Glavni glupan teme

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mene je Stilic malo razocarao jer ne reaguje na ovo srozavanje kluba. Vecini nam je omiljeni igrac, kontam postovan je, stalo mu je do kluba, osjeca pripadnost prema klubu.avalPacidoroP je napisao/la: ↑19 mar 2024, 20:57Počeli ste potencirati problem, koji je uočljiv, već od prve utakmice Brune na klupi.
Svi smo mi to vidjeli, i isto razmišljamo na utakmici, ali kad vidiš koliko grize pored klupe, i vidiš da želi nešto napraviti, ja prvi prešutim..
Neke igrače je apsolutno zanemario, a to su Štilić i Al Jaber. Naglasak posebno ide na ovog drugoga. Danas je @braco iznio neke jako bitne stvari, i ako je jedini razlog zašto je zakucan na klupu Romeova izjava(čisto sumnjam da je), onda bar meni nije to dovoljan argument. Meni ovo više liči na neki tip osvete Arapima.. a opet ide preko leđa kluba. Štilić, kakav god da je, i dalje nam može sam donijeti bar 6.bodova do kraja sezone..
Druga stvar što je kod Brune problem su prekasne izmjene.. i kad na silu nešto izmjeni, ubaci igrače koji više ni sami ne znaju šta igraju, sve naopako izgleda. I onda još gore na terenu izgledamo.
Treća stvar je formacija..mislim da je odlična za Grbavice, dobar teren, navijači.. može se igrati to što želi, pogotovo protiv jačih protivnika.
Ali, evo čim izađu van kantona, to je raspad sistema.. Radinović od mašine na Grbavici, postane bek koji ne bi igrao u Tošku.. i tako je sa 50% ekipe. Razlika nebo i zemlja. Mora uključiti 4-2-3-1 formaciju pod hitno.. i na osnovu protivnika i terena se prilagođavati formaciji i tipu igrača koji će igrati taj meč.
Navijači zadovoljni. Nisu to kvazi navijaci od prije kad se poslije 5 poraza glave skidale.mamonelafo je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:15Ma nama je sve okej i sve ide po planu, samo mi to ne vidimo. Ne brinite se za postavu, igrače, taktike i o tome ko dobija šansu ili ne dobija, sve će to biti dobro.![]()
Koji ti je ovo profil po redu? Jesi li bar do 10 nagurao?BIZMARK66 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:23Navijači zadovoljni. Nisu to kvazi navijaci od prije kad se poslije 5 poraza glave skidale.mamonelafo je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:15Ma nama je sve okej i sve ide po planu, samo mi to ne vidimo. Ne brinite se za postavu, igrače, taktike i o tome ko dobija šansu ili ne dobija, sve će to biti dobro.![]()
Sad ispadanje ma ok je to
Ja mislim ko ti da imam.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:38Koji ti je ovo profil po redu? Jesi li bar do 10 nagurao?BIZMARK66 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:23Navijači zadovoljni. Nisu to kvazi navijaci od prije kad se poslije 5 poraza glave skidale.mamonelafo je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:15Ma nama je sve okej i sve ide po planu, samo mi to ne vidimo. Ne brinite se za postavu, igrače, taktike i o tome ko dobija šansu ili ne dobija, sve će to biti dobro.![]()
Sad ispadanje ma ok je to
Mahmića nisam namjerno spomenuo baš zbog toga što prepostavljam da ne može igrat protiv Veleža. Guliashvili npr. nije mogao igrati nikako protiv pitara ove sezone zbog te klauzule.StrikeWarzone je napisao/la: ↑20 mar 2024, 21:52Braco, može i Mahmić uletiti kao treći stoper, i on je u21, ako nam Kevelj nije uveo blokadu igranja protiv njih.
Drljo je nažalost najlošija opcija od navedenih, ali i najrealnija.
Mekić, nadam se da neće biti ni na klupi.
I u napadu imamo dilemu.(ne zna se ko je gori,dilema)braco je napisao/la: ↑20 mar 2024, 22:13Mahmića nisam namjerno spomenuo baš zbog toga što prepostavljam da ne može igrat protiv Veleža. Guliashvili npr. nije mogao igrati nikako protiv pitara ove sezone zbog te klauzule.StrikeWarzone je napisao/la: ↑20 mar 2024, 21:52Braco, može i Mahmić uletiti kao treći stoper, i on je u21, ako nam Kevelj nije uveo blokadu igranja protiv njih.
Drljo je nažalost najlošija opcija od navedenih, ali i najrealnija.
Mekić, nadam se da neće biti ni na klupi.
Mene ne sekira toliko zamjena za Hiroša jer imamo tu nekoliko igrača koji mogu odigrati njegovu ulogu, više me brine ko će zamjeniti Karića.
Stilic je previse fin covjek da bi nekome yebavao mame na treninzima zbog nezalaganja, nije on taj materijal. Mada se slazem da to treba neko raditi. Trener prije svega.godrina je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:06
Mene je Stilic malo razocarao jer ne reaguje na ovo srozavanje kluba. Vecini nam je omiljeni igrac, kontam postovan je, stalo mu je do kluba, osjeca pripadnost prema klubu.
Zasto dopusta da se ovo desava... Zasto se ne nayebe mame onima koji ne igraju kako treba, koji slabo rade na treningu. Ili vise tih kapitena nema...