Ili je to ili je na Grbavici tih par Evropskih utakmica, a pogotovo ovu sto je postavio, bilo dosta ljudi koji nisu navijaci veleza.RubikovaKocka je napisao/la: ↑22 mar 2024, 16:55Bas tako ispada. Klasicni "glory hunter" navijacinastrojeni21 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 16:52Navijači veleza al samo u Evropi, inace i nisu bas zainteresovani za klub .![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Dobra posjeta pod BB, pored standardnih 1000 komšija, tj. najvećih mitomana i falsifikatora svega, tu je i oko 4.000 hajdukovaca.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TurkishAirlines
Pa dobro, prije 50 godina.
I ti se sprdas zbog koje godine gore-dole
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pricas o navijacima koji drze rekorde za najbrojnija gostovanja i u bivsoj drzavi, i u BiH.nastrojeni21 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 16:52Navijači veleza al samo u Evropi, inace i nisu bas zainteresovani za klub .
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:

Poslje punjenja Grbavice mozda najbolja utakmica sa masivnim odlaskom. Prije toga ponizili navijace Torpeda pokupovali karte u njihovom gradu uzeli kup i srusili im snove o evropi kao sto cemo i ove
Gdje su ti silni navijači na domaćim utakmicama u Vrapčićima?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Evo legenda kluba vam je najbolje objasnila kako čelnici kluba manipulišu vama i u koju fazu su vas doveli,
Premotati na 7:51
Premotati na 7:51
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
To onaj sto je iznajmljenu livadu prodao kkubu i klub dugove vratio njegove... Dobar je.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Da,da 500 k i preko dugovao,poslije mu klub kriv bio sto smo mu vratili dug koji je napravio,ttebalo se samo uzet i pustiti ga nek plati. Jel to onaj sto nas je ostavio u Posusiju? Moze virtualni samo pricat ovim koji prate Sarajevo 4 mjeseca,upstalom sta njega boli neka stvar ko sa nama manipulise haha slomi se da okrene ljude protiv Mirvica,ustaje se i budi sa Mirvicem,na forumu samo o Mirvicu,jest ga covjek ubio u pojam svaka mu cast
Ma dovoljno je njegovo nepoznavanje materije da ne zna kako se i ko placa igrace sarajevamosarajvosa83 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:34
Da,da 500 k i preko dugovao,poslije mu klub kriv bio sto smo mu vratili dug koji je napravio,ttebalo se samo uzet i pustiti ga nek plati. Jel to onaj sto nas je ostavio u Posusiju? Moze virtualni samo pricat ovim koji prate Sarajevo 4 mjeseca,upstalom sta njega boli neka stvar ko sa nama manipulise haha slomi se da okrene ljude protiv Mirvica,ustaje se i budi sa Mirvicem,na forumu samo o Mirvicu,jest ga covjek ubio u pojam svaka mu cast
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Bivsa drzava me ne zanima, pricam o PL. Sto se tice tih najbrojnih gostovanja i domacih utakmica, one nisu uopste poenta. Svim klubovima sa ozbiljnijom bazom navijaca ce doci dosta ljudi kad je bitna utakmica, neki hajc, derbi, Evropa, pricam o obicnim utakmicama. Vi ste unazad par sezona, ukljucujuci i ovu, imali utakmice sa bas smijesnom posjetom, iako su rezultati dobri, nikad niste napunili stadion. Gdje su ti ljudi sa Evrope kad se vec toliko dicite time?Rodjeni81 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 17:47Pricas o navijacima koji drze rekorde za najbrojnija gostovanja i u bivsoj drzavi, i u BiH.nastrojeni21 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 16:52Navijači veleza al samo u Evropi, inace i nisu bas zainteresovani za klub .![]()
Gdje su vama ljudi da premijer ligi napunite svoj stadion?nastrojeni21 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:45Bivsa drzava me ne zanima, pricam o PL. Sto se tice tih najbrojnih gostovanja i domacih utakmica, one nisu uopste poenta. Svim klubovima sa ozbiljnijom bazom navijaca ce doci dosta ljudi kad je bitna utakmica, neki hajc, derbi, Evropa, pricam o obicnim utakmicama. Vi ste unazad par sezona, ukljucujuci i ovu, imali utakmice sa bas smijesnom posjetom, iako su rezultati dobri, nikad niste napunili stadion. Gdje su ti ljudi sa Evrope kad se vec toliko dicite time?Rodjeni81 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 17:47Pricas o navijacima koji drze rekorde za najbrojnija gostovanja i u bivsoj drzavi, i u BiH.nastrojeni21 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 16:52Navijači veleza al samo u Evropi, inace i nisu bas zainteresovani za klub .![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Apsurd je hvaliti se Evropom i punim stadionom a za 30 godina ne napuniti svoj duplo manji stadion. Apsurd je kad vam dodje 1500 ljudi i najveci apsurd od svega je citati vasa opravdanja za takve posjete.killafrommanilla je napisao/la: ↑22 mar 2024, 17:55Kako ide spasavanje kluba? Treba li lekcija kako da to odradite, naravno, ako smijete od agenture sa juga?nastrojeni21 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 16:52Navijači veleza al samo u Evropi, inace i nisu bas zainteresovani za klub .
Zamisljam evo navijas za klub, ne svidja ti se sto stvari ali ne smijes progovorit i onda ces nekom ko je isti iscupao iz ponora reci da nije zainteresiran, apsurd zar ne
Za kog se navija u Mostaru izmedju Hajduka ili Zrinje pitam cisto informativno lp.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Tanka je linija izmedju “Imamo najveca gostovanja” i “nikad nismo napunili domaci stadion u PL od 6 milja” 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Spremaju li advokati tuzbu protiv Vice i saveza zbog kazne koju ce dobiti u cetvrtak, zna li iko??
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
nastrojeni21 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:45Bivsa drzava me ne zanima, pricam o PL. Sto se tice tih najbrojnih gostovanja i domacih utakmica, one nisu uopste poenta. Svim klubovima sa ozbiljnijom bazom navijaca ce doci dosta ljudi kad je bitna utakmica, neki hajc, derbi, Evropa, pricam o obicnim utakmicama. Vi ste unazad par sezona, ukljucujuci i ovu, imali utakmice sa bas smijesnom posjetom, iako su rezultati dobri, nikad niste napunili stadion. Gdje su ti ljudi sa Evrope kad se vec toliko dicite time?Rodjeni81 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 17:47Pricas o navijacima koji drze rekorde za najbrojnija gostovanja i u bivsoj drzavi, i u BiH.nastrojeni21 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 16:52Navijači veleza al samo u Evropi, inace i nisu bas zainteresovani za klub .![]()
Ne znam sta ti smatras smjesnom posjetom, na obicnu utakmicu kad dodje 3500 ljudi je ekstra posjeta. Ne zivimo u gradu od 200 hiljada ljudi, crpis bazu iz pola Mostara i ovo malo ljudi sto ima u okolini Mostara. Ne mozes ocekivati da ti 50 ljudi koji su dosli na evropsku utakmicu iz Doboja dodje svaku domacu u Vrapcice, jos kad nam udare termin radnim danom logicno da ce se osjetiti na posjeti. Nece ljudi zatvarati radnje i kafice zbog obicne utakmice, a zatvaralo ih je dosta zbog Evropskih. Kad se napravi hajp svi dobro znate da niko ne moze ni prismrditi ni blizu i okupiti toliko ljudi kao sto moze Velez. Znate vi to odlicno.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Napunili smo stadion u PL vise puta.Balorda je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:47Gdje su vama ljudi da premijer ligi napunite svoj stadion?nastrojeni21 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:45Bivsa drzava me ne zanima, pricam o PL. Sto se tice tih najbrojnih gostovanja i domacih utakmica, one nisu uopste poenta. Svim klubovima sa ozbiljnijom bazom navijaca ce doci dosta ljudi kad je bitna utakmica, neki hajc, derbi, Evropa, pricam o obicnim utakmicama. Vi ste unazad par sezona, ukljucujuci i ovu, imali utakmice sa bas smijesnom posjetom, iako su rezultati dobri, nikad niste napunili stadion. Gdje su ti ljudi sa Evrope kad se vec toliko dicite time?
Ne vidim poentu u tome da se toliko potencira ta jedna utakmica. Sve je to lijepo al ponavljati to iz dana u dan a za to vrijeme imas utakmice sa 1500 ljudi, smijesno. Isto kad bi mi toliko spominjali Zeljo - Njukasl, posjeta i atmosfera kakvu nikad niko nece ponoviti, fantasticno al to je jedna utakmica. Dzaba tih 38000 ljudi kad je realnost 6-7 hiljada ljudi. Konstanta a ne jedna utakmica.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Rodjeni81 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 19:04nastrojeni21 je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:45Bivsa drzava me ne zanima, pricam o PL. Sto se tice tih najbrojnih gostovanja i domacih utakmica, one nisu uopste poenta. Svim klubovima sa ozbiljnijom bazom navijaca ce doci dosta ljudi kad je bitna utakmica, neki hajc, derbi, Evropa, pricam o obicnim utakmicama. Vi ste unazad par sezona, ukljucujuci i ovu, imali utakmice sa bas smijesnom posjetom, iako su rezultati dobri, nikad niste napunili stadion. Gdje su ti ljudi sa Evrope kad se vec toliko dicite time?
Ne znam sta ti smatras smjesnom posjetom, na obicnu utakmicu kad dodje 3500 ljudi je ekstra posjeta. Ne zivimo u gradu od 200 hiljada ljudi, crpis bazu iz pola Mostara i ovo malo ljudi sto ima u okolini Mostara. Ne mozes ocekivati da ti 50 ljudi koji su dosli na evropsku utakmicu iz Doboja dodje svaku domacu u Vrapcice, jos kad nam udare termin radnim danom logicno da ce se osjetiti na posjeti. Nece ljudi zatvarati radnje i kafice zbog obicne utakmice, a zatvaralo ih je dosta zbog Evropskih. Kad se napravi hajp svi dobro znate da niko ne moze ni prismrditi ni blizu i okupiti toliko ljudi kao sto moze Velez. Znate vi to odlicno.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Redfire16, Vanja8 i 5 gostiju.