Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Protiv kojeg Luksemburga?
Golovin je rus, da prostišJayCatwright je napisao/la: ↑21 mar 2024, 10:59Potvrđeno da ni njima nema Golovina, pada kvota na nas.![]()
Tako nekako - jedino srcem se ovo može dobiti. A što se tiče Save, nije ni doveden da nas vodi, nego da razbuca.feniksptica je napisao/la: ↑21 mar 2024, 10:58Uzeo ih Savo sto lijepo prica.
Ja se nadam da ce igrači nekako sami iščupati pobjedu na srce i zelju. Jer na selektora se ne može osloniti
Idemo na juriš
johnnys je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:06Evo ja predlazem da Mirvica stavimo kod klupe pa u 93. ako budemo gubili, nek prekine tekmu 10 sekundi prije kraja zbog neke sudijske odluke. I tako cemo ko i pitari da pricamo protiv uefe i mozemo i govoriti da bismo osvojili euro, al sudije nas jebu, uefa namjerno radi protiv nas.
Je li i Vaha toliko tražio kapare da sjedne na klupu?
Mora Šeha bit tu iduće kvale da im brani hodanje po kafama i viđanje mama
ma klovnboatenkk je napisao/la: ↑21 sep 2023, 17:45ISTINA JE....... ISTINA JE...
VAHA JE NOVI SELEKTOR DAME I GOSPODO.. DOBRO STE PROČITALI...
kum se ne javlja na vajberu, 15 propustenih poziva, zadnji put na vajberu 14:45... znam samo da su bili na tom sastanku i da je vahid rekao da je spreman na dogovor.. otkaz kodri je znak da su se dogovorili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.