Do kraja sezone može igrati po 15-ak minuta i neka se na ljeto spremi dobro. Igrač poteza itekako može valjati.ubipara je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:55Vjeruj brate da jeste. Ne mogu da vjerujem da potpisujemo igraca koji nema kluba duze od godinu dana, a jos duze od toga nije igrao. Isto tako glupost je potpisati sada igraca kada je polusezona vec krenula, nit je prosao pripreme niti je spreman igrac, te price kako se individualno spremao i trenirao su price za malu djecu.
Mislio sam da dolaskom ibricica i rozmana necemo vise dovoditi ovakve igrace i da cemo se vise fokusirat na razvoj akademca gdje ce im i pruzati sansu. Ali ovaj potpis je sve samo ne dobar potpis. Pa bolje nurkovicu da pruzaju sansu i ploci a ne da vracaju duljevica. Njegova karijera je gotova svakako.
Ja bi iskreno volio da me demantuje i da zabije 10 golova i 10 asistencija do kraja polusezone ali to nije mogao ni u prime formi kad je bio.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije smetljar kao Radovac pa da potpise za komsije.
Haris moze biti pojacanje ukoliko bude spreman. Mislim da je to svima nama jasno. Neki forumasi su pisali da radi individualno, ali mu nedostaje timskog treninga i utakmica, tako da ce trebati par mjeseci dok se uigra.
Haris moze biti pojacanje ukoliko bude spreman. Mislim da je to svima nama jasno. Neki forumasi su pisali da radi individualno, ali mu nedostaje timskog treninga i utakmica, tako da ce trebati par mjeseci dok se uigra.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ovo je potpis za male pare u situaciji kad si neplanski ostao bez igrača. Nema tu nekog prevelikog rizika, ako se pokaže dobro blago nama ako ne idemo dalje. Nisu potpisali Hareta sa idejom da od idućeg kola bude nosioc igre al' po komentarima vidim da slabo raja konta il' su zlonamjerni, treće nema.
Sretno Dulja!

Potrebniji im je neki jak CB jer su baš tanki u odbrani. Primaju golove u 90+ ko na traci. 9 bodova su izgubili golovima u nadoknadi.H8Z7 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:57Mogu im ja pronaći CAMove ako im trebajutabba77 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:25Ovaj s kojim sam ja juče sjedio je radio kao trener u Fenerbahce a sad je u Konyi. Pokušavam ga odgovoriti od Rahmanovića ali teško. Baš je zapeo. A ne bih volio da ispadnu.JavierBosnia je napisao/la: ↑20 mar 2024, 18:10
Ima jedan bosanac tamo u turskoj dugo godina zivi, posrednik sto bi se reklo. Proguglaj malo probaj skontati o kome je rijec, hint: Deni Milosevic, veza Konyaspor-Antalyaspor, Deniju ugovor istice na ljeto, a pogodi ko je dosao kad je ovaj iz Konye otisao
Ps. Ima taj i sliku sa Rahmanovicem iz Opere mescini dobri neki jarani![]()
![]()
nije Amar kao nekad reci mu
![]()
![]()
Već bi osigurali opstanak tim bodovima. Samo ne znam da li da navijam za opstanak jer smo baš dobri prijatelji ili otkaz pa da ne ganja Rahmanovića

Vidim mnogi pisu da je glupost sto su dulju potpisali tako da ce momak sigurno uspjeti. I nadam se da ce biti kapiten
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Rahman ako ode nekim slučajem u Tursku od njegovog povratka nema ništa ni na duže staze, jedino nedaj Bože neke povrede pa da ispadne iz forme. U Turskoj su ogromne pare koliko god to nekome izgledalo naivno. 3-4 putaveće pare nego kod nas, a govorim o stabilnim igračima koji igraju gore aktivno.tabba77 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 19:11Potrebniji im je neki jak CB jer su baš tanki u odbrani. Primaju golove u 90+ ko na traci. 9 bodova su izgubili golovima u nadoknadi.
Već bi osigurali opstanak tim bodovima. Samo ne znam da li da navijam za opstanak jer smo baš dobri prijatelji ili otkaz pa da ne ganja Rahmanovića![]()
![]()
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Više od 3-4 puta veće. Samo su oni još gori od nas po pitanju namještanja, zavaljivanja da ostvare svoje lične interese.Amcho1 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 19:37Rahman ako ode nekim slučajem u Tursku od njegovog povratka nema ništa ni na duže staze, jedino nedaj Bože neke povrede pa da ispadne iz forme. U Turskoj su ogromne pare koliko god to nekome izgledalo naivno. 3-4 putaveće pare nego kod nas, a govorim o stabilnim igračima koji igraju gore aktivno.tabba77 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 19:11Potrebniji im je neki jak CB jer su baš tanki u odbrani. Primaju golove u 90+ ko na traci. 9 bodova su izgubili golovima u nadoknadi.
Već bi osigurali opstanak tim bodovima. Samo ne znam da li da navijam za opstanak jer smo baš dobri prijatelji ili otkaz pa da ne ganja Rahmanovića![]()
![]()
Konkretno Konya ima kao 3 naša vodeća kluba a bore se za opstanak. Nadam se i ja da neće otići u Tursku ali opet to je njegov izbor. Finansijski ga mogu razumjeti ako ode kod njih a ne kod nas.
Apsolutno treba razumijeti momka ako ode uTursku, to mu je prilika da riješi egzistenciju jer je zdrav i u formi. Hvala mu što je dao do sada za naš klub.tabba77 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 19:41Više od 3-4 puta veće. Samo su oni još gori od nas po pitanju namještanja, zavaljivanja da ostvare svoje lične interese.Amcho1 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 19:37Rahman ako ode nekim slučajem u Tursku od njegovog povratka nema ništa ni na duže staze, jedino nedaj Bože neke povrede pa da ispadne iz forme. U Turskoj su ogromne pare koliko god to nekome izgledalo naivno. 3-4 putaveće pare nego kod nas, a govorim o stabilnim igračima koji igraju gore aktivno.tabba77 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 19:11
Potrebniji im je neki jak CB jer su baš tanki u odbrani. Primaju golove u 90+ ko na traci. 9 bodova su izgubili golovima u nadoknadi.
![]()
Konkretno Konya ima kao 3 naša vodeća kluba a bore se za opstanak. Nadam se i ja da neće otići u Tursku ali opet to je njegov izbor. Finansijski ga mogu razumjeti ako ode kod njih a ne kod nas.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Naš čovjek, bivsi golman Slobode i reprezentacije, Fahrudin Omerovic je trener Konye, vjerovatno ce to ubrzati cijelu stvar.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Imam osjećaj da bi uskoro mogao biti aktualan #OstaniDulja.
Sretno, moglo je i ranije, ali eto. Hvala Ziljkiću što je pogurao dolazak boljeg od sebe.
Sretno, moglo je i ranije, ali eto. Hvala Ziljkiću što je pogurao dolazak boljeg od sebe.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Duljevic ce biti od koristi, samo polako..ima cv bolji od svih igraca u ekipi. Samo mu fali utakmica, ali od naredne sezine ce on biti top pojacanje aBd.
NisamInSajder je napisao/la: ↑20 mar 2024, 20:40Imam osjećaj da bi uskoro mogao biti aktualan #OstaniDulja.

Bio je jos jedan momak kojeg smo potpisali nakon godinu dana neigranja u Njemačkoj
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Isto tako je bio i njegov povratak na velika vrata i euforija a onda...kao kad je Ričard kupovao telefon za kunu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Znaci k....na

Dobro poredjenje, oplakah ali ja vjerujem da ce Dulja vratiti formu do pocetka sljedece sezone. Ipak je za nasu ligu bio doktor a fudbal se ne zaboravlja tako lako!
U novi boj ...
- TurkishAirlines
Dulja kad je trebao da se proda, znalo ga je mudo zaboliti i biti ko qurac na terenu.
Samo treba smanjiti ocekivanja.
Dulja je pojacanje, vidjet cemo hoce li biti od koristi na terenu koliko ocekujemo
Samo treba smanjiti ocekivanja.
Dulja je pojacanje, vidjet cemo hoce li biti od koristi na terenu koliko ocekujemo
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Dino Skorup (Gošk) navodno zainterosovani za njega???
Cmf, dijete Hajduka, puno obecavao a nikad nije napravio taj iskorak. Po meni isti profil kao igraci koje imamo, tako da mislim da je suplja.
On ima 24 godine i nije kasno da napravi nesto u karijeri ali mislim da trenutno nema mjesta u veznom redu. Jedino uz neka odlaske na ljeto pa da se onda vori za poziciju u timu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: EastMadness, JavierBosnia, juka55, keli, leo1946 i 59 gostiju.