NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Zna se ko je usro sa dovodenjem igraca i cija je postava i danas talenata na terenu.
Al nebitno hvala im pa se bore za boje kluba .
Slabi smo kao klub ,dobro i ovako igramo s obzirom daje grad davno diglo ruke od Celika i sporta uopste i da jos i rade protiv kluba a i kakva smo kasaba postali takav i klub.
Samo nek izbore opstanak dosta od njih .
Ne treba ih omalovažavati nisu to zasluzili
Al nebitno hvala im pa se bore za boje kluba .
Slabi smo kao klub ,dobro i ovako igramo s obzirom daje grad davno diglo ruke od Celika i sporta uopste i da jos i rade protiv kluba a i kakva smo kasaba postali takav i klub.
Samo nek izbore opstanak dosta od njih .
Ne treba ih omalovažavati nisu to zasluzili
-
- Kontakt:
Po izvjestajima se vidi da su bogme dobro placeni, a nazalost trebalo bi biti obrnuto.convict35 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 08:34Nece niko dzaba igrat kao sto ovi igraju hahhaha ,doduse nekad dobiju za kifle i pasteteTruhlo je napisao/la: ↑21 mar 2024, 08:24Da smo usrali šefa i stanicu sa selekcijom igrača, jesmo. Da li moramo trpiti panjeve i narednu sezonu, ne moramo. 6 klubova ispred nas na tabeli troši manje novca na igrački kadar.
Samo da govanca ne ispadnu. Na ljeto bih samo Horu, Durmu i par ovih juniora i što su i dalje U21 za narednu sezonu ostavio. Sva ostala govanca otjerati u Vitez pa nek ih Novi Travnik školuje.
Nemojte mi samo odgovarati kako se ekipa pravi postepeno, sa dva tri nova igrača. Zayebi to, Sloboda, Sim Bau i ostali iz vrha na ljeto doveli po 20 novih igrača. Hamelj se mora očistiti do kraja.
Pojedini poput tog tvog sina/rodjaka Celiku trebaju placat clanarinu kao da su pjetlici.
Cuj placeni hahhaha ,nema ide sve redovno hahahhahh bas me nasmijaPonosniSmogovci je napisao/la: ↑21 mar 2024, 12:10Po izvjestajima se vidi da su bogme dobro placeni, a nazalost trebalo bi biti obrnuto.convict35 je napisao/la: ↑21 mar 2024, 08:34Nece niko dzaba igrat kao sto ovi igraju hahhaha ,doduse nekad dobiju za kifle i pasteteTruhlo je napisao/la: ↑21 mar 2024, 08:24Da smo usrali šefa i stanicu sa selekcijom igrača, jesmo. Da li moramo trpiti panjeve i narednu sezonu, ne moramo. 6 klubova ispred nas na tabeli troši manje novca na igrački kadar.
Samo da govanca ne ispadnu. Na ljeto bih samo Horu, Durmu i par ovih juniora i što su i dalje U21 za narednu sezonu ostavio. Sva ostala govanca otjerati u Vitez pa nek ih Novi Travnik školuje.
Nemojte mi samo odgovarati kako se ekipa pravi postepeno, sa dva tri nova igrača. Zayebi to, Sloboda, Sim Bau i ostali iz vrha na ljeto doveli po 20 novih igrača. Hamelj se mora očistiti do kraja.
Pojedini poput tog tvog sina/rodjaka Celiku trebaju placat clanarinu kao da su pjetlici.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa sto nije onda Sivac raskinuo ugovor?
Oni su puno bolje i redovnije placeni nego sto su zasluzili na terenu.
Nama tacno ne trebaju neprijatelji kad imamo ovakve "navijace".
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la: ↑21 mar 2024, 13:31Pa sto nije onda Sivac raskinuo ugovor?
Zadnja izmjena: convict35, dana/u 21 mar 2024, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ocigledno imamo velike mazohiste u ekipi,cim su voljni da igraju pod takvim uslovima
Pogotovo se to odnosi na igrace koji nisu iz Zenice.

Srce, čast i ponos!
Kao eto super talentirani dečki bi pokidali sezonu, ali neće iz principa jer im plate kasne
Znači Durmiš i Karalić nisu plate dobili od utakmice sa Klisom
I ja da sam uprava radije bih iskešao 160k prema UIO kao što su i uradili nego dati nezaslužene plate ovim paćenicima. Držite ih gladne do kraja sezone

Znači Durmiš i Karalić nisu plate dobili od utakmice sa Klisom

I ja da sam uprava radije bih iskešao 160k prema UIO kao što su i uradili nego dati nezaslužene plate ovim paćenicima. Držite ih gladne do kraja sezone

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Vidi se koliki si navijac. Slobodno budi manji i pomozi klubu, umjesto sto odmazes.
Prvo si pisao kako ima pobuna u omladinskim pogonima radi iznosa clanarine i imena trenera. Pa si pisao o platama iako si sam rekao "nisam siguran" ali si svejedno iznosio neprovjerene stvari. I sad se pojavis nakon par mjeseci da nam kazes kako XY otac prica da kasne plate.
Celik!3,2,2.
- Zenicanin988
- Kontakt:
Daj ba ljudi ignorisite ga, vidis da se lik svaki post sam sebi odvali smijat .AllGunsBlazing je napisao/la: ↑21 mar 2024, 14:34Vidi se koliki si navijac. Slobodno budi manji i pomozi klubu, umjesto sto odmazes.
Prvo si pisao kako ima pobuna u omladinskim pogonima radi iznosa clanarine i imena trenera. Pa si pisao o platama iako si sam rekao "nisam siguran" ali si svejedno iznosio neprovjerene stvari. I sad se pojavis nakon par mjeseci da nam kazes kako XY otac prica da kasne plate.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Plate nisu dobili od oktobra, guraju se igraci i menadjeri kroje prvi tim.
Pojedini igraci placaju da igraju.Neki nisu jeli 10-15 dana.
Pojedini igraci placaju da igraju.Neki nisu jeli 10-15 dana.
!
- samoposteno
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: senadbrkic, dana/u 22 mar 2024, 19:30, ukupno mijenjano 2 puta.
Plaća se debelo, pa zar mislite da bi se ova dugovanja mogla vraćati u stotinama milja da igrači ne plaćaju svoje mjesto. Nema više džabe ništa u Čeliku

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
-
- Kontakt:
Sarkastican je biosenadbrkic je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:03A brate ne mogu da vjerujem. Zamisli ti to, nemaju marke u džepu, drugi pasus plaćaju mjesto. Pa kako? Na 17 igrača ako ne možeš dobit 10 minuta igre za jednu utakmicu, veliki si invalid. De pogledajte prethodne postave i broj igrača, pa šta se plaća?

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
ih kolko oni placaju da ti znas samo..... Da nam nije karalicevih i durmisevih para za igru mi bi se vec ugasili...senadbrkic je napisao/la: ↑22 mar 2024, 18:03A brate ne mogu da vjerujem. Zamisli ti to, nemaju marke u džepu, drugi pasus plaćaju mjesto. Pa kako? Na 17 igrača ako ne možeš dobit 10 minuta igre za jednu utakmicu, veliki si invalid. De pogledajte prethodne postave i broj igrača, pa šta se plaća?
Karalic da ne placa nebi ga ovoliko trpili
. Covjek i po forumu placa da se pise o njemu u superlativu da ne placa za mjesto u timu..haha

Čitam ove izjave pred utakmicu kako se dobro treniralo i kako je atmosfera u ekipi odlična. Nekako na proljeće kao repka, dobro se trenira, dobra atmosfera, bodova i pobjede ni na vidiku
Kad je atmosfera za qrac bila i kad je McGregor tukao pitare na treningu uzimali se bodovi rutinski

Kad je atmosfera za qrac bila i kad je McGregor tukao pitare na treningu uzimali se bodovi rutinski