Zahvaliti se Edinu. Stao je za nas.TurkishAirlines je napisao/la: ↑21 mar 2024, 22:27Ko ono rece da su rastjerali nase fizioterapeute iz repke?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸
Čestitke Ukrajini, nema para za neprijatelje Bosne, prvenstveno Vicu i Beusa, i njihovih podguznih muha Durića, Husića, Đemidžića.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
- morsecode
- Kontakt:
Civicu Eldare puno ti hvala !
Pusi ga Vico, zajedno sa ustasama i ovim nasim balijama koji su se prodali za pare

Pusi ga Vico, zajedno sa ustasama i ovim nasim balijama koji su se prodali za pare
"To je jednostavno SARAJEVO"
Nejma para vicooo
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne kontam ovu naostrenost protiv reprezentacije. Meni se to sve davno zgadilo i slabo pratim, ali ne bi vala mogao navijati protiv ili sad likovati nesto, kao sto ni u snu ne bi navijao protiv Sarajeva da je na celu kluba ili na klupi neko koga ne gotivim.
-
- Kontakt:
Hvala Ukrajincima
Valjda se sad prodane balije malo dohavizaju i stanu na pravu stranu.Poraz Save amatera i saveza.Niciji drugi
Nema para.Savu ne bi volio za sefa da on nama placa.Yebo mu Partizan i bratski Kmeljo mamicu.Ublehas 1/1 gdje god da je bio otjeran je.

Valjda se sad prodane balije malo dohavizaju i stanu na pravu stranu.Poraz Save amatera i saveza.Niciji drugi
Nema para.Savu ne bi volio za sefa da on nama placa.Yebo mu Partizan i bratski Kmeljo mamicu.Ublehas 1/1 gdje god da je bio otjeran je.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- morsecode
- Kontakt:
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:08Ne kontam ovu naostrenost protiv reprezentacije. Meni se to sve davno zgadilo i slabo pratim, ali ne bi vala mogao navijati protiv ili sad likovati nesto, kao sto ni u snu ne bi navijao protiv Sarajeva da je na celu kluba ili na klupi neko koga ne gotivim.

"To je jednostavno SARAJEVO"
-
- Kontakt:
Nek balije ganjaju preko institucija saveza,to je jedini ispravan put,zivjele balije.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:28Hvala Ukrajincima![]()
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ne znam sto se vikend u ovoj rep. pauzi ne iskoristi za prijateljsku na Koševu, otvoriti Istok za članove i još malo poraditi na igri i samopouzdanju protiv nekog niželigaša.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Pomjerili disciplinsku za cetvrtak taman dan pred Tuzlu da nam lupe kaznu i unseu nemir
Da se sav fokus stavi na to a ne na utakmicu.
Igrace treba iskljuciti iz svega toga i svu koncentraciju prebaciti na teren.

Da se sav fokus stavi na to a ne na utakmicu.
Igrace treba iskljuciti iz svega toga i svu koncentraciju prebaciti na teren.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- luckystrike
- Kontakt:
ovo za vikend prijateljsku je super ideja, al' pola kadra je po reprezentacijama a drugo pola posti.
a što se tiče kazne, kakva god da se donese u četvrtak ima mogućnost žalbe, tako da ne bi to trebalo uopšte uticati na ekipu.
a što se tiče kazne, kakva god da se donese u četvrtak ima mogućnost žalbe, tako da ne bi to trebalo uopšte uticati na ekipu.
- TurkishAirlines
@FCUM nakon sinocnje tekme, razigran ko mi sa Rozman na proljece
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Bravo, razotkrio si sve. Ovo je bila finalna kockica za tebe da slozis da bi mogao intervenisati i izvesti klub na pravi put poznatiji kao STOJKOV put.
Sad jos sačini sav materijal i pravac u tužilaštvo.
Odličan, dva. Evo ti banana.
1946
- AvannGardaa46
Kad kazes dovesce, jel mislis na nas ?stojko je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:32O cemu ti ljudino? Da te nije mirvah trznuo iz sna?Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:29Bravo, razotkrio si sve. Ovo je bila finalna kockica za tebe da slozis da bi mogao intervenisati i izvesti klub na pravi put poznatiji kao STOJKOV put.
Odličan, dva. Evo ti banana.![]()
![]()
![]()
Ili se ti ne poistovjecujes sa klubom za koji navijas.
Ako fakat o FKS pricas u trecem licu ti si (izvini na rijecima) veci debil nego sto sam mislio.
Kući il' u gostima
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
poraz ili pobjeda
uz tebe smo
SARAJEVO!
Poz pitari moji jel se zna kazna koja nas ocekuje, za ono ulijetanje u stadion protiv borca?
Ja se nadam da nas nece puno oderati.
Ja se nadam da nas nece puno oderati.
1946😎😎💪💪
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Stavi jos jednog tog sto se valja da se smije, bice ti post smijesniji. 100%stojko je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:32O cemu ti ljudino? Da te nije mirvah trznuo iz sna?Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:29Bravo, razotkrio si sve. Ovo je bila finalna kockica za tebe da slozis da bi mogao intervenisati i izvesti klub na pravi put poznatiji kao STOJKOV put.
Odličan, dva. Evo ti banana.![]()
![]()
![]()

Čovjek je reprezentativac da ti stanem na muku

1946
Ta reprezentacija svoje utakmice treba da igra u Banja Luci kod Vice i njegovih.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑22 mar 2024, 00:08Ne kontam ovu naostrenost protiv reprezentacije. Meni se to sve davno zgadilo i slabo pratim, ali ne bi vala mogao navijati protiv ili sad likovati nesto, kao sto ni u snu ne bi navijao protiv Sarajeva da je na celu kluba ili na klupi neko koga ne gotivim.
You are someone else I am still right here
Sljedeće sezone:
Besic Buljubasic
Rahmanovic
Hasic Catakovic Duljevic

Besic Buljubasic
Rahmanovic
Hasic Catakovic Duljevic

Iz nekog razloga mislim da će nas Duljević sve iznenaditi već na utakmici protiv Tuzle
Kad’ jednom prodje sve...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], keli, nedimmmm1337 i 23 gosta.