Said Hamulic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Said Hamulic
Ko je bolji trenutno?nebeskasila je napisao/la: ↑21 mar 2024, 16:23Mislim da to ne bi preživjeli ako ga ne vidimo vise. Svjetska klasa od igraca![]()
Svi koji redovno igraj bar zadnjih 6 mjeseci.U obzir se mogu uzeti i igrači Premier WWin lige.
Sretno vam bilo onda.edoox je napisao/la: ↑21 mar 2024, 17:30Svi koji redovno igraj bar zadnjih 6 mjeseci.U obzir se mogu uzeti i igrači Premier WWin lige.D97 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 17:11Ko je bolji trenutno?nebeskasila je napisao/la: ↑21 mar 2024, 16:23
Mislim da to ne bi preživjeli ako ga ne vidimo vise. Svjetska klasa od igraca![]()
-
- Kontakt:
Jesi ti ozbiljan? Pa sta je taj lik uradio u zadnje dvije godine, na osnovu cega ikako dobija poziv u reprezentaciju, na osnovu storija na Instagramu? Pa budi realan
Veća šteta nego to što smo bez Tahirovića.
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sretno ne sretno, tako je. Nemam ja nista protiv da je on Vama drag, ali se fudbal ne moze igrati ocima

Evo sad sam malo pogledao na Transfermarktu i jedine opcije koje imamo cija je pozicija lijevo krilo su Duljevic (bez kluba, odigrao za Rostock 42 utakmice 0 golova i 5 asistencija u 2 sezone), Ziljkic (bez kluba, odigrao za Sarajevo 30 utakmica 9 golova i 7 asistencija u 2 sezone) i Menalo (NK Celje, odigrao za Dinamo 91 utakmicu 11 golova i 8 asistencija u 3 sezone). Tako da..
Onda formacija bez krila. Vrlo jednostavnoD97 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 14:15Evo sad sam malo pogledao na Transfermarktu i jedine opcije koje imamo cija je pozicija lijevo krilo su Duljevic (bez kluba, odigrao za Rostock 42 utakmice 0 golova i 5 asistencija u 2 sezone), Ziljkic (bez kluba, odigrao za Sarajevo 30 utakmica 9 golova i 7 asistencija u 2 sezone) i Menalo (NK Celje, odigrao za Dinamo 91 utakmicu 11 golova i 8 asistencija u 3 sezone). Tako da..
Nad Zenicom nebo se pali
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi
i bezbrojni dimnjaci se dižu
iz čelika, vatre i dima
sad Zenica nov život gradi
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ko bi rekao da će grohnuti nakon Mieleca. Mislio sam da će od njega biti nešto ali kako je krenulo, teško baš.
Nećeš vjerovati ali trupko Duljević, bez ijedneg oružja kao krilni igrač, je igračina za Hamulića. Menala nisam gledao osim u repci, ali na mali broj minuta je dao gol ili dva tako da je i on bolji.D97 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 14:15Evo sad sam malo pogledao na Transfermarktu i jedine opcije koje imamo cija je pozicija lijevo krilo su Duljevic (bez kluba, odigrao za Rostock 42 utakmice 0 golova i 5 asistencija u 2 sezone), Ziljkic (bez kluba, odigrao za Sarajevo 30 utakmica 9 golova i 7 asistencija u 2 sezone) i Menalo (NK Celje, odigrao za Dinamo 91 utakmicu 11 golova i 8 asistencija u 3 sezone). Tako da..
Ziljkić aka hakler sa termina nikada nije trebao biti u repci, tako da je Hamulić bolji od njega.
To sto je Hamulic napravio u zadnjim utakmicama sto je igrao u repki nisam nikad vidio kod Duljevica od kad je u reprezentaciji. Vidi se razlika Holandske skole i Olimpika.edoox je napisao/la: ↑22 mar 2024, 20:24Nećeš vjerovati ali trupko Duljević, bez ijedneg oružja kao krilni igrač, je igračina za Hamulića. Menala nisam gledao osim u repci, ali na mali broj minuta je dao gol ili dva tako da je i on bolji.D97 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 14:15Evo sad sam malo pogledao na Transfermarktu i jedine opcije koje imamo cija je pozicija lijevo krilo su Duljevic (bez kluba, odigrao za Rostock 42 utakmice 0 golova i 5 asistencija u 2 sezone), Ziljkic (bez kluba, odigrao za Sarajevo 30 utakmica 9 golova i 7 asistencija u 2 sezone) i Menalo (NK Celje, odigrao za Dinamo 91 utakmicu 11 golova i 8 asistencija u 3 sezone). Tako da..
Ziljkić aka hakler sa termina nikada nije trebao biti u repci, tako da je Hamulić bolji od njega.
ima li informacije jeli hamulic ziv zbog ovih napada u moskvi
Sreca pa je bio u BiH, ima alibi da nije organizovao sve ovo.
Moramo mu naći nasljednika
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Momak dolazi redovno na namaz. Sigruno je potencijal dobar
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Usao s klupe, debituje za Lokomotiv
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎