FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
Da nema Bosne nebi bilo ni FKSarajevo ni nas.
Tu mrznju trebate usmjeriti prema Colpama, Pilavima, Husicima i ostalim bosnjackim gov.n.ima sto dozvoljavaju unutarnje urusavanje fudbala u BiH.
Tu mrznju trebate usmjeriti prema Colpama, Pilavima, Husicima i ostalim bosnjackim gov.n.ima sto dozvoljavaju unutarnje urusavanje fudbala u BiH.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Znaci kad premijer pokrade kes na respiratorima - neka, to je nas premijer
Kad tuzilac ne rijesi ubistvo djeteta - neka, to je nas tuzioc
Kad te drot kazni, a ne katni guzonjinog sina - neka, to je nasa policija...
Kad od reprezentacije naprave menadzersku prciju vice i alla vica - neka, to je nasa reprezentacija.
Da imaju obraza i karaktera niko se ne bi odazvao dok se nesto u savezu ne rijesi. Srozali su i zgadili nesto sto nam je svima bilo sveto, svijetlu tacku naseg drustva.
Kad od reprezentacije naprave menadzersku prciju vice i alla vica - neka, to je nasa reprezentacija.
Da imaju obraza i karaktera niko se ne bi odazvao dok se nesto u savezu ne rijesi. Srozali su i zgadili nesto sto nam je svima bilo sveto, svijetlu tacku naseg drustva.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- FKS -
Jel igra Gulashvili u prvih 11 u gruzi protiv luxsemburga
Sretno Ukrajincima i nadam se lijepoj bakljadi BHF

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 mar 2024, 15:20to samo pokazuje koliko im je zaista stalo do FK Sarajeva. Kad njima odgovara sute, lizu i guraju pod tepih. U drugom slucaju, namjerno dizu hajke i belaje prave.
Znaci iskren navijac - odgovor NETACAN!
45% upisa na ovom pdfu su vodjeni nekimstranim interesima.
Pojasni se malo, ko to dize hajke? Kome to i sta odgovara.? Drag si mi forumas, ali iznosenje takvih gluposti i stavljanje u kos s nekim sto ima isto ime. Nije bas u redu.
Ima historija postova sva sreca pa se neki botovi nikad ne javise kad im zaljepim par postova.
-
- Kontakt:
Zao mi je i srce me boli citav dan sto prvi put u zivotu moram navijati da ime moje drzave izgubi pogotovo u ovako bitnoj utakmici.
Primoran sam jer ovo nije Bosna i Hercegovina.Ovaj selektor i ovaj savez nisu BiH i ne mogu navijati za nesto sto nije moje i nesto sto steti moj klub koji mi je uvijek na prvom mjestu bio i ostat ce.Samo je ime tu al nije to to.Nema ovo nista veze sa Bosnom
Naprijed Ukrajina!
BIT CE BOSNA OPET SAMPION!
Primoran sam jer ovo nije Bosna i Hercegovina.Ovaj selektor i ovaj savez nisu BiH i ne mogu navijati za nesto sto nije moje i nesto sto steti moj klub koji mi je uvijek na prvom mjestu bio i ostat ce.Samo je ime tu al nije to to.Nema ovo nista veze sa Bosnom
Naprijed Ukrajina!
BIT CE BOSNA OPET SAMPION!

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
NazorUso je napisao/la: ↑21 mar 2024, 18:03Znaci kad premijer pokrade kes na respiratorima - neka, to je nas premijer

- TurkishAirlines
Ko je rekao da je nas premijer, osim sda balija?NazorUso je napisao/la: ↑21 mar 2024, 18:03Znaci kad premijer pokrade kes na respiratorima - neka, to je nas premijer
Ko je rekao da je tuzilac nas, osim sda balija?
Ko je rekao da je drot nas nakon sto si to opisao, osim sda balija?
Pricas da je Vico napravio menadjeraku prciju, a prethodnici njegovi su med i mlijeko izgleda. Radili na dobrobiti bh fudbala.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Repku netreba pratit sve dok tipovi ko beus begic pilav vico vode ostale uhljupe u savezu.
Naku kradju ko prosle srijede ni radovan dragan debic nebi uradio i pokuso objasnit svoim poslom.
Odgodilisu kaznjavanje za sledecu srijedu da nebi izazvali revolt pred utakmicu sa rusijom i palestinom.. i ubjedjennsam da ce bit kazna kakvu niko nikad dobio nije u pl bh.
Nadam se da ce bh fanatikosi razjebat utakmicu u 85 minuti kad budemo vodili 2;0 nadam se da ce bar 50% bh fanatikoja bit hz..
Naku kradju ko prosle srijede ni radovan dragan debic nebi uradio i pokuso objasnit svoim poslom.
Odgodilisu kaznjavanje za sledecu srijedu da nebi izazvali revolt pred utakmicu sa rusijom i palestinom.. i ubjedjennsam da ce bit kazna kakvu niko nikad dobio nije u pl bh.
Nadam se da ce bh fanatikosi razjebat utakmicu u 85 minuti kad budemo vodili 2;0 nadam se da ce bar 50% bh fanatikoja bit hz..
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
nokee je napisao/la: ↑21 mar 2024, 18:40Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑21 mar 2024, 15:20to samo pokazuje koliko im je zaista stalo do FK Sarajeva. Kad njima odgovara sute, lizu i guraju pod tepih. U drugom slucaju, namjerno dizu hajke i belaje prave.
Znaci iskren navijac - odgovor NETACAN!
45% upisa na ovom pdfu su vodjeni nekimstranim interesima.
Pojasni se malo, ko to dize hajke? Kome to i sta odgovara.? Drag si mi forumas, ali iznosenje takvih gluposti i stavljanje u kos s nekim sto ima isto ime. Nije bas u redu.
Ima historija postova sva sreca pa se neki botovi nikad ne javise kad im zaljepim par postova.
Nista na tvoj racun brate
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Prvi put i zadnji ce Vico narkoman,predsjednik saveza koji nece da cestita dan drzavnosti,dokazani mrzitelj BIH i svega sto ima veza sa BIH i njegova svita da navijaju za BIH.
Slava Ukraini
Slava Ukraini
Sarajevo na prvom mjestu ali ne smijemo zanemariti reprezentaciju, ako se mi okrenemo protiv repke to je uništenje BiH a to im i jeste cilj.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 20:33Prvi put i zadnji ce Vico narkoman,predsjednik saveza koji nece da cestita dan drzavnosti,dokazani mrzitelj BIH i svega sto ima veza sa BIH i njegova svita da navijaju za BIH.
Slava Ukraini
- AvannGardaa46
Imate temu za vicinu repku, ovdje je samo FKS.
Pozz
Pozz
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
- TurkishAirlines
Ko ono rece da su rastjerali nase fizioterapeute iz repke?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Znaci nece Vico omastiti brkove od love sa eura. Igraci da su pametni svi bi bojkotovali repku i ovaj kriminalni savez, bez radikalnih poteza nema nista.
Upravo!AvannGardaa46 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 22:08Imate temu za vicinu repku, ovdje je samo FKS.
Pozz
- FKS -
Sad ce Vico sav bijes na nama da iskaze
FC United Of Manchester !
Mujakic na klupi on ubacije civica i kovacevica
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, PeppermintSA, Pitar6785, Proximic, Rule_hz i 68 gostiju.