BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Za koga ce Elmedin sultan navijati veceras? 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Samo da ne dobijemo crveni karton za neku glupost 

Kako koji sat sve manje nade za prolaz, ali ipak sve veća napetost 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ako izgubimo nadam se da ce Milosevic nogu dobiti.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Najjači trenutakUkrajinci naopako okrenuli rusku zastavu, navijači BiH mislili da je srpska pa ih napali

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nije iskljuceno. Ovaj Zwayer je sudio Brighton Roma, bio je uzasan, za sitnicu prvi faul je kartonirao dosta Rominih igraca plus regularan gol ponistio bez da se konstatovao sa VAR sobom. Ne znam kakav je inace, al tu utakmicu je bio pogubljen.
embrace the chaos
Realno veceras ne bi nikakve poruke trebali slati, ni podrska ni provokacije, ni zvizdati na himnu. Samo podrzi svoje i

embrace the chaos
samo da ne prođemo ovako
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Mi u Bayernu nikad nismo imali problema sa Zwayerom

Šalu na stranu, dobro smo mi prošli sa sudijom, ne daje on puno crvenih kartona, npr. ove sezone u Bundesligi nije dosudio nijedan crveni karton, prošle sezone samo jedan i penale slabo pokazuje to nam sve ide u korist, ali ne bih ja otpisao naše mesare nikad...
Eto i sportsport.ba piše onaj moj sastav što se uigravao, samo oni kažu da je dilema Cimirot/Huseinbašić.
E dileme tu nema, Cimirot će igrat.
Šehić, Gazibeg, Seo, Hadžikadunić, Anel, Dedić, Cimirot, Krunić, Hajradinović, Džeko, Demirović.
E dileme tu nema, Cimirot će igrat.
Šehić, Gazibeg, Seo, Hadžikadunić, Anel, Dedić, Cimirot, Krunić, Hajradinović, Džeko, Demirović.
Mmmm već slinim na pomisao kreacije ovog veznog reda...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Pa eto Huseinbašić umjesto Cimirota, i to je meni okej.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Slava Ukraini!
Zadnja izmjena: mnon46, dana/u 21 mar 2024, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne znam kakav je momak, ali mi bez šlauf princeze ne možemo 2.5 pasa sastavit.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel pratio ko ovog Hadzikadunica u zadnje vrijeme, nesto se njegovih kikseva najvise bojim
Pjanic kakav god je, on je Iniesta za sve nase veznjake.
Pjanic kakav god je, on je Iniesta za sve nase veznjake.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne razumijem sta raja ovdje provlaci iskustvo ??
Sta to iskusni Cimirot moze vise ponuditi od neiskusnog Huseinbasica
Sta to iskusni Cimirot moze vise ponuditi od neiskusnog Huseinbasica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma bacit u vatru odmah Huseinbasica. Kud ces bolje promocije od bitne utakmice. A vec je sad bolji od Cimirota kako god okrenes.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Otjerat ce momka koji ima ponajveci potencijal od svih mladih iz veznog reda. Jedini je koji donekle lici na profil DMF-a ala Elvir Rahimic, a mi takvog sem njega nemamo. Na slican nacin je Hadzibegic otjerao Ahmedhodzica, pa poslije kuknjava i plakanje da se vrati u reprezentaciju.
I Hamulic na tribinama pored Prevljaka i Varesanovica je glupost. Ne kazem da je on zasluzio poziv uopste, ali sam vec pisao da na spisku moras imati neka krila, pa kakva-takva. Hamulic je od svih ofanzivaca najblizi tome da moze odigrati dobrih 25 minuta po lijevoj strani. Za Prevljaka i Varesanovica 1000% znas da nece dobiti ni sekunde i da ne mogu nista novo donijeti u igri.
I Hamulic na tribinama pored Prevljaka i Varesanovica je glupost. Ne kazem da je on zasluzio poziv uopste, ali sam vec pisao da na spisku moras imati neka krila, pa kakva-takva. Hamulic je od svih ofanzivaca najblizi tome da moze odigrati dobrih 25 minuta po lijevoj strani. Za Prevljaka i Varesanovica 1000% znas da nece dobiti ni sekunde i da ne mogu nista novo donijeti u igri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.