Pa ako ćemo tako, onda su vaše sve neregularne. Možda je ona iz Jugoslavije regularna. Eto imate jednu titulu. Plus ni kupovi i superkupovi nisu pošteni. Ne znam da imate tri poštena trofeja.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Morpheus, dana/u 19 mar 2024, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
sta je bolan priznao. Kako tako neistine siris bez imalo obraza? Necu da te proklinjem, ali si jazavac pravi virtuale. Covjek je rekao da Mesa nije dozvolio da zeljeznicar ne igra pod rucnom. Kakvo namjestanje.damir_82 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 16:14Bjelica predvodi ekipu koja se iz vaše avlije grohotom smije na ovo...
A radi takvih poput tebe, iskreno vam zelim drugu ligu.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ista prica kako Dzeko grli Vicu, kao za Mirvica. Ma trebo si ga Edine cepirati, to zeli rulja.. Kako netakticni, glupi, nestrpljivi ljudi.
- 1 9 4 6 -
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
E jbg sad, ovakve ankete jedino pokazuju ko ima najvise (optimisticnih) navijaca na forumuSuvorov je napisao/la: ↑19 mar 2024, 15:47Ma kako da ne.feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2024, 14:32S obzirom da je 95% onih koji prate nasu ligi reklo i prije pocetka sezone da će Borac bit prvi, polahko. Da vidimo sta i kako. Nikad ne reci nikad
![]()

-
- Kontakt:
Dobro, ovo je smješno i postavit.Suvorov je napisao/la: ↑19 mar 2024, 15:47Ma kako da ne.feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2024, 14:32S obzirom da je 95% onih koji prate nasu ligi reklo i prije pocetka sezone da će Borac bit prvi, polahko. Da vidimo sta i kako. Nikad ne reci nikad
![]()
Pa kad ih ima najviše sa kromolja na forumu, svaki dan neki novi nick izleti.
Jedino Borac osvaja pošteno.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Rekao je da ce i u grupu Euro takmicenja ove sezone. Mislis da je toliko vidovit?Bordotim je napisao/la: ↑19 mar 2024, 15:06Čak i onaj tegeltija je već u 3.kolo izjavio, da će Borac sasvim sigurno biti šampion. I kako sad vidimo, bio je 100% u pravu. To vama sve normalno, da jedan političar već unaprijed zna, ko će biti prvak? I to sve javno kaže? Sve je to normalno za vas, a očekujete neku regularnu ligu, možda za 100 godina ili 300 godina...feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2024, 14:32S obzirom da je 95% onih koji prate nasu ligi reklo i prije pocetka sezone da će Borac bit prvi, polahko. Da vidimo sta i kako. Nikad ne reci nikadtutankamon1905 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 14:26Svaka cast normalnim pitarima, ali ovakvi indijanci su vam najglasniji i dok je to tako, nikom zdrav razum nece dopustiti da pruzi podrsku
Šteta što Tegeltija nije uložio svoje bogastvo, sad bi bio milioner, mada ko zna možda i jest nešto uložio.
Nije ni čudo da je ova liga neregularna, jer sve zna unaprijed ko mora biti prvak, ko mora u evropi i ko mora ispasti. Ovo nema veze sa fudbalom ili sportom. Sve je ovo politika, i svi vi to dobro znate.

Kad ćete shvatiti da ja nikad ne lažem.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑19 mar 2024, 16:18sta je bolan priznao. Kako tako neistine siris bez imalo obraza? Necu da te proklinjem, ali si jazavac pravi virtuale. Covjek je rekao da Mesa nije dozvolio da zeljeznicar ne igra pod rucnom. Kakvo namjestanje.
A radi takvih poput tebe, iskreno vam zelim drugu ligu.![]()
PREDRAG PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Koji vam je šejtan?
Jedi vidio kolioo daje a nismo se sageli londonskim cirkusima, araspkim opštinskim radnicima
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- TurkishAirlines
Kako oni spomenu korona titulu tako ona meni jos drazafeniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2024, 15:30Jedno pitanje onako narodsko..
Koje mjesto je bilo Sarajevo kad je savez odlucio da im dodijeli titulu po tvom ?

Tacno vidis da ih zivotom boli, jade se jos nadaju da bi bili prvi na kraju te sezone

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Bravo, ovo je sva suština priče, i na ovome se sve završava.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑19 mar 2024, 11:32Kao prvo ako mislis komentarisati , trebas znati i stvarne razloge pa onda pisi komentar. Prije utakmice smo upoznali FK Sarajevo sta smo planirali uraditi, predlozili i njima da kao znak podrske njihovi igraci kleknu na minut, da skrenemo paznju na lose sudjenje, nepravilnosti. Tom prilikom nam je receno da ne mogu to uraditi, da im je jasno da smo osteceni na vise utakmica, ali ipak nisu zeljeli solidarisati se sa nama , da i igraci Sarajeva kleknu u znak podrske. Mi smo to ispostovali zahvalili im se, svoj dio odradili i to je to. Mogli ste zabiti i gol, nije ni to problem, takodje i to vam je preneto ako ne zelite ne morate cekati dok mi klecimo, igrajte fudbal. Evo sad vi pozvali na sastanak, mi se nismo odazvali (kao i ostali) sta dramite sad, sta glumite neke zrtve . Samo ste vi svi dobri i posteni, mi svi lopovi i balije. Samo da ste prosli bojac nikad nebi spomenuli sudijske greske, nebi bilo poziva za spas BiH fudbala, ali otom potom. Izabrali ste svoj nacin borbe, ustrajte u tome, ne obazirite se na ostale klubove .
Evo ja Vam predlazem pošto sledecu gostujete kod nas, kleknite na minut, mi vas podrzimo isto onako kao Vi nas, necemo napadati, zagrijavacemo se.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- feniksptica
- Kontakt:
Povuce se Virto na pravo pitanje. Mudovito nema sta. Od bjezaca nista drugo za ocekivat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jel stvarno virto uteko u montenegro 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
Sumnjam da bilo ko osim njega i najbližih saradnika zna tu cifru. Ima tu neriješenih odnosa sa bivšim vlasnicima, dugova koje je preuzeo, a ima i partnera koji su zajedno sa njim ulagali, zato je poprilično teško izvući sve to na čistac.
Ono što je sigurno je samo ono što piše u finansijskim izvještajima, a oni kažu da je klub krajem 2022. godine bio dužan 16 miliona maraka. To je ono što ima crno na bijelo, a pitanje je koliko toga je prošlo mimo legalnih kanala.
Posljednjih par mjeseci do mene dolaze svakakve informacije vezane za tokove novca, prije svega za plate igračima, ali to nije za javnost. Ako je tačno, svakako će se kad-tad saznati.
Najveći problem Sarajeva trenutno je to što ne postoji ni promil šanse da u dogledno vrijeme postanu samoodrživ klub i u potpunosti zavise od vlasnika. To je ogroman teret i njemu a i njima. On ako ovako nastavi, može spržiti još 50 miliona a da ne vrati niti fening i vjerujem da je napokon svjestan toga, a pitanje je ima li još para koje može pumpati u FKS.
Sad ulaze u veoma kritičan period. Ponovo im je potrebna rekonstrukcija ekipe jer je Rožman sve uradio pogrešno, otjerao je bolje da bi doveo lošije, atmosfera u i oko kluba je loša. Jednostavno im se desilo isto kao sa Tanom, umjesto da iz sezone u sezonu rastu, dovode samo par igrača koji su provjereni i pojačanja i tako samo nadograđuju ekipu koja bi bila premoćna, oni svako malo kreću "ispočetka". To mnogo košta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Naravno da nije, ali to je još samo jedna od bezbroj izmišljotina koje lupaju u svojoj nemoći. Gadno je kad im nabiješ tolike komplekse da te bukvalno sanjaju, 15 godina dijele profile sa društvenih mreža, prijete, mole ostale forumaše da glasaju za kantu godine, itd, itd.
Džaba kreče, još dugo ću da im na san izlazim, samo Bože zdravlja.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Musa kao odlicno odsviran duel izmedju Borca i Sarajeva dobio zaslugu da bude 4 sudija utakmice Engleska Azerbejdzan. Golem li si Vico i Musa
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Manje od krepanog gospodina i glavatog vožda
Zna se ko je jedini presuđeni lopov za namještanjeMorpheus je napisao/la: ↑19 mar 2024, 16:17Pa ako ćemo tako, onda su vaše sve neregularne. Možda je ona iz Jugoslavije regularna. Eto imate jednu titulu. Plus ni kupovi i superkupovi nisu pošteni. Ne znam da imate tri poštena trofeja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.