac jer im je 100g.
Postojanja.
Takvi su planovi,želje i razmišljanja
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
-
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
BITNO je da su pozvani na sastanak (ne trener ne sd vec vlasnici presjednici klubova i da sa svak svoju viziju cak ako smatra da je sve ok i da treba nastavit kako jest.
Oni su to okrenuli kao da ih je Mirvic nazvo i naredio da ne igraju vise nijedno kolo, ili da prekinu svaku narednu utakmicu..
Izgovor je necemo da branimo interese FK SARAJEVA, nije vrijeme, sve ok i to se moglo reci na tom sastanku, vec receno je jad sutra njih savez nagazi tad ce reci oa mi smo bil za to al mi smo smatrali malo kasnije..
Mirvic je rekao ok, hoce te tako mi cemo pokrenut i krenut sami a vi odlucite kad je vrijeme
TAKODJE; misljenja sam da smo u ovo trebali ici sami, uz podrsku politicara i bez ovih bjednih jadovski baliski siritinjski klubova tipa velez tc zeljo
IJAKO SAM TESKI PROTIVNIK SDA I ZELIOBI DA NEBUDU NIKAD VISE VLAT NI UJEDNOJ MJESNOJ ZAJEDNICI, mislim da su oni bolji partner nego trojka (naravno i trojku maxsimalno ukljucit) jer SDA bolje zna ove podzemne tunele udarce ispod pojasa i takodje savjete kako radit ilegalne stvari legalno (jer to vico pilav co rade) CITAVA DRZAVA (svijet) vidi da se borcu stima i sakom i kapim i onda ojebina Husic spiminje klecanje onaj jado iz veleza kaze neradi kad je hladno vrijeme, zeljo je ojebina odkluba evo vec 101 godinu
Ovo je odradjeno planski od advokata iz rs uz consultacije advokata iz federacije, i cak politike iz iba entiteta trebamo pravnike jake al i politiku jer moramo udarit jacim oruzijem i oruzijem zakoje oni smatraju da nemozemo imat
Ako budemo isli ko ona ojebina iz veleza za par advokata i onebinom nerminom niksicem zavrsicemo ko i ojebina velezova ili drugoligas iz gasa miskina
Oni su to okrenuli kao da ih je Mirvic nazvo i naredio da ne igraju vise nijedno kolo, ili da prekinu svaku narednu utakmicu..
Izgovor je necemo da branimo interese FK SARAJEVA, nije vrijeme, sve ok i to se moglo reci na tom sastanku, vec receno je jad sutra njih savez nagazi tad ce reci oa mi smo bil za to al mi smo smatrali malo kasnije..
Mirvic je rekao ok, hoce te tako mi cemo pokrenut i krenut sami a vi odlucite kad je vrijeme
TAKODJE; misljenja sam da smo u ovo trebali ici sami, uz podrsku politicara i bez ovih bjednih jadovski baliski siritinjski klubova tipa velez tc zeljo
IJAKO SAM TESKI PROTIVNIK SDA I ZELIOBI DA NEBUDU NIKAD VISE VLAT NI UJEDNOJ MJESNOJ ZAJEDNICI, mislim da su oni bolji partner nego trojka (naravno i trojku maxsimalno ukljucit) jer SDA bolje zna ove podzemne tunele udarce ispod pojasa i takodje savjete kako radit ilegalne stvari legalno (jer to vico pilav co rade) CITAVA DRZAVA (svijet) vidi da se borcu stima i sakom i kapim i onda ojebina Husic spiminje klecanje onaj jado iz veleza kaze neradi kad je hladno vrijeme, zeljo je ojebina odkluba evo vec 101 godinu
Ovo je odradjeno planski od advokata iz rs uz consultacije advokata iz federacije, i cak politike iz iba entiteta trebamo pravnike jake al i politiku jer moramo udarit jacim oruzijem i oruzijem zakoje oni smatraju da nemozemo imat
Ako budemo isli ko ona ojebina iz veleza za par advokata i onebinom nerminom niksicem zavrsicemo ko i ojebina velezova ili drugoligas iz gasa miskina
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Radi SDA partnera ti je ovako stanje u sportu, gradu i drzavi. Primjer i Sisonja SDA.Pitar6785 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 15:14BITNO je da su pozvani na sastanak (ne trener ne sd vec vlasnici presjednici klubova i da sa svak svoju viziju cak ako smatra da je sve ok i da treba nastavit kako jest.
....sve drugo će proći!
Sto bi se reklo :
Kad izgubis identitet
izgubio si sve !!
- luckystrike
- Kontakt:
jel' realno očekivati da će se promjeniti termin s Tuzlom?
Tacno, posto su oni to pisali riktali da odgovara njima dodi i covicu, a ova dvoica odradili mladu (SDA) i onda nabili nogom, e sad karma .. jer ona (SDA) zna sta boli njihove bivse muzeve najbolje.OldTownDistrict je napisao/la: ↑19 mar 2024, 15:42Radi SDA partnera ti je ovako stanje u sportu, gradu i drzavi. Primjer i Sisonja SDA.Pitar6785 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 15:14BITNO je da su pozvani na sastanak (ne trener ne sd vec vlasnici presjednici klubova i da sa svak svoju viziju cak ako smatra da je sve ok i da treba nastavit kako jest.
Takodje mlada se zazeljela zlatne kasike i kavijara
s obzirom da sad trenutno nemamo nekih opcija do kraja prvenstva...
sta mislite da li je sad vrijeme da se razgovara o regijonalnoj ligi.
sta mislite da li je sad vrijeme da se razgovara o regijonalnoj ligi.
Kakva ba regionalna liga, da debakl doživimo.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Drug, rat bi poceo. Ne moze to zazivjeti ovdje nikad

Bolje debakl u regionalnoj ligi, nego u našoj

Ima vremena do tekme ali teškoluckystrike je napisao/la: ↑19 mar 2024, 16:35jel' realno očekivati da će se promjeniti termin s Tuzlom?
Valjda je Ibricic preko kuma urgirao, da nas Vico i kompanija drakonski ne kazne 

- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:

1946
Faćo?stojko je napisao/la: ↑19 mar 2024, 17:40Ne znam ko mu je kum ali ako mislis na midhino stene, taj nam nece srediti nista. Nemate pojma ko nam pokusava pomoci. Na niske smo grane pali. O nasoj sudbini odlucuju momci koji nikada u zivotu nisu isli na utakmice niti znaju bilo sta o PL.
A ovo sto neko napisa da se nas starletan okruzio nekakvim zestokim momcima, ako je to istina i ako misli da ga oni mogu spasiti u slucaju da se zamjeri ovima sa kojkima se vico spandjao, grdno se zaebao. Doci ce im covjek i natjerati ih da se svi medjusobno samaraju, ukljucujuci nasega prezidenta.

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, Hajdeee, misstianopenaldo, nedimmmm1337, SHZ82, skoJaa i 77 gostiju.