Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

luckyh
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 19.kolo

Post Postao/la luckyh » 20 mar 2011, 12:09

je se jos nadate tituli strumfovi?u inat svima penal 5min..AJ RACBO.robija 8ljudi najstari 95god

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 20 mar 2011, 17:07

Prijedor je napisao/la:19.03. 15:00 Travnik Leotar-1-Domacinski, tesko mozda 1:0, 2:0, 2:1!
19.03. 15:00 Rudar P. Velež -1-Najsigurniji par kola sigurno...
19.03. 15:00 Borac Čelik-1-I ovo je cisto...
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -1X-Siroki u problemima, Zvijezda je favorit ali Siroki mora vracati bodove...
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -1X-Buducnost ako hoce da opstane mora dobijati sve do kraja ciku...
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -1-Uz Rudar, cisto, sigurno, domacinski :D
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. -1- Potvrditi 3 boda sa Pecare!
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-1X-Mora Zrinja do bodova, mislim da ce uzeti 3, ali X kao sigurnija varijanta!
Sve pogodi sem Buducnosti :lol:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 20 mar 2011, 17:15

Prijedor je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:19.03. 15:00 Travnik Leotar-1-Domacinski, tesko mozda 1:0, 2:0, 2:1!
19.03. 15:00 Rudar P. Velež -1-Najsigurniji par kola sigurno...
19.03. 15:00 Borac Čelik-1-I ovo je cisto...
19.03. 15:00 Zvijezda Široki B. -1X-Siroki u problemima, Zvijezda je favorit ali Siroki mora vracati bodove...
19.03. 15:00 Budućnost Slavija -1X-Buducnost ako hoce da opstane mora dobijati sve do kraja ciku...
19.03. 18:00 Željezničar Sloboda -1-Uz Rudar, cisto, sigurno, domacinski :D
20.03. 15:00 Olimpic Drina Z. -1- Potvrditi 3 boda sa Pecare!
20.03. 18:00 Zrinjski Sarajevo-1X-Mora Zrinja do bodova, mislim da ce uzeti 3, ali X kao sigurnija varijanta!
Sve pogodi sem Buducnosti :lol:
Polako, još uvijek Željo i Slooda nisu odigrali svoj susret. ;)
FsV Mainz '05

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 mar 2011, 17:17

jubitubi je napisao/la:Travnik-Leotar 1
Izmedju dva zla,pobjedice vece zlo. :mrgreen: Hehehehe,nemam neki poseban komentar,eto cisto jer se igra na Piroti,da se igra na Policama,opet bi isao na domacinsku pobjedu.Dakle kecina,Fajic daje gol.

Željezničar-Sloboda X
Iako znam da je Zeljeznicar na svom terenu pravo jak,domacinske pobjede nikad ne dolaze u pitanje,medjutim ovaj put se umjesao taj Kup BiH srijedom,protiv jakog protivnika,na kojem ce se dosta istrositi igraci,ipak im je to bitna utakmica,motiv za osvajanje kupa je ogroman.Pa mislim da ce tu dati maksimum svoj,i bice malkice izmoreni za taj subotnji mec protiv Tuzlaka.Tu vidim neku istina,ne bas veliku,priliku da Sloboda dodje do boda.Malo je i navijacki,ali opet,ne i nemoguce.Mora i Zeljeznicar jednom kiksati kuci.

Budućnost-Slavija 2
Buducnost ubjedljivo najslabija ekipa Premijer Lige,slabiji su i od Drine,medjutim i ona ce nazalost u nizi rang zajedno sa ovima.Dakle Slaviji bodovi,svi.

Zrinjski-Sarajevo 1
Mislim da ce Zrinjski ovo uzeti,i da ce konacno pobjeci iz opasne zone.Odigrali su dobar mec protiv Slavije,zamalo ih iznenadili.To ce im cini se biti jos veci motiv da kod kuce grizu do kraja.Sarajevu dajem neke sanse da izvuce nerjeseno,mada mislim da su od titule odustali,a Evropa im ne bi trebala biti upitna.

Zvijezda-Široki Brijeg 1
Ma Siroki katastrofa ove polusezone,Olimpik ih je demolirao pred njihovom publikom,plus igraju jos Kup,bice znatno umorniji,ne vidim kako bi mogli do bodova u Gradaccu.

Olimpic-Drina Zvornik 1
U Drini raspad sistema,i stvarno mi je zao,jer su mi ful simpatican klub,imaju kvalitet za opstanak,imali su i ljudinu od trenera,ali jednostavno uprava ne djeli njihove ambicije... Steta velika.:(

Rudar Prijedor-Velež 1
Prijedorcani nastavljaju niz,potvrdjuju 3 boda iz Zvornika,a Velez nastavlja grcati u borbi za opstanak.

Borac-Čelik 1
Jako,jako teska utakmica za moj klub.Celik dolazi maksimalno nalozen,da se osveti za poraz kod kuce.Ako ponovimo utakmicu kao protiv Drine,uz naravno bolju realizaciju,ne brinem se.Mislim da smo puno kvalitetnija ekipa,sa boljim pojedincima.Nadam se fer i postenoj igri,steta sto nece biti prenosa,ali nek bolji pobjedi.
Jos da pogodim Zeljeznicar,i super,u svakom smislu. :mrgreen:

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: Premijer Liga BiH 2010/11

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 mar 2011, 12:15

Treneri Čelika i Borca o aktuelnoj situaciji
ŠTA AKO NOGOMETNI SAVEZ BiH DOBIJE SUSPENZIJU?

IZVOR.BA

Kod: Označi sve

http://www.****.ba/clanak/499701748059/sport/%C5%A0ta%20ako%20Nogometni%20savez%20BiH%20dobije%20suspenziju-/?ref=tiker
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 mar 2011, 17:14

IO UEFA POTVRDIO ODLUKU O SUSPENZIJI BIH!

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/io-u ... -bih/53862
AMAR OSIM

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 21 mar 2011, 17:18

Stole iz Bora je napisao/la:IO UEFA POTVRDIO ODLUKU O SUSPENZIJI BIH!

znaci,zadnje kolo odigrano :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 mar 2011, 17:20

padobranac1978 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:IO UEFA POTVRDIO ODLUKU O SUSPENZIJI BIH!

znaci,zadnje kolo odigrano :lol:
Ima jos 29.03. da vidimo hoce li se sta promjeniti a ako se ne promjeni da vidimo kako ce UEFA rijesiti sve to.
AMAR OSIM

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 21 mar 2011, 19:05

jubitubi je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:Travnik-Leotar 1
Izmedju dva zla,pobjedice vece zlo. :mrgreen: Hehehehe,nemam neki poseban komentar,eto cisto jer se igra na Piroti,da se igra na Policama,opet bi isao na domacinsku pobjedu.Dakle kecina,Fajic daje gol.

Željezničar-Sloboda X
Iako znam da je Zeljeznicar na svom terenu pravo jak,domacinske pobjede nikad ne dolaze u pitanje,medjutim ovaj put se umjesao taj Kup BiH srijedom,protiv jakog protivnika,na kojem ce se dosta istrositi igraci,ipak im je to bitna utakmica,motiv za osvajanje kupa je ogroman.Pa mislim da ce tu dati maksimum svoj,i bice malkice izmoreni za taj subotnji mec protiv Tuzlaka.Tu vidim neku istina,ne bas veliku,priliku da Sloboda dodje do boda.Malo je i navijacki,ali opet,ne i nemoguce.Mora i Zeljeznicar jednom kiksati kuci.

Budućnost-Slavija 2
Buducnost ubjedljivo najslabija ekipa Premijer Lige,slabiji su i od Drine,medjutim i ona ce nazalost u nizi rang zajedno sa ovima.Dakle Slaviji bodovi,svi.

Zrinjski-Sarajevo 1
Mislim da ce Zrinjski ovo uzeti,i da ce konacno pobjeci iz opasne zone.Odigrali su dobar mec protiv Slavije,zamalo ih iznenadili.To ce im cini se biti jos veci motiv da kod kuce grizu do kraja.Sarajevu dajem neke sanse da izvuce nerjeseno,mada mislim da su od titule odustali,a Evropa im ne bi trebala biti upitna.

Zvijezda-Široki Brijeg 1
Ma Siroki katastrofa ove polusezone,Olimpik ih je demolirao pred njihovom publikom,plus igraju jos Kup,bice znatno umorniji,ne vidim kako bi mogli do bodova u Gradaccu.

Olimpic-Drina Zvornik 1
U Drini raspad sistema,i stvarno mi je zao,jer su mi ful simpatican klub,imaju kvalitet za opstanak,imali su i ljudinu od trenera,ali jednostavno uprava ne djeli njihove ambicije... Steta velika.:(

Rudar Prijedor-Velež 1
Prijedorcani nastavljaju niz,potvrdjuju 3 boda iz Zvornika,a Velez nastavlja grcati u borbi za opstanak.

Borac-Čelik 1
Jako,jako teska utakmica za moj klub.Celik dolazi maksimalno nalozen,da se osveti za poraz kod kuce.Ako ponovimo utakmicu kao protiv Drine,uz naravno bolju realizaciju,ne brinem se.Mislim da smo puno kvalitetnija ekipa,sa boljim pojedincima.Nadam se fer i postenoj igri,steta sto nece biti prenosa,ali nek bolji pobjedi.
Jos da pogodim Zeljeznicar,i super,u svakom smislu. :mrgreen:
Nažalost, nisi pogodio Željezničar - Sloboda. :mrgreen:
FsV Mainz '05

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 mar 2011, 19:08

mak_033 je napisao/la:FK "Borac" (Banja Luka) - NK "Smog" (Zenica) X Borac dobro igra protiv ofanzivni ekipa jer dobro igraju bunker. Protiv Drine su pokazali da nisu tako agilni kad igraju protiv tog istog bunkera. Prognoziram 0:0
FK "Budućnost" (Banovići) - FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) 2 Slavija ce se revansirati za poraz protiv Buducnost u prvom dijelu sezone. 1:2
FK "OlimpiC" (Sarajevo) - FK "Drina" (Zvornik) 1 VuCovi do nove povjeda Coja ih vodi do Evrope. 3:0
FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) - FK "Velež" (Mostar) X Velez ce dobrom igrom doci do boda. 1:1
FK "Željezničar" (Sarajevo) - FK "Euro Sloboda" (Tuzla) 1 Najsigurnij par kola. 9:0
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - FK "Survivor" (Sarajevo) 1 Definitivni poraz FK Survivora. 3:0
MK "Travnik" (Travnik) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 Leotar nema sta traziti van svog Camp Nou-a. Utakmica se ipak igra na Camp Nou 2 i to je velika prednost za Mesare iz Travnika.
NK "Zvijezda" (Gradačac) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) 1 Zvijezda napokon do pobjede 1:0
Nedo bog da se kladis u golove,pogrijesio si za 10. :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 21 mar 2011, 19:19

TZ_BoY je napisao/la:Zeljo-Sloboda, x2- Protiv sarajeva nismo imali srece mora negdje procepiti, a i zeljo ce biti umoran od kupa :lol:
Olimpik-Drina, 1x- Olimpik igra slabo na domocem terenu,a drini je svaka utakmica presudna
Zrinjski -Sarajevo, 1x- Zrinski mora dobiti sve utakmice kod kuce da se izbori za opstanak, sarajeve solidno igra na strani .... zanimljiv mec
Travnik-Leotar, 1- Travnik kvalitetnija ekipa na svom terenu
Rudar-Velez, 1- Velez nema snage da nastavi sjajan niz bez poraza
Borac-Celik, 1- Borac puno jaci i kvalitetni tim
Zvijezda-Siroki 1- Siroki umoran od kupa i novi trener treba se jos malo igrati ekipa
Buducnost-Slavija, x- Buducnost prosipa bodove na svom terenu slavija solidan tim
trebao sam se kladiti
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 22 mar 2011, 19:35

Da se vratimo na budućeg šampiona, po svemu sudeći ekipu Banjalučkog Borca. Ja sam mišljenja da se šampion zna odavno, samim tim što je došao na red Srpski predstavnik da bude 1. u ligi. Pošto je evidentno da je Borac jedini koji može imati navedene ambicije, logično je bilo za zaključiti da će to biti ekipa Borca.
FsV Mainz '05

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 22 mar 2011, 19:40

unLz je napisao/la:Da se vratimo na budućeg šampiona, po svemu sudeći ekipu Banjalučkog Borca. Ja sam mišljenja da se šampion zna odavno, samim tim što je došao na red Srpski predstavnik da bude 1. u ligi. Pošto je evidentno da je Borac jedini koji može imati navedene ambicije, logično je bilo za zaključiti da će to biti ekipa Borca.
Sljedece sezone ce pretpostavljam Sarajevo biti?Ima li negdje da uplatim 50icu,pa da zaradim.Zna li se na koga je red da bude najbolji strijelac???

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 mar 2011, 19:44

Borac ce zasluzeno "biti" prvak.Stvarno se ko dijeca ponasate,pa znate li stojicki priznati poraz i cestitati Borcu na tituli.Ovo je sezona u kojoj je bilo najmanje malverzacija.Jednostavno ljudi dobili Sarajevo,dobili Zelju,Siroki,najbolji su gosti.STa jos treba uraditi da bi vi rekli da nije namjesteno.

Pa ove godine smo vidjeli sudjenje u CL gore nego u nasoj ligi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

tatamata2
Kontakt:

Post Postao/la tatamata2 » 22 mar 2011, 19:47

Mene zanima nesto oko tog nacionalnog kljuca,da mi strucnjaci pojasne malo,bas me zanima,kako to da se nacionalni kljuc poceo pojavljivati u zadnje 3 sezone,gdje je bio prije??? :shock:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 mar 2011, 19:50

Ma kakav nacionalni ključ.Borac zasluženo osvaja drago mi je zbog rođaka :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 22 mar 2011, 19:51

svakih mjesec dana se mora nekoj budali objasnjavati da su zrinjski i siroki tri puta uzastopno bili prvaci... :oops:
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 mar 2011, 19:52

I meni nikad nije bilo jasno koji su to zapravo srpski,a koji hrvatski i bošnjački klubovi možel mi ko pojasnit :roll: :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 22 mar 2011, 19:53

Megamon je napisao/la:Borac ce zasluzeno "biti" prvak.Stvarno se ko dijeca ponasate,pa znate li stojicki priznati poraz i cestitati Borcu na tituli.Ovo je sezona u kojoj je bilo najmanje malverzacija.Jednostavno ljudi dobili Sarajevo,dobili Zelju,Siroki,najbolji su gosti.STa jos treba uraditi da bi vi rekli da nije namjesteno.

Pa ove godine smo vidjeli sudjenje u CL gore nego u nasoj ligi.
Nemam ja ništa protiv Banjalučana, igraju najbolji nogomet i to priznajem otvoreno, zasluženo će biti prvaci. Ja samo govorim o toj "glupoj" koincidenciji da se već 4-5 godina redaju prvaci po primjeru: 1. Bošnjak 2. Srbin 3. Hrvat ... Sumnjivo ili ne, prosudite sami... ;)
FsV Mainz '05

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 22 mar 2011, 22:12

LBJ MVP je napisao/la:I meni nikad nije bilo jasno koji su to zapravo srpski,a koji hrvatski i bošnjački klubovi možel mi ko pojasnit :roll: :lol:
dodji u zap. mostar,sarajevo i banja luku na utakmicu pa ces sam skontat koji je koji tim
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []