Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A jest mi drago zbog brata huse, srce ko dzamija.
Kako ce mu tek sljedece sezone na budzet leci jeftinije ulaznice zelje, ima cappy da se pije.
Nece valjda iste cijene biti protiv g.rahica i stupcanice.
Kako ce mu tek sljedece sezone na budzet leci jeftinije ulaznice zelje, ima cappy da se pije.
Nece valjda iste cijene biti protiv g.rahica i stupcanice.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Što je najgore ja licno vjerujem da je pola situacija poput ove jednostavno sudijska pogreška.
Zbog ovakvih situacija nam i treba VAR, bice lakrdije i poslije njega samo 80% manje.
J.bo majku njima nisu na pameti njihovo problemi, oni misle ssmo o Sarajevu. Kakvi su to sklopovi ?HordasOdMalena je napisao/la: ↑19 mar 2024, 21:40Vremenom će naučiti. Valjda.

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne dirajte desetara! Ako je i fulio, desava se. Ali ne vjerujem da je ovo on. Platisa je Zenicanin, a nas desetar ponosni svrakindolac.
Šta ćeš, svako prati ono što je interesantno, ono što je nebitno i dosadno je. Šta pisati o klubu koji je jednom nogom fenjeraš. A zamisli još scenario nazigu se i opet postaneš fenjeraš. Moraju ljudi maksimalno iskoristiti vrijeme da pišu na temi premijer liga BIH, gdje će kasnije pisati, skontaj malo?fks74 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 21:44J.bo majku njima nisu na pameti njihovo problemi, oni misle ssmo o Sarajevu. Kakvi su to sklopovi ?![]()
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Eto me u Sarajevo na kahvu

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Nije on to nikad direktno rekao, kao sto nikad nista direktno i ne kaze. Uvijek on to mudro upakuje, moglo bi, trebalo bi, vjerovatno ce, mozda ce, cuo od nekog itd i onda ako to bude likuje,,ako ne bude nikom nista. Ne kontam samo vas sto se pecate na njegovo pisanje i divljate na to, to mi fakat nije jasno. Frajer godinama pise na isti nacin, a vi godinama za njim, pa ga citirate po 20 puta. Meni je on najjaci ovdje, milina mi ga citat, samo vi pokvarite sa svojim uvredama, psovkama i samo ga hranite i velicate. Pustite ga da pise, bez uvreda, zabavan je.feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2024, 20:02Pozdrav, postovanje.
Da li je to ista ona pticica koja ti je rekla da ce ljudi iz Saudijske Arabije uloziti novac u Zelju i da će Zeljo biti konkurentan i stabilan klub ?
Hvala.
since 1973
Nećemo se boriti za opstanak zato što nismo donijeli boda sa gostovanja, nego što smo digli glas protiv lopova. Neka nas izbace iz lige, naša borba neće prestati.Antipolitika3 je napisao/la: ↑19 mar 2024, 19:40Mozda se Rozman i Tupe Ibricic pridruze Akrapovicu u borbi za goli opstanak,hoces to da kazes?![]()
-
- Kontakt:
Iskreno svima koji su protiv bojkota zelim sve najgore..
Cak i da zivot izgube mislim da mi ne bi toliko bilo krivo jer mislim da bi drzava bila jača nakon toga.
Cak i da zivot izgube mislim da mi ne bi toliko bilo krivo jer mislim da bi drzava bila jača nakon toga.
- bagniadiluca
- Kontakt:
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Gledaj ovog provokatora.Devedesetka je napisao/la: ↑19 mar 2024, 21:56Iskreno svima koji su protiv bojkota zelim sve najgore..

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- feniksptica
- Kontakt:
Iako je podnijela ostavku prije nekoliko mjeseci - Ajla Alimanović predvodila delegaciju FK Sarajevo na sastanku kod ministra Magode
I kako da se ne šprdaš sa njima?

Bojkotovali mjesecima, postavljali uslove i na kraju ih Ismir i Ajla pomnožili s nulom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
"Neopozivom ostavkom sada već bivše direktorice Fudbalskog kluba Sarajevo ispunjen je i drugi uslov za povratak navijačke skupine Horde zla Sarajevo na domaće utakmice voljenog kluba nakon višemjesečnog bojkota istih.
Razloge bojkota koji je sada i zvanično završen nećemo ponovo spominjati, uz nadu i očekivanje da se nikada više neće ponoviti da se na rukovodećim funkcijama našeg kluba nađu nekompetentne osobe koje svojim javnim nastupima narušavaju ugled i renome kluba i vrijeđaju njegove navijače."

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- invincible1921
- Kontakt:
Zato znamo ko je od 92 do 95 sirio istinu o Bosni van Bosne
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑19 mar 2024, 20:06Još jedna laž. Nikad to nisam napisao.feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2024, 20:02
Pozdrav, postovanje.
Da li je to ista ona pticica koja ti je rekla da ce ljudi iz Saudijske Arabije uloziti novac u Zelju i da će Zeljo biti konkurentan i stabilan klub ?
Hvala.
Virtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:38Počelo je, sad je sve do nas.
Ovaj program traje minimalno do 2034. godine i produženje saradnje zavisi isključivo od nas. Ukoliko ne budemo imali svoje Ibrakoviće i Selimoviće kojima je jedini cilj bio da se ugrađuju na svakoj fakturi onda bi moglo izaći na dobro.
Saudijci veoma dobro znaju kakva nam je krvna slika, sa koliko para raspolažemo i ono najvažnije - koliko smo dužni. Oni ni u ludilu ne bi ulazili u saradnju sa nama da ne vide veliki prostor za napredak i da nam nema spasa kako se već godinu dana provlači.
Nisu oni budale koje se razbacuju novcem tako da svako ko očekuje da će nam neko pokloniti milione, grdno se vara. Sve ćemo morati zaslužiti, svaki fening, a nagrada može biti ogromna.
Najvažnije je da su oni odradili svoj due diligence i da su dobili zeleno svjetlo da mogu sarađivati sa nama, to je dobro i po nas jer nam to govori da situacija nije ni blizu strašna koliko nam se servira.
Ostalo je suvisno komentarisati

I Magoda je stao u njihovu odbranu, naglasivši da će se "kao ministar kulture i sporta KS posebno fokusirati na zaštitu svih sarajevskih sportskih klubova u svim segmentima".
"Nećemo više dozvoliti da sopstvenim očima gledamo kako sarajevski klubovi gube, ne zbog lošijeg nastupa, nego zbog raznih mešetara", naveo je, između ostalog, Magoda u objavi na Facebooku prije nekoliko dana.
Inače, zanimljivo je da je delegaciju FK Sarajevo na sastanku kod ministra predvodila generalna direktorica Ajla Alimanović čiju su smjenu odavno tražile najvatrenije pristalice koševskog premijerligaša, "Horde zla".
Alimanović je u julu prošle godine čak izjavila da je podnijela neopozivu ostavku, nakon ispadanja Sarajeva u pretkolu Konferencijske lige UEFA, od gruzijskog Torpeda

"Nećemo više dozvoliti da sopstvenim očima gledamo kako sarajevski klubovi gube, ne zbog lošijeg nastupa, nego zbog raznih mešetara", naveo je, između ostalog, Magoda u objavi na Facebooku prije nekoliko dana.
Inače, zanimljivo je da je delegaciju FK Sarajevo na sastanku kod ministra predvodila generalna direktorica Ajla Alimanović čiju su smjenu odavno tražile najvatrenije pristalice koševskog premijerligaša, "Horde zla".
Alimanović je u julu prošle godine čak izjavila da je podnijela neopozivu ostavku, nakon ispadanja Sarajeva u pretkolu Konferencijske lige UEFA, od gruzijskog Torpeda

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Meni su gori ovi nasi sto se loze na njegove glupostiOsmaDolazi je napisao/la: ↑19 mar 2024, 22:37Virtu4l je napisao/la: ↑19 mar 2024, 20:06Još jedna laž. Nikad to nisam napisao.feniksptica je napisao/la: ↑19 mar 2024, 20:02
Pozdrav, postovanje.
Hvala.Virtu4l je napisao/la: ↑11 dec 2023, 13:38Počelo je, sad je sve do nas.
Ovaj program traje minimalno do 2034. godine i produženje saradnje zavisi isključivo od nas. Ukoliko ne budemo imali svoje Ibrakoviće i Selimoviće kojima je jedini cilj bio da se ugrađuju na svakoj fakturi onda bi moglo izaći na dobro.
Saudijci veoma dobro znaju kakva nam je krvna slika, sa koliko para raspolažemo i ono najvažnije - koliko smo dužni. Oni ni u ludilu ne bi ulazili u saradnju sa nama da ne vide veliki prostor za napredak i da nam nema spasa kako se već godinu dana provlači.
Nisu oni budale koje se razbacuju novcem tako da svako ko očekuje da će nam neko pokloniti milione, grdno se vara. Sve ćemo morati zaslužiti, svaki fening, a nagrada može biti ogromna.
Najvažnije je da su oni odradili svoj due diligence i da su dobili zeleno svjetlo da mogu sarađivati sa nama, to je dobro i po nas jer nam to govori da situacija nije ni blizu strašna koliko nam se servira.Ostalo je suvisno komentarisati![]()

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Najviše volim kad ih ovako natjeram da pretražuju satima i da ne nađu ništa, samo nešto pokušaju izvući iz konteksta.
Ovo za Luku Menala je najjače, lik izvlači post koji se odnosio na to da je odbio Sarajevo.
U san im dolazim.
Ovo za Luku Menala je najjače, lik izvlači post koji se odnosio na to da je odbio Sarajevo.

U san im dolazim.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Samo izvuces sta "covjek koji je penziju zaradio" na ss.ba forumu pise i sklonis se u stranu.

Suvisan je bilo kakav komentar osim kad se nasi upale, pa mu i ja cestitam kad ih uhvati u masineriju. Sto jest' jest'. Treba mu kapu skinuti kako ih peca.

Al najjace je kada ovako okrene pricu koju su oni pricali da su nam oteli Menala i da je se samo ceka potpis za Zelju.

A svaka druga mu je spin majstorski.