Uz Skripare, vi ste najveca sramota navijacke scene u BIH.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ne seri, savez je uvijek bio kriminalan i korumpiran. Kad je ona to bila tvoja repka? '96?Lavcina je napisao/la: ↑19 mar 2024, 19:15Ovakva repka puna mafijasa oko nje, menadzercica i ostale bagre nije moja repka. Ako vama je onda super.
Nekad se čudim kako neko smije, da to radi od repke i države i onda pogledam ovakve situacije gdje 80% podrzava upravo to sve sto se radi.
Samo sutite nek nepuca hehe.
Hahahah pa bjezali ste zadnji put u Vogosci koliko su vas noge nosile,uostalom pogledaj na sta lici tribina HZ,brojke,koreo i sve ostalo za te vase sabane institucija od navijanja do svega,za vas je ono naucna fantastika. Dodjite vi nekad ili bilo ko od vas pa napravite belaj na Kosevu,dodjite mangupi kao mi do vase tribine barem probajte to uraditi u Sarajevu. Ince koliko si ogranicen ako neko na forumu ili fb pise da ce prekinuti ili nesro uraditi to nije misljenje HZ niti je ko pvdje predstavnik istih,druga je stvar sto ste glupi pa kad neko napise nesto na forumu lijevom kao ovom to je za vas stav HZ i Sarajeva bas ste ograniceni to je cudo,jel ti mislis da ce HZ najavljivati belaje,prekide i nesto slicno ili bilo kjka grupa? Inace ima nas i Manijaka vise u TK od vas,jedva vas dodje 20,pali vam bar salovi i zastava na Kosevu,u Tuzli vam uzimali krpe,Manijaci vam u centru grada razlaz napravili,probajte nekad i vi nesto slicnoDamirT je napisao/la: ↑19 mar 2024, 18:26Ne znaju ni oni sta hocecoelho41 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 14:36Imate vi u Kalesiji i Kladnju, oni su vam i sredili gratis karte za utakmicu preko vaše strankemosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 14:25
Sva sreca pa mi nemamo grupe u Zivinicama i TKhoces nas ti isprebijat? Nemamo mi to potrebu prekidati druge grupe koje orate repku ce to uraditi kao sto su zadnju tekmu
Dakle rezime:
18. mart 21:30 - Prekid utakmice, bacaćemo baklje, u dronovima je spas, dajemo svoj doprinos
19. mart 14:30 - Nemamo mi to potrebu prekidati druge grupe će to uraditi
Dokazane pićkiceee![]()
![]()
Malo cemo prekinuti utakmicu, malo ce druge grupe prekinuti.![]()
Onaj govori da nema Hordi, imali bi grupe kao nor Fukare. Pa te Fukare su ih svaki put u Tuzli istukli kad su ko htjeli neki belaj napravit. Znali bez patika otici sa stadiona...
Eto u kupu nedavno par debilcica dobilo po lampi jer su se kurcili i glumili silu.
Al de najbolje ih ignorisat. Pa ce i prestat pisat.
Cuj probajte i vi nestomosarajvosa83 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 19:37Hahahah pa bjezali ste zadnji put u Vogosci koliko su vas noge nosile,uostalom pogledaj na sta lici tribina HZ,brojke,koreo i sve ostalo za te vase sabane institucija od navijanja do svega,za vas je ono naucna fantastika. Dodjite vi nekad ili bilo ko od vas pa napravite belaj na Kosevu,dodjite mangupi kao mi do vase tribine barem probajte to uraditi u Sarajevu. Ince koliko si ogranicen ako neko na forumu ili fb pise da ce prekinuti ili nesro uraditi to nije misljenje HZ niti je ko pvdje predstavnik istih,druga je stvar sto ste glupi pa kad neko napise nesto na forumu lijevom kao ovom to je za vas stav HZ i Sarajeva bas ste ograniceni to je cudo,jel ti mislis da ce HZ najavljivati belaje,prekide i nesto slicno ili bilo kjka grupa? Inace ima nas i Manijaka vise u TK od vas,jedva vas dodje 20,pali vam bar salovi i zastava na Kosevu,u Tuzli vam uzimali krpe,Manijaci vam u centru grada razlaz napravili,probajte nekad i vi nesto slicnoDamirT je napisao/la: ↑19 mar 2024, 18:26Ne znaju ni oni sta hocecoelho41 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 14:36
Imate vi u Kalesiji i Kladnju, oni su vam i sredili gratis karte za utakmicu preko vaše stranke
Dakle rezime:
18. mart 21:30 - Prekid utakmice, bacaćemo baklje, u dronovima je spas, dajemo svoj doprinos
19. mart 14:30 - Nemamo mi to potrebu prekidati druge grupe će to uraditi
Dokazane pićkiceee![]()
![]()
Malo cemo prekinuti utakmicu, malo ce druge grupe prekinuti.![]()
Onaj govori da nema Hordi, imali bi grupe kao nor Fukare. Pa te Fukare su ih svaki put u Tuzli istukli kad su ko htjeli neki belaj napravit. Znali bez patika otici sa stadiona...
Eto u kupu nedavno par debilcica dobilo po lampi jer su se kurcili i glumili silu.
Al de najbolje ih ignorisat. Pa ce i prestat pisat.![]()
Cita Savo forum
Fakat se slabo može uočit ko igra sve, prepoznao sam da je samo od veznjaka Krunić tu i da je Pjanić zeleni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.