NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ma otjerat i Darija i pola ekipe.Doveli amtera da trenira amatere.Ovako igrati protiv ekipe koja ja zadnja na tabeli jos na Bilinom....
Skontat ćemo nešto za Goražde, ide 3 5 2 napokon 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Ma zaboli me ljudi briga za igrom mi smo upisali pobjedu i 3 boda ostalo mi je totalno nebitno a ovo izlezavanje po terenu naših drago mi je da se privikavaju na 1 ligu FBiH konačno 

Prvo pol. smo fino odigrali, ne znam sta zayebavate.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Sto se tice formacije u prvom poluvremenu su izgledali pogubljeno, a drugom su samo bili losi
Moramo strahovati protiv najgore ekipe lige na domacem terenu. Tacno bolje izgleda kad na Kamberovicu igraju u gajbu pive. Ali i Musa jedini dobri danas.
Moramo strahovati protiv najgore ekipe lige na domacem terenu. Tacno bolje izgleda kad na Kamberovicu igraju u gajbu pive. Ali i Musa jedini dobri danas.
Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Welcome back captain, Horic na kraju utakmice drzao lekciju seljacima iz Kaknja 

Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
-
- Kontakt:
Pobjeda jedva, nije mi se svidjala igra ni u prvom ni u drugom poluvremenu. Igralo je se protiv zadnje ekipe ovo se moralo bolje.
Karalic uopce nije los bio danas, bolji nego prosle dvije utskmice. Njemu se sve gleda tri puta gore nego ostalima. Sta je sve fulo Masic pa je se sutilo nikom nista ide se dalje. Gadjao je suprotni golman je isto odlicno reagovo i ostavio nogu.
Talha ni ovu nije bio na nivou al ne moze sam relano, utapa se u sivilo ekipe a i ja sam licno ocekivao dosta vise od njega.
Ali odlican danas njegova najbolja utakmica u sezoni.
Karalic uopce nije los bio danas, bolji nego prosle dvije utskmice. Njemu se sve gleda tri puta gore nego ostalima. Sta je sve fulo Masic pa je se sutilo nikom nista ide se dalje. Gadjao je suprotni golman je isto odlicno reagovo i ostavio nogu.
Talha ni ovu nije bio na nivou al ne moze sam relano, utapa se u sivilo ekipe a i ja sam licno ocekivao dosta vise od njega.
Ali odlican danas njegova najbolja utakmica u sezoni.
-
- Kontakt:
Prestanite branit neodbranjivo. Karalic i Durmis nula
Važna pobjeda, mada me je koštalo dosta živaca
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Kad sabereš i oduzmeš po šansama, trebali smo pobijediti 4-5 razlike sigurno. Zicer Karalića, dva zicera Mašića, još par prilika koje su se morale iskoristiti
Horiću kapa dole. Očitao lekciji pojedinim starijim igračima u klubu. Iako je povrijeđen i nije spreman za igru, odlučio biti na klupi i uz ekipu. Na kraju i mogao fasovati od igrača Mladosti, zakačila se petorica s njim. Na kraju naši od juga trčali do tunela..
Seljačine, da Bog da ispali iz lige, a ovog Piljuga malog dobro zapamtit
Horiću kapa dole. Očitao lekciji pojedinim starijim igračima u klubu. Iako je povrijeđen i nije spreman za igru, odlučio biti na klupi i uz ekipu. Na kraju i mogao fasovati od igrača Mladosti, zakačila se petorica s njim. Na kraju naši od juga trčali do tunela..
Seljačine, da Bog da ispali iz lige, a ovog Piljuga malog dobro zapamtit
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Samo na sredinu se bazirati, vardo, talha, ali i hamzic isto moze. Masic je vise igrac koji ce asistirati, nego sto ce zabiti. Zao mi Bronja sto nije mogao ostati, vjerujem da bi agilniji bio. Sve u svemu, moramo bez krila igrati, jer ih nemamo.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Zadnja ekipa federalne lige ima posjed protiv Čelika na Bilinom Polju drugo poluvrijeme 80%
Danas Musa, Ali, Mehic i Isakovic prolazne ocjene.
Karalić i Durmis
usli svjezi umjesto da kidaju po krilima DUEL JEDAN NISU OSVOJILI.
Ove poput Mašića sto ne mogu kritiku istrpiti treba da bude stid, dao gol nakon 20 cistih promasenih zicera i glumi Robinha na Bernabeu
Siguran sam da ovi antitalenti i njihove porodice poput Durmisa i Karalica misle da nije do njih nego do Čelika i navijaca. Prihvatite činjenicu da su vam djeca katastrofa i da ne mogu igrati veci rang od trećeg i da ih nijedan klub na svijetu ne bi trpio ovoliko i davao šansu toliko.
Talha T. pao na nivo najgorih igrača. Bez pasa, svježine, centršuta..
Danas Musa, Ali, Mehic i Isakovic prolazne ocjene.
Karalić i Durmis

Ove poput Mašića sto ne mogu kritiku istrpiti treba da bude stid, dao gol nakon 20 cistih promasenih zicera i glumi Robinha na Bernabeu

Siguran sam da ovi antitalenti i njihove porodice poput Durmisa i Karalica misle da nije do njih nego do Čelika i navijaca. Prihvatite činjenicu da su vam djeca katastrofa i da ne mogu igrati veci rang od trećeg i da ih nijedan klub na svijetu ne bi trpio ovoliko i davao šansu toliko.
Talha T. pao na nivo najgorih igrača. Bez pasa, svježine, centršuta..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
E jest uprava razdrmala ekipu sa Damjanovicem halal im vjera.Al nisam ni od njega nista ocekivao CV mu je tanji od lizala.Doveli covjeka sa manje iskustva od Duvnjaka.Niti ima ime niti je trener koji ti ebe sve na terenu.Ovi vidi se da nemaju straha niti respekta, j.ebe se njima sta on prica.
- nicazedobagro
- Kontakt:
Šta je bilo to sa Piljugom?
Nisam upratio
Nisam upratio
Mi volimo KP-Dom i njegov bijeli sjaj, mi volimo Celika i nikog vise znaj
- BatistutA19
- Kontakt:
Cestitke trenerima igracima na pobjedi ,to je najbitnije danas 3 boda i sto prije pobjec od opasne zone priblizit se ka 5 mjestu .Celik igra toplo hladno za trenutke fino a nekad tako neka nervoza smusenost ali sreca Masic brzo zabi onaj gol i hvala bogu da je pogodio bar dobije na tom smopouzdanju.
Mislim zasluzena pobjeda cista mada me strah bilo kad Karalic promasi ono ,za ono nema opravdanja rec golman se dobro postavio a sut sa 3 metra i sam bio.
To je igraca sto imamo kakvi god da su moramo ih podrzat a za nesto vise pa nama treba 5 dobrih igraca da udjes u PL i jos 5 dobrih da ostanes u PL ali daleko smo mi od PL i ne treba to forsirat i nekim pricama u klubu.
Nadam se da ce se trznut i u gostima i pojedini igraci probudit Durmis Arnautovic Karalic,Masic i Talha jos bolji bit i Hamzic da ce dobar bit.Dobro je sto Horic bar na klupi a nadamo se brzo i na terenu a o Avdiji ne znam sta rec i mislio sam da ce proci pripreme i igrat al hajd nejse valjda zna uprava kluba bolje sve sta i kako.
Mislim zasluzena pobjeda cista mada me strah bilo kad Karalic promasi ono ,za ono nema opravdanja rec golman se dobro postavio a sut sa 3 metra i sam bio.
To je igraca sto imamo kakvi god da su moramo ih podrzat a za nesto vise pa nama treba 5 dobrih igraca da udjes u PL i jos 5 dobrih da ostanes u PL ali daleko smo mi od PL i ne treba to forsirat i nekim pricama u klubu.
Nadam se da ce se trznut i u gostima i pojedini igraci probudit Durmis Arnautovic Karalic,Masic i Talha jos bolji bit i Hamzic da ce dobar bit.Dobro je sto Horic bar na klupi a nadamo se brzo i na terenu a o Avdiji ne znam sta rec i mislio sam da ce proci pripreme i igrat al hajd nejse valjda zna uprava kluba bolje sve sta i kako.
Hvala Bogu pa Masica ne gledamo u Gorazdu zbog tri zuta kartona 

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
-
- Kontakt:
Sad gledam ovaj prvi gol, čist faul za žuti karton napravio Arnautović, udarac rukom u predjelu lica.
Šta kaže gore Karalićev amidža, nije on loš nego se drugima kroz prste gledaPonosniSmogovci je napisao/la: ↑24 mar 2024, 18:00Prestanite branit neodbranjivo. Karalic i Durmis nula

Dva panja koja ne zaslužuju ni minute u nastavku prvenstva.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: Skojevska, tuzlanskinacin i 13 gostiju.