Zar to nije rekao Anel Hadžić?EdinjoBos je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:07popisam se na ovom mjestu i na ibricica, koji je svojom izjavom za medije, da jasic nece dobiti nikad minute u repki pored gazibegovica i dedica ucestvovao u demoralisanju jasica da finalizira promjenu sportskog drzavljanstva.Omerbavarac je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:45Nazalost, kratka odnosno nekvalitetna klupa nas je kostala vecerasnjeg prolaska u finale.
Nismo imali neku ekstra kvalitetnu igru ali smo se borili i u toj borbi izgorjeli.
Glavu gore, nekad mora biti bolje.
1) jasic je 3 godine mladji od jusufa i veci potencijal (ovo nije kritika na jusufu, on je i veceras super odigrao). jasic je bio uz dedica standardan u wolfsbergeru i dobijao je u dkoro svskoj utakmici istu a ponekad i bolju ocjenu!
2) sta ako se jedan od njih dvojice tj jusufa i dedica povrijedi (kao veceras), jel bolje da je na klupi civic ili jasic?? ili upadnu u losu formu ili dobiju crveni??
njemci koji imaju milion dobrih veznjaka poletise da neizgube pavlovica, ali nama netreba rezerva da valja. od viska glava neboli, to prosjecni bosnjak nekonta!!
ps: taj isti ibricic je kad je bio u U21 govorio da se netrebaju zvati igraci iz dijaspore, pa ga upitase "ni ibisevic?" a on kaze "ma ni on"... koji pokvarenjak moras biti to da radis!?! fuj!
BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Bazinga12345
- Kontakt:
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- feniksptica
- Kontakt:
Da l ce opet zidove cuvat snajperi....

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sreca se mora zasluziti a mi je u prethodnih par godina zasluzili nismo. Mrzio nas Vico ili ne, mi bazu igraca imamo. Ostaviti Savu, jos vcrs se zahvaliti Sehicu, Kovacevicu, Civicu, Cumirotu i Edinu Dzeki i krenuti stvarati ekipu za naredni Euro.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- invincible1921
- Kontakt:
Ma eo ti i kosarka dobijes hrvate u kvalama dva puta izubis na euru..italiju imas ..kraj dobijema tekma becirsgic usere..ono teletovic s parkinga da ne pricam...prosli svi s 2 pobjede u drugim grupama mi isoadnemo sa 3...mostar_mo je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:07Bio sam i ja protiv Grcke na Kosevu..Dedic branio , 0:1 zavrsilo..ubili ih.invincible1921 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:00Ma ima tu svega...kad se sjetim tih generacija prije dzekine selektori nas uprooastavali uglavnom...pa da nijednom nismo uspjeli otic..nestvarno
Mi smo bas peh reprezentacija u koju se usadio gubitnicki mentalitet.
Danska je bila tuga..lopta se setala u petercu u drugom poluvrmeenu na 1:1 vise puta al nije htjels u gol da idemp u Portugal 2004.
Pa onda prokleti zrijeb i.velesila Portugal dva puta, pa po meni najbolje poluvrijeme u istoriji na Stade de Francu gdje sam isto bio. Pa Irska i neshvaztljivo lak poraz od 2:0.
Pa onda Sjeverna Irska i lutrija penala koja je opet otisla na suprotnu stranu.
Pa ovo veceras.. strasno.
Jedino gdje nas je sreca pogledala da znam je protiv Slovacke u u Zilini..sve ostalo je bilo maler i tuga u.najbitnijim utakmicama
Onda sto kazes portugal..i kad igras dobro vazda neka epska nesreca...
Ma i to u zilini jbt opet smo morali dobit 8 tekmi pa da smo i to ispali ja nez

Steta i njemacke...bilo bi jas 100k u gradu na dan utakmice pa taman sve izgubili...
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 22 mar 2024, 00:13, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
upravu si (nemjenja cinjenicu o kojoj govorim)Bazinga12345 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:09Zar to nije rekao Anel Hadžić?EdinjoBos je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:07popisam se na ovom mjestu i na ibricica, koji je svojom izjavom za medije, da jasic nece dobiti nikad minute u repki pored gazibegovica i dedica ucestvovao u demoralisanju jasica da finalizira promjenu sportskog drzavljanstva.Omerbavarac je napisao/la: ↑21 mar 2024, 23:45Nazalost, kratka odnosno nekvalitetna klupa nas je kostala vecerasnjeg prolaska u finale.
Nismo imali neku ekstra kvalitetnu igru ali smo se borili i u toj borbi izgorjeli.
Glavu gore, nekad mora biti bolje.
1) jasic je 3 godine mladji od jusufa i veci potencijal (ovo nije kritika na jusufu, on je i veceras super odigrao). jasic je bio uz dedica standardan u wolfsbergeru i dobijao je u dkoro svskoj utakmici istu a ponekad i bolju ocjenu!
2) sta ako se jedan od njih dvojice tj jusufa i dedica povrijedi (kao veceras), jel bolje da je na klupi civic ili jasic?? ili upadnu u losu formu ili dobiju crveni??
njemci koji imaju milion dobrih veznjaka poletise da neizgube pavlovica, ali nama netreba rezerva da valja. od viska glava neboli, to prosjecni bosnjak nekonta!!
ps: taj isti ibricic je kad je bio u U21 govorio da se netrebaju zvati igraci iz dijaspore, pa ga upitase "ni ibisevic?" a on kaze "ma ni on"... koji pokvarenjak moras biti to da radis!?! fuj!

ps: to za ibisevica je bio ibricic
Mi smo luzerska nacija i mislim da nam je, nažalost, jedini način da prekinemo svoju agoniju taj da se izmješamo sa svima.
-
- Kontakt:
Zar jasicu klub ne pravi problem pa zato nije pozivan?
Ma Njemacke mi je.najvise zao. ..to bi bila ludnica. Plus sto bi se atmosfera podigla pa bi se i u ligi nacija islo svugdje jer imamo nikad ljepsa i bliza gostovanja.invincible1921 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:13Ma eo ti i kosarka dobijes hrvate u kvalama dva puta izubis na euru..italiju imas ..kraj dobijema tekma becirsgic usere..ono teletovic s parkinga da ne pricam...prosli svi s 2 pobjede u drugim grupama mi isoadnemo sa 3...mostar_mo je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:07Bio sam i ja protiv Grcke na Kosevu..Dedic branio , 0:1 zavrsilo..ubili ih.invincible1921 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:00
Ma ima tu svega...kad se sjetim tih generacija prije dzekine selektori nas uprooastavali uglavnom...pa da nijednom nismo uspjeli otic..nestvarno
Mi smo bas peh reprezentacija u koju se usadio gubitnicki mentalitet.
Danska je bila tuga..lopta se setala u petercu u drugom poluvrmeenu na 1:1 vise puta al nije htjels u gol da idemp u Portugal 2004.
Pa onda prokleti zrijeb i.velesila Portugal dva puta, pa po meni najbolje poluvrijeme u istoriji na Stade de Francu gdje sam isto bio. Pa Irska i neshvaztljivo lak poraz od 2:0.
Pa onda Sjeverna Irska i lutrija penala koja je opet otisla na suprotnu stranu.
Pa ovo veceras.. strasno.
Jedino gdje nas je sreca pogledala da znam je protiv Slovacke u u Zilini..sve ostalo je bilo maler i tuga u.najbitnijim utakmicama
Onda sto kazes portugal..i kad igras dobro vazda neka epska nesreca...
Ma i to u zilini jbt opet smo morali dobit 8 tekmi pa da smo i to ispali ja nez![]()
Steta i njemacke...bilo bi jas 100k u gradu na dan utakmice pa taman sve izgubili...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
I dosta vise Zenice i Bilinog polja. Reprezentaciju prebaciti u Sarajevo
Dedić, Demirović, Gazibegović, Ahmethodžić, Tabaković itd
Ta djeca, kakva god bila su jedino sto imamo i vjerujem da su budućnost nase reprezentacije.
Definitivno oni grcevi i onoliki umor igraca govori da su dali sve od sebe ali u isto vrijeme govori i da nemamo kvalitet za neko vece takmicenje. Zamislite da je bio X i da smo igrali produzetke, pa pocrkali bi na terenu, Hrvatska igra utakmicu za utakmicom na SP produzetke a nas hvataju grcevi u 70 toj min.
Ocito fizicki, kondiciono nisu najspremniji, pogotovo ovi mladji igraci od kojih se to ocekuje da budu.
Mislim da je to to od naseg Dzeke, definitivno treba ostati u repki kao lider,motivator tima, ali da igra od prve minute ne moze on to vise. Pjanic nedefinisan ali i njegovo je proslo.
A sto se tice Civica et tu covjek ne zna sta rec a da se ne ogrijesi. Samo mi nije jasno sto Tabakovića nije ubacio umjesto njega.
U globalu da su se borili jesu, da su bili bolji nego prethodne utakmice jesu, al da je dovoljno NIJE .
Gledajuci cjelokupnu sliku od pocetka kvalifikacija mi Euro nismo zasluzili
Promjena selektora nama nista nece donijeti, moze sad doci Vaha Halilhodzic a pomocnik da mu bude Sušić nista nece promijeniti dok su ona go.vna u vrhu saveza, tu ne mislim samo na Vicu nego na cijeli izvrsni odbor
Tako da mislim da Miloševića ne treba dirati, barem ne sad, jer mi imamo truhlo korijenje prvo to treba rijesiti.
Najvise se pogriješilo smjenom Peteva al et to su sve prljava posla ovog SR.ANJA od saveza
A ta utakmica sa Izraelom bolje da niko ne ode da ne bi stradao neko ..
Ta djeca, kakva god bila su jedino sto imamo i vjerujem da su budućnost nase reprezentacije.
Definitivno oni grcevi i onoliki umor igraca govori da su dali sve od sebe ali u isto vrijeme govori i da nemamo kvalitet za neko vece takmicenje. Zamislite da je bio X i da smo igrali produzetke, pa pocrkali bi na terenu, Hrvatska igra utakmicu za utakmicom na SP produzetke a nas hvataju grcevi u 70 toj min.
Ocito fizicki, kondiciono nisu najspremniji, pogotovo ovi mladji igraci od kojih se to ocekuje da budu.
Mislim da je to to od naseg Dzeke, definitivno treba ostati u repki kao lider,motivator tima, ali da igra od prve minute ne moze on to vise. Pjanic nedefinisan ali i njegovo je proslo.
A sto se tice Civica et tu covjek ne zna sta rec a da se ne ogrijesi. Samo mi nije jasno sto Tabakovića nije ubacio umjesto njega.
U globalu da su se borili jesu, da su bili bolji nego prethodne utakmice jesu, al da je dovoljno NIJE .
Promjena selektora nama nista nece donijeti, moze sad doci Vaha Halilhodzic a pomocnik da mu bude Sušić nista nece promijeniti dok su ona go.vna u vrhu saveza, tu ne mislim samo na Vicu nego na cijeli izvrsni odbor
Tako da mislim da Miloševića ne treba dirati, barem ne sad, jer mi imamo truhlo korijenje prvo to treba rijesiti.
Najvise se pogriješilo smjenom Peteva al et to su sve prljava posla ovog SR.ANJA od saveza
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Tabaković ima 29 godina kakvo dijete hahaha u junu puni 30mk1008 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:19Dedić, Demirović, Gazibegović, Ahmethodžić, Tabaković itd
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nek cuvaju ne treba nam da neko glupost napravi zbog drzave koja je udaljena 3000 kilometara
Spustite na loptu i brinite se iskljucivo o sebi i vasim porodicama
Jedva cekaju da neko napravi glupost
Pojest ce nas mrak
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 22 mar 2024, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Teska noc, haos. Civic nije za repke nikako.
Ako ste ozenjeni vodite ljubav veceras, to ce malo poraz ublazit, barem meni. Ne znam sta drugo da kazem.
Ako ste ozenjeni vodite ljubav veceras, to ce malo poraz ublazit, barem meni. Ne znam sta drugo da kazem.
po hitno rijesavati sportska drzavljanstva jasicu, huskovicu, omicu, gigovicu,... izbaciti najnepotrebnije i najstarije igrace i uz dobrog selektora je sve moguce!
Najsmjesniji su bili u septembru kad su kao suspendovali ahmedhodzica evo vidimo kako zavrsavamo kad nam on nije na terenu. Mogu ga prcit i u engleskoj svaku tekmu kao sto i jesu ove sezone i babo mu i zena nemamo boljeg stopera od njeg niti cemo za dugo imat
samo obavezno pomjerit repku sa klosarske zenice i bilinog
da ga hoce srusit vise
nema tu uspjeha ni nafake
samo velezovci znaju napravit atmosferu
ni sarajevo ni zenica
vec ganjat druge gradove mozda ce nam sretniji bit
kladim se da bi i u BL bolje prosli
banja luka tuzla mostar gdje god samo ne zenica posrana
da ga hoce srusit vise
nema tu uspjeha ni nafake
samo velezovci znaju napravit atmosferu
ni sarajevo ni zenica
vec ganjat druge gradove mozda ce nam sretniji bit
kladim se da bi i u BL bolje prosli
banja luka tuzla mostar gdje god samo ne zenica posrana
Nema na cemu brate
Kad pocima kvalifikacije za svijetsko? Da vidimo kakve ce formacije biti na ovom forumu. Steta sto ni jedan forumas ne radi u Savezu, znaju bas sve dobro objasnit i koji igrac nam fali. Siguran sam da bi forumasi promjenili cijeli savez, koliko truda i vremena su potrosili da nam sve objasnu. Ovaj civic nebi nikad zaigro kod forumasa. Neznam sto ga je savo stavio, oke znamo svi da ga savez gura, ali opet ovaj civic je oduvjek kriminalan. Dobro smo igrali, ali nesmi se nam desavat da primamo 2 gola za par minuta. Steta bas smo imali veliku priliku da idemo za njemacku. Kad vidim tamo albaniju i sloveniju, mogli smo i mi steta...
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Danas borba na mjestu, samo ogromna greška što se nismo povukli, imaš još 10 minuta, valjaj se, nabijaj, pa svaka ekipa na svijetu bi to uradila, ali ne, mi se hoćemo nadigravat sa protivnikom u njihovom šesnaestercu.
Samo na onaj način su mogli i dati golove, a to su i čekali i to dobili. Opet smo ispali naivci.
Šteta, opet nismo zicer iskoristili. U narednih 8 godina nećemo baraža ni vidjeti. Citirajte me. Toliko…
Samo na onaj način su mogli i dati golove, a to su i čekali i to dobili. Opet smo ispali naivci.
Šteta, opet nismo zicer iskoristili. U narednih 8 godina nećemo baraža ni vidjeti. Citirajte me. Toliko…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- numanumaye22
- Kontakt:
Bas sam se nafuro da Bejha u MinKenu gledam s Rumunijom, steta, ovako cu morat na otvaranje EP samo
-
- Kontakt:
Kakve veze ima stadion, eto kao uklet nam stadion. Daj sve u Sarajevo. Tamo bi sigurno bili svjetski prvaci.
Selektor snosi dio krivice, ali isto tako je on zasluzan za ovakvu borbu koju nismo vidjeli godinama, pregorili su na terenu, to sto nisu spremni 90. minuta nije njegova krivica. Kriv je jer je pozvao čivića i isto tako jer ga je ubacio da igra ovakvu utakmicu. Sa ovakvom borbom bi se mogli nadati necem, ali problem je sto se bore jednu od 25 utakmica, i logika da sa tim ne mozemo nigdje. Mozemo psovati, vrijedjati, ne vrijedi. Treba jednom poceti mijenjati iz korijena, ne praviti uvijek iste greske svaku utakmicu.
Selektor snosi dio krivice, ali isto tako je on zasluzan za ovakvu borbu koju nismo vidjeli godinama, pregorili su na terenu, to sto nisu spremni 90. minuta nije njegova krivica. Kriv je jer je pozvao čivića i isto tako jer ga je ubacio da igra ovakvu utakmicu. Sa ovakvom borbom bi se mogli nadati necem, ali problem je sto se bore jednu od 25 utakmica, i logika da sa tim ne mozemo nigdje. Mozemo psovati, vrijedjati, ne vrijedi. Treba jednom poceti mijenjati iz korijena, ne praviti uvijek iste greske svaku utakmicu.