Slava Ukrajini!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Misliš da imaš igrača na pozociji, a nemaš...
Dobro se ti možeš smijati unatoč tome što si spržio pola plate na tiket.JayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2024, 07:22Ukrajina je jučer podbacila, i to je jedini razlog zašto si bio u rezultatskom egalu do samog kraja, da nije bilo onog sretnog autogola ne bi ga zabili da se igralo još 10 dana, realno niko me od naših nije posebno oduševio, ovdje se hvali Hadžikadunić, a lik jedan od najlošije ocijenjenih jučer![]()
Na neki drugi dan ovo bi Ukrajina dobila 5-0, ne bi se ni oznojili, očigledno im je igračima samo rat u glavi, a u slobodno vrijeme tarabaju nas![]()
Pic.kica, al sta ga briga, zna da ce opet dobiti poziv.Eldar Ćivić je dobio šansu u finišu utakmice, a dok je prolazi kroz mix zonu kratko je odgovorio "Nemam ja tu šta..", novinare nije ni doživio i napustio je stadion sa kapuljačom na glavi, samo se pozdravio s jednim poznanikom.
U zadnjem trenutku sam se kad vidio da ne igra doktor Tsigiankov predomislio i odigrao čistu dvicu, postavio sam tiket tu, šta je pola plate protiv ovih mentalnih patuljaka, to je poklon godine bioarmando je napisao/la: ↑22 mar 2024, 08:42Dobro se ti možeš smijati unatoč tome što si spržio pola plate na tiket.JayCatwright je napisao/la: ↑22 mar 2024, 07:22Ukrajina je jučer podbacila, i to je jedini razlog zašto si bio u rezultatskom egalu do samog kraja, da nije bilo onog sretnog autogola ne bi ga zabili da se igralo još 10 dana, realno niko me od naših nije posebno oduševio, ovdje se hvali Hadžikadunić, a lik jedan od najlošije ocijenjenih jučer![]()
Na neki drugi dan ovo bi Ukrajina dobila 5-0, ne bi se ni oznojili, očigledno im je igračima samo rat u glavi, a u slobodno vrijeme tarabaju nas![]()
Pretvaraćemo se da ti vjerujemo.
Tako je. SP svakako necemo nikad vise vidjeti, zasto da se to ne iskoristi da uvedemo ove mladje u reprezentaciju, a zahvalimo se Dzeki, Sehicu, Pjanicu i ovih nekoliko oyebina tipa tojsicki mag.katalinski je napisao/la: ↑22 mar 2024, 09:00tragedija, od kusura smo napravili veresiju.
Nakon onakve bunkerske borbe , srecno povedemo i samo je trebalo privesti utakmicu kraju.
Upravo mislim kontra od onog sto Milosevic kaze , nismo trebali "iskusno" trositi vrojeme , nego drzati loptu.
iako sam vjerovao i postovao Savo , upravo je on glavni krivac za poraz. Mjesto da grize uz aut liniju i motivise nase igrače , gotovo mirno cekao je kraj utakmice , a mi smo neiskusno isli iz greske u gresku. Izgubimo loptu , ne pravi se prekid na centru , nego se ceka i sporog povratka igraca primamo gol.
Proplem je i taj mentalitet, nama zaista treba sportski psiholog , jer se "bojimo uspjeha" .
Glupo kriviti igrače koji su usli sa klupe, isko su mogli bolje odigrati , kriv je selektor koji je zaista morao više . koliko para toliko muzike , i sad opet treba kovati plan, ali vec za Euro 2026, jer je SP preblizu za neke drastične promjena u našem fudbalu ( to cemo nesto improvizovati). Za Euro u engleskoj treba neku bazu od mladih igraca poceti gurati , i zrtvovati kvalifikacije za SP
EURO 2026
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.