Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Odbio bolju ponudu od Željkana, gledano sa finansijske strane! Baš su bili spremni da se maksimano istresu kako bi im pomogao u borbi za opstanak!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:56Dulja na pitanje kontas li u Zelju
Nasmija se i kaze hocu ku.rac
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
StarmoCity je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:09Logicno kad ste takva sredina da bi Messi u vrhuncu karijere kod vas propaoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:05Hhahhahahhaha kakvi ste vi ludjaci ocmStarmoCity je napisao/la: ↑20 mar 2024, 14:02Ja samo znam kad se Guliju spomene Sarajevo da covjek trese rukama i samo govori no no no.Jeste, legne na pod, sklupca se u fetalni polozaj, i vristi "no no to capital I stay here please Mr. Kevelj!"
![]()
![]()
![]()
Kakva sreca kod momka, biti srcem vezan u tome lezi snaga!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Mi vama posaljemo igraca na POSUDBU da se malo navikne na nasu ligu i udje u formu. Zamisli kako ste mali!CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 mar 2024, 13:40Nije ni cudo sto nece izboriti evropu. Uzimaju igrace Mehmedovica i Duljevica koji su se nama nudili i Andjusica za kojeg je Klafuric strucno procjenio da nije igrac za Velez. Jedan nas otpadak i dvojica koji su nam se nudili ali nisu bili interesantni. Kako ce izboriti evropu![]()
Ps pri tome najbolji vam igrac bude zadnje 3 sezone.
Samo da ne bude zabune o raspalom Duljevicu.
I sta sada, mi trebo zahebavat Zelju jer smo im poslali Mahmica na posudbu i govoriti im kako su mali ? Umij se bgt i ne prosipaj se vise, taman pod rucicu sa svojim mosarajvosa.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:05Mi vama posaljemo igraca na POSUDBU da se malo navikne na nasu ligu i udje u formu. Zamisli kako ste mali!CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 mar 2024, 13:40Nije ni cudo sto nece izboriti evropu. Uzimaju igrace Mehmedovica i Duljevica koji su se nama nudili i Andjusica za kojeg je Klafuric strucno procjenio da nije igrac za Velez. Jedan nas otpadak i dvojica koji su nam se nudili ali nisu bili interesantni. Kako ce izboriti evropu![]()
Btw taj Mahmic grije klupu u Zelji, dok je Gulisa vas najbolji igrac, ali momci moram vas razocarati, osim osim.... Ako nemate neki opasan kesh?Veeemooo je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:10I sta sada, mi trebo zahebavat Zelju jer smo im poslali Mahmica na posudbu i govoriti im kako su mali ? Umij se bgt i ne prosipaj se vise, taman pod rucicu sa svojim mosarajvosa.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:05Mi vama posaljemo igraca na POSUDBU da se malo navikne na nasu ligu i udje u formu. Zamisli kako ste mali!CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑20 mar 2024, 13:40Nije ni cudo sto nece izboriti evropu. Uzimaju igrace Mehmedovica i Duljevica koji su se nama nudili i Andjusica za kojeg je Klafuric strucno procjenio da nije igrac za Velez. Jedan nas otpadak i dvojica koji su nam se nudili ali nisu bili interesantni. Kako ce izboriti evropu![]()
Ne sjecam se da ste vi nama ovako posudili igraca onako da se prilagodi na ligu
Kakve veze ima grije li klupu ili igra, uopste te to nisam ni pitao, procitaj opet pa probaj skontati mozes ti to. Boze podari mu pamet.nokee je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:13Btw taj Mahmic grije klupu u Zelji, dok je Gulisa vas najbolji igrac, ali momci moram vas razocarati, osim osim.... Ako nemate neki opasan kesh?
Ne sjecam se da ste vi nama ovako posudili igraca onako da se prilagodi na ligu![]()
Mirvah
Sada su skroz zaboravili na loše igre svoje ekipe. Siguran i Slovenac na klupi u ovom trenutku.
Sada su skroz zaboravili na loše igre svoje ekipe. Siguran i Slovenac na klupi u ovom trenutku.
Koji mozak moras biti da ne vidis razliku u tome, al hajd skontati ces, samo nemoj se previse naprezati.Veeemooo je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:16Kakve veze ima grije li klupu ili igra, uopste te to nisam ni pitao, procitaj opet pa probaj skontati mozes ti to. Boze podari mu pamet.
Covjek upravo poredi posudbu nakog Mahmica i Guliashvilija
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Mirvic zovne na sastanak, svi ga odpepaju. Kako si mali Mirvicu, svak te nabijo nogom.
Cekamo petak

Cekamo petak
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Povratak Duljevića dovoljno govori o situaciji u kojoj se trenutno nalaze Ismir Mirvić i FK Sarajevo. Da se razumijemo, Duljević je jedan od najboljih igrača koji su igrali ovu ligu, po mom mišljenju sigurno top5 ako ne i top3.
Dugo je bez kluba, nije mogao naći inostrani angažman, a trener koji je otjerao neke odlične igrače aminuje dolazak igrača koji je sigurno lošiji od Zeljkovića, Vrančića ili Šerbečića.
E sad, možda su opipali puls navijača pa su shvatili da bi im povratak Duljevića bio plus, da malo ugase požar, što je ja mislim ovdje bio slučaj.
To je isto tako posebna priča, jer ćemo se sjetiti ponašanja tih istih navijača prilikom odlaska Duljevića iz FK Sarajevo, kad nije htio produžiti ugovor i otišao je za 0 (nula) maraka, a sanjali su milione od njega.
Sve u svemu, sprdanje Ismira Mirvića sa navijačima Sarajeva se nastavlja.
Dugo je bez kluba, nije mogao naći inostrani angažman, a trener koji je otjerao neke odlične igrače aminuje dolazak igrača koji je sigurno lošiji od Zeljkovića, Vrančića ili Šerbečića.
E sad, možda su opipali puls navijača pa su shvatili da bi im povratak Duljevića bio plus, da malo ugase požar, što je ja mislim ovdje bio slučaj.
To je isto tako posebna priča, jer ćemo se sjetiti ponašanja tih istih navijača prilikom odlaska Duljevića iz FK Sarajevo, kad nije htio produžiti ugovor i otišao je za 0 (nula) maraka, a sanjali su milione od njega.
Da odmah preduhitrim one koji će mi replicirati, da, Duljević bi bio pojačanje za Želju, ali ambicije Želje nisu da budemo prvaci svemira.Miodrag Ješić: Duljević sada može ići za dva miliona eura, a na ljeto za četiri
Sve u svemu, sprdanje Ismira Mirvića sa navijačima Sarajeva se nastavlja.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nisam upratio sta je sa Ajlom, jos je u klubu? 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- feniksptica
- Kontakt:
Opasno kurcenje s predzadnjeg mjesta
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Hvala svima koji su se pojavili i dali svoj doprinos!
Vidimo se nekom drugom prilikom, na istom mjestu.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
19vendetta87
- Kontakt:
Jel se Renan i dalje šiša u stanu ili može otići do frizera? Ima li ko info?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cr7legia, klasik, WeekendOffender i 17 gostiju.