Bolestan je,mojne ga. Nije ljudski,bolesna covjeka...bagniadiluca je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:32Au brate al ti neka znaš smarati sa ovim....svrakino1921 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:29
Značajan korak u modernizaciji javnog prevoza učetvrtak, 21. marta, obilježen je jer su izvršena prva dnevna testiranja novih tramvaja koji će uskoro biti na usluzi svim građanima.
Novi tramvaji predstavljaju simbol otvaranja novog perioda u javnom prevozu, dok građani svojim novcem podržavaju ovu inicijativu.
I pored oduzimanja pondera 2 nastavlja se razvoj Metropole i KS
GOLEMA SI METROPOLO
GOLEM SI KANTONU SARAJEVO
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Cekam jos obavjesti iz kantonalne skupstine sta je ko glasao i to bi bilo toNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑21 mar 2024, 14:00Ja uopste vise ne citam servisne vijesti, ne trebaju mi ni portali, nista. Samo udjem u ovu temu znajuci da desetar redovno obajvestava javnost o desavanjima u KS.![]()

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Priznaješ da trolaš, hajde dobro je

Pročitao i znam šta piše.Suvorov je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:47Nema pojedinacnog kaznjavanja igraca ako citava ekipa napusti teren. Procitaj jos jednom pravilnik.mozak je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:36Meni je zanimljiviji dio oko pojedinačnog kažnjavanja igrača koji su napustili teren i nalogodavca istih.
Tu su po meni drastične kazne u odnosu na oduzimanje nekakvih bodova.
Ako se budu držali pravilnika, Sarajevu se ne piše dobro, a ako ga se ne budu držali, onda je u budućnosti za očekivati dosta ovakvih slučajeva.
To Savez ne može sebi dozvoliti.
Ako do 4 igrača napuste teren i ne vrate se, kažnjavaju se samo ta 4 igrača npr.
Ali ako svi pristanu na nagovor, napuste teren i ne vrate se, onda idu kazne zabrane za sve koji su napustili, najmanje 6mj ili 1 godina zabrane igranja.
Isto piše i za oduzimanje bodova, minimalno 3, maxim 12.
Navedeni članovi važe za sva takmičenja pod okriljem NsBiH, tako da je stvar jasna.
Ovo odgađanje disciplinske bih povezao sa pritiscima od strane pitara, ili bojazan u Savezu od nekakvih prekida na utakmicama reprezentacije.
Nama je kazna izrečena u manje od 24h.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ibricic je prekinuo utakmicu da bi sudije mogle mirno izac sa stadiona.
Hahah jos koji put da ponove i eto istine.
Mitomani
Hahah jos koji put da ponove i eto istine.
Mitomani
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Aj ne rise, i tebe smara sa ovom sto postoTurkishAirlines je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:44Gledaj metropole, sto ti smeta glavni grad drzave u kojoj zivis?bagniadiluca je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:32Au brate al ti neka znaš smarati sa ovim....svrakino1921 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:29
Značajan korak u modernizaciji javnog prevoza učetvrtak, 21. marta, obilježen je jer su izvršena prva dnevna testiranja novih tramvaja koji će uskoro biti na usluzi svim građanima.
Novi tramvaji predstavljaju simbol otvaranja novog perioda u javnom prevozu, dok građani svojim novcem podržavaju ovu inicijativu.
I pored oduzimanja pondera 2 nastavlja se razvoj Metropole i KS
GOLEMA SI METROPOLO
GOLEM SI KANTONU SARAJEVO![]()
Svrakino, samo pojačaj.
Smaraju i ostali.
Smaraju i ostali.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Hajde Vico oduzmi bodove ako smijes zbog kup utakmice, pa ces da imas posla sa advokatima i svaki ce te dobiti na sudu
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
stojko je napisao/la: ↑21 mar 2024, 15:40Ko ste vi?mozak je napisao/la: ↑21 mar 2024, 14:39Pročitao i znam šta piše.
Ako do 4 igrača napuste teren i ne vrate se, kažnjavaju se samo ta 4 igrača npr.
Ali ako svi pristanu na nagovor, napuste teren i ne vrate se, onda idu kazne zabrane za sve koji su napustili, najmanje 6mj ili 1 godina zabrane igranja.
Navedeni članovi važe za sva takmičenja pod okriljem NsBiH, tako da je stvar jasna.
Ovo odgađanje disciplinske bih povezao sa pritiscima od strane pitara, ili bojazan u Savezu od nekakvih prekida na utakmicama reprezentacije.
Nama je kazna izrečena u manje od 24h.![]()
Cuj ono poredi FK Sarajevo i njihPa sine dragi FK Sarajevo ima vise clanova Akademije nego sto vase selo ima stanovnika. Nemojte se vi mijesati u ove rasprave izmedju nas i komsija ili Banjalucana, Mostaraca i ostalih velikih gradskih klubova.
19V22
-
- Kontakt:
Na stranu sva zayebancija, sva podbadanja, ali misliti svojoj zemlji-reprezentaciji loše, to ne moze svako. Bez obzira ko bio na celu saveza, reprezentacija je nesto sto predstavlja nasu zemlju, nesto sto je vrh. Ni jedan klub, nikakvi interesi ne mogu biti ispred reprezentativnog. Ovoje samo dokaz u kolikom su kanalu pojedinci i koliko su ljudski mozgovi plitki.
Elvir Baljic
- svrakino1921
- Kontakt:
Uša keru, pozdrav sa selastojko je napisao/la: ↑21 mar 2024, 15:40Ko ste vi?mozak je napisao/la: ↑21 mar 2024, 14:39Pročitao i znam šta piše.
Nama je kazna izrečena u manje od 24h.![]()
Cuj ono poredi FK Sarajevo i njihPa sine dragi FK Sarajevo ima vise clanova Akademije nego sto vase selo ima stanovnika. Nemojte se vi mijesati u ove rasprave izmedju nas i komsija ili Banjalucana, Mostaraca i ostalih velikih gradskih klubova.
- svrakino1921
- Kontakt:
Dobro stručnjak, jel ti to imaš zapisnik sa utakmice pa znaš šta je delegat napisao kao razlog prekida?mozak je napisao/la: ↑21 mar 2024, 14:39Pročitao i znam šta piše.Suvorov je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:47Nema pojedinacnog kaznjavanja igraca ako citava ekipa napusti teren. Procitaj jos jednom pravilnik.mozak je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:36Meni je zanimljiviji dio oko pojedinačnog kažnjavanja igrača koji su napustili teren i nalogodavca istih.
Ako se budu držali pravilnika, Sarajevu se ne piše dobro, a ako ga se ne budu držali, onda je u budućnosti za očekivati dosta ovakvih slučajeva.
Vidiš, jako si zloban kao i pojedini ljudi koji sjede u savezu i odlučuju o toj kazni, uzimajući u obzir samo onaj najteži prekršaj a to baš i ne ide tako.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Nisi u pravu. Ajde procitaj jos jednom, clan 66, stav 5.mozak je napisao/la: ↑21 mar 2024, 14:39Pročitao i znam šta piše.Suvorov je napisao/la: ↑21 mar 2024, 11:47Nema pojedinacnog kaznjavanja igraca ako citava ekipa napusti teren. Procitaj jos jednom pravilnik.mozak je napisao/la: ↑21 mar 2024, 09:36Meni je zanimljiviji dio oko pojedinačnog kažnjavanja igrača koji su napustili teren i nalogodavca istih.
Ne spominju se kazne za igrace.
-
- Kontakt:
Davno ja rekoh. Imamo i mi ljudi za tjerat se ako zatreba. Nije FK Sarajevo smrdljivi klub kojeg kupe za 100 000 KM.
-
- Kontakt:
Koliko kostaju sad te ulaznice za reprezentaciju? Nisam bio otkad se prestalo igrati na Kosevu
-
- Kontakt:
Ako misliš da je kazna odložena zbog lobiranja kluba ili nekog pojedinca , grdno se varaš. Vidjeces po kazni.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 mar 2024, 17:34Davno ja rekoh. Imamo i mi ljudi za tjerat se ako zatreba. Nije FK Sarajevo smrdljivi klub kojeg kupe za 100 000 KM.
- svrakino1921
- Kontakt:
Tatamata1946 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 17:40Koliko kostaju sad te ulaznice za reprezentaciju? Nisam bio otkad se prestalo igrati na Kosevu

Bosna i Hercegovina - Island/Izrael
Utorak, 26. 03. 2024. 20:45 - Sarajevo, Stadion Grbavica
PLAYOFF UEFA Euro 2024
BiH vs Island / Izrael
26.03.2024. 20:45
Stadion Grbavica , Sarajevo
Cijene ulaznica:
Istok: 40 KM
Sjever: 30 KM
Jug: 20 KM
- Meraak1921
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:26svrakino1921 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 12:54
Bh. nogometni reprezentativac i nekadašnji kapiten FK Sarajevo Haris Duljević odlučio je pokloniti mašine za veš i sušilice svom nekadašnjem klubu.![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Direktorcic, Paromlinac, perodeformero i 42 gosta.