Pitar6785 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 15:14
BITNO je da su pozvani na sastanak (ne trener ne sd vec vlasnici presjednici klubova i da sa svak svoju viziju cak ako smatra da je sve ok i da treba nastavit kako jest.
Oni su to okrenuli kao da ih je Mirvic nazvo i naredio da ne igraju vise nijedno kolo, ili da prekinu svaku narednu utakmicu..
Izgovor je necemo da branimo interese FK SARAJEVA, nije vrijeme, sve ok i to se moglo reci na tom sastanku, vec receno je jad sutra njih savez nagazi tad ce reci oa mi smo bil za to al mi smo smatrali malo kasnije..
Mirvic je rekao ok, hoce te tako mi cemo pokrenut i krenut sami a vi odlucite kad je vrijeme
TAKODJE; misljenja sam da smo u ovo trebali ici sami, uz podrsku politicara i bez ovih bjednih jadovski baliski siritinjski klubova tipa velez tc zeljo
IJAKO SAM TESKI PROTIVNIK SDA I ZELIOBI DA NEBUDU NIKAD VISE VLAT NI UJEDNOJ MJESNOJ ZAJEDNICI, mislim da su oni bolji partner nego trojka (naravno i trojku maxsimalno ukljucit) jer SDA bolje zna ove podzemne tunele udarce ispod pojasa i takodje savjete kako radit ilegalne stvari legalno (jer to vico pilav co rade) CITAVA DRZAVA (svijet) vidi da se borcu stima i sakom i kapim i onda ojebina Husic spiminje klecanje onaj jado iz veleza kaze neradi kad je hladno vrijeme, zeljo je ojebina odkluba evo vec 101 godinu
Ovo je odradjeno planski od advokata iz rs uz consultacije advokata iz federacije, i cak politike iz iba entiteta trebamo pravnike jake al i politiku jer moramo udarit jacim oruzijem i oruzijem zakoje oni smatraju da nemozemo imat
Ako budemo isli ko ona ojebina iz veleza za par advokata i onebinom nerminom niksicem zavrsicemo ko i ojebina velezova ili drugoligas iz gasa miskina