FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vratiti Gulija u junu OBAVEZNO...ionako je posudba. Sa Duljom i Gulijem ako ostane Hasića a sve su prilike jer je prekrižen u Bešiktašu neka nova dimenzija. Riješiti se Penje i to je to...
Masala Dulja
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Ima pravo igrati protiv Tuzle.kupus army je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:53Ja mislim da Dulja nema pravo nastupa do sledece godine, jer se medjunarodni ITC morao zatraziti unutar otvorenog prelaznog roka.
I Iliev ima pravo braniti ubacili su da je odradio utakmicu protiv Borca.
- kupus army
- Kontakt:
Pa onda su u petak najkasnije zatražili ITC iz klubaguadalupe je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:12Ima pravo igrati protiv Tuzle.kupus army je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:53Ja mislim da Dulja nema pravo nastupa do sledece godine, jer se medjunarodni ITC morao zatraziti unutar otvorenog prelaznog roka.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi siguran?guadalupe je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:12Ima pravo igrati protiv Tuzle.kupus army je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:53Ja mislim da Dulja nema pravo nastupa do sledece godine, jer se medjunarodni ITC morao zatraziti unutar otvorenog prelaznog roka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Duljevic nema veze sa prelaznim rokom, ima ciste papire i takav igrac odmah stekne pravo za nastup. Jos je domaci igrac i ne trebaju nikakvi drugo dokumenti.kupus army je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:16Pa onda su u petak najkasnije zatražili ITC iz klubaguadalupe je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:12Ima pravo igrati protiv Tuzle.kupus army je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:53Ja mislim da Dulja nema pravo nastupa do sledece godine, jer se medjunarodni ITC morao zatraziti unutar otvorenog prelaznog roka.
Pogotovo nije tačno što je na akta.ba Ajlica navedena kao direktorica. 'ta će AktaMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑19 mar 2024, 23:06Nit Magoda zna za taj sastanak, nit je sve tacno sto procitas na netu![]()
Samo je upitno u kakvoj je formi. Dugo nije igrao. Kvalitet je iznad prosjeka ove lige, sigurno.
E sada...vidjet cemo sve. Sretno.
E sada...vidjet cemo sve. Sretno.
- FKS -
Obzirom da je bio slobodan u zadnjem prelaznom roku, ima pravo nastupa već u Tuzli.MortemHz je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:17Jesi siguran?guadalupe je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:12Ima pravo igrati protiv Tuzle.kupus army je napisao/la: ↑20 mar 2024, 15:53Ja mislim da Dulja nema pravo nastupa do sledece godine, jer se medjunarodni ITC morao zatraziti unutar otvorenog prelaznog roka.
Ako je u kondiciji, njegov dolazak je pojačanje, osobito zbog okomitog načina igre, za početak mogao bi igrati zadnjih 20/30 minuta.
Svaki dobar igrač nam je potreban. Haris je level iznad Kyeremeha.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Još Rahmanović i poredat ih u 4-2-3-1 i pofajtat se sa svima.
Dobro došao Dulja, sretno

Dobro došao Dulja, sretno

Welcome Dulja!
Dulja je fizički spremniji od pola ekipe, momak radi individualno svaki dan od kako je slobodan
Dulja - Hamza - Hasic

Dulja - Hamza - Hasic

Prvi put čujem da igrač može igrati ako je potpisao van prelaznog roka, je li bio neki sličan slučaj kod nas, pa zaigrao neko odmah ?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- JavierBosnia
- Kontakt:
Koliko znam Antalyaspor ga zeli na ljeto, tako da tesko u narednih godinu-dvije da ce doci
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Individualni trening= u vecini slucajeva povreda kad pocne da trenira i nazor forsira.
Nikad nisam bio ljubimac duljevica, nadam se da ce dat ruke.
Definitivno Gulasvilija vratit u maju.
Anicicu istice ugivor, vratio bi serbedzica ako bude igrao sve utakmice do kraja..
Takodje zeljkovic ako bude u rusi igro
Definitivno samo bi jos razrijesio MISTERIJU SA RENANOM, ako ima neku ponudu pustitga ako be ako je samo los zato sto je u padu forme covjeku ponudit ugovor
Ako je ovo prvo dovest spica VIDIC nije losa opcija
Hasic sigurno nece ostat, bez obzira sto je iskrizan u besiktasu..
Znamo svi ko mu je babo, mozda je on radio ono zasta je sandzaklija presudjen..
Kad otjerano ibricica nikad vise nebi doveo nikog ko ima ikakve doticne tacke sa sirotinjom sa anexsa
Nikad nisam bio ljubimac duljevica, nadam se da ce dat ruke.
Definitivno Gulasvilija vratit u maju.
Anicicu istice ugivor, vratio bi serbedzica ako bude igrao sve utakmice do kraja..
Takodje zeljkovic ako bude u rusi igro
Definitivno samo bi jos razrijesio MISTERIJU SA RENANOM, ako ima neku ponudu pustitga ako be ako je samo los zato sto je u padu forme covjeku ponudit ugovor
Ako je ovo prvo dovest spica VIDIC nije losa opcija
Hasic sigurno nece ostat, bez obzira sto je iskrizan u besiktasu..
Znamo svi ko mu je babo, mozda je on radio ono zasta je sandzaklija presudjen..
Kad otjerano ibricica nikad vise nebi doveo nikog ko ima ikakve doticne tacke sa sirotinjom sa anexsa
Pa ako ima čiste papire, može potpisati kad hoce. Recimo Said Husejinovic je kod nas isto došao u martu 2012, nakon što dugo nije igrao.
Igrom slučaja znam da ga i Konya želi, jučer sam sjedio s njihovim trenerom i kaže da ako uspiju ostati u ligi da će ga kontaktirati.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 mar 2024, 17:03Koliko znam Antalyaspor ga zeli na ljeto, tako da tesko u narednih godinu-dvije da ce doci
-
- Kontakt:
Sretno Harise ne sumnjam sekunde u pregršt odlicnih partija!
Kod tebe izgleda puka tikva? Nema vise koristi od kluba ha?kenoHZ je napisao/la: ↑20 mar 2024, 16:29Pogotovo nije tačno što je na akta.ba Ajlica navedena kao direktorica. 'ta će AktaMourinhokilledbarca je napisao/la: ↑19 mar 2024, 23:06Nit Magoda zna za taj sastanak, nit je sve tacno sto procitas na netu![]()
Svaki ti je post da nas podsjetis na Ajlu i kako je dobar bio Varesanovic
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ne treba od Dulje odmah očekivati najbolje. Nije isto trenirati individualno i s ekipom svaki dan, da ne govorim o takmičarskom ritmu. Treba dati vremena, koliko god to neko zvučalo izlizano, ali tako je. Igrač kad ne trenira sedam dana, znatno se osjeti, a ne igrač koji je dugo slobodan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.