Kolasinac sa toliko iskustva oklapi cojka po locu pred pomocnim audijom zatim Gazibegovic bezveze 2 zuta daj boze da nas Ukrajinci ne navuku padaju ko pokpseni maloprije Mudryk sa Krunicem
Kolasinac je vjerovatno mislio da je Dzeko mozda u ofsajdu pa je išao na loptu. Ona situacija je zapravo kao stvorena za Kolasinca.
On bi iz one situacija zabio 8 od 10 a Dzeko 4 od 10.
Inače postavka odlična. Ne znam sta je neko očekivao. Neku lepršavu igru?! Sta je to Ukrajina s druge strane pokazala a favorit je?!
Vidjet ćemo koliko će Pjanic moći na umornu Ukrajinu zadnjih pola sata.
Sad će Cvajer po naredbama Čeferina i NATO pakta da odradi svoju rolu.
Očekivali su lakši plijen u prvom poluvremenu, ali naši ne daju se tek tako olahko za ramazan.
Kad se uzme u obzir broj minuta i datog doprinosa Sead Kolašinac je najgori igrač u historiji reprezentacije. #cinjenica
Odlično stojimo, valjda ne puknemo tamo lijevo preko Seje, ako se tu izdrži dobijamo ovo. Borba i taktička postavka, motiv vrhunski, Savo položio. Pustili im loptu, izgubili se ukrajinci, kmamo ih, gola k.ita su oni.
skrsio ga neko dok nije bilo slike, povrijedjen je
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "