e tu sam te čeko dragi moj brate

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Eto nek je hajra bilo dok nije RS vodila reprezentacijumosarajvosa83 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:17Cim je RS preuzela komplet repku i savez tu hajra nema,goli kriminalci sa prodanim balijama. Igraci treba da bojkotuju a ne da im se pune dzepovi,Kodro bio 2 dana trener niko nista,sve vam je to kao normalno. Sta kaze Hadzibegic na sve ovo,hocel mu dati ovi iz RS neku plaketu?
Mudryk bukvalno rijesio onu utakmicu pasom, ali sta zna Damir s tri zuba u glavi.
Treba se napraviti kompletna cistka da se sav kukolj izbaci pa nanovo ima masa sposobnih ljudi u savez ljude poput Amara Husrefa Barbareza Rahimica Spahica Dzidica koji je osnovao sindikat fudbalera ima sigurno ljudi koji nisu kvarnilet3 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:19Jel Miske u Savezu ?egocentrik je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:16"U savezu"let3 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:11
Pa eto, cuveni Hadzija Rukfas je proveo citau karijeru u fudbal, u Savezu je (glavni potcko i pusikurac Vice) bio i selektor, pa smo vidjeli sve njegove domete.
Ta prica "mora biti neko iz fudbala" pada u vodu na njegovom primjeru. I na primjerima tipa Susica, Bazdarevica, Prosineckog i ostalih jugosaurusa.
Jel proveo citavu karijeru u fudbalu ? pa mu se svejedno yebe famlija ovdje i tjera ga se.
Ta prica je supljak mrtvivjeruj.
Nama prije svega trebaju sposobni i kompetentni ljudi u Savezu.
Onaj stadion je ko MordorPonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:22Bio sam na stadionu i atmosfera je bila kurcina obicna i prije i poslije gola
egocentrik je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:23Treba se napraviti kompletna cistka da se sav kukolj izbaci pa nanovo ima masa sposobnih ljudi u savez ljude poput Amara Husrefa Barbareza Rahimica Spahica Dzidica koji je osnovao sindikat fudbalera ima sigurno ljudi koji nisu kvarni
Halo,StevieG8 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:23Onaj stadion je ko MordorPonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:22Bio sam na stadionu i atmosfera je bila kurcina obicna i prije i poslije gola
Skini mi se vise s qurca retardu sa 180 profila.
Husaric ili kako vec smradonja
Jest kad su na njemu tiktokeri. Jbt kad se sjetim atmosfera tamo oko 2010 - 2014. Ovo vec par utakmica uzas zesciStevieG8 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:23Onaj stadion je ko MordorPonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:22Bio sam na stadionu i atmosfera je bila kurcina obicna i prije i poslije gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.