Sve navedeno je apsolutno točno. Zrinjski se uopće nema namjeru nadmetati s ostalim exyu velikanima jer je to predznak ispadanja u federalnu ligu. Dok god ne spadamo u istu kategoriju kao trabant velikani mi ćemo se šaketati s aston villom, alkmaarom, utrechtom itd.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 mar 2024, 14:30Velez je najveci hercegovacki klub, oko toga ne bi trebalo biti dvojbe. Jeste da su ekstremno neuspjesni i da npr. jedno Posusje ima bolju posjetu i navijanje, ali ipak Velez ima to ime, tradiciju, a to se ne moze kupiti. Zato su veci od Zrinjskog, bez obzira sto je Zrinjski visestruko uspjesniji. S druge strane, smijesno bi bilo Velez svrstavati uz Sarajevo i Zeljeznicar. Oni su tu negdje sa Slobodom i Celikom, kao neki drugi razred bh. fudbala i neredovan clan elitnog ranga.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Velicinu kluba ne cine titule. Velicinu kluba cine njegovi navijaci. Upoznali ste i vi a najbolje vasi susjedi kako je kada igras protiv najveceg kluba u drzavi. Dodju ti kuci pokupuju ti karte i kada udjes na finale kupa osjecas se kao navijac Orasja koji igra protiv River Plateanastrojeni21 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:11Ako može neko napisati još neku državu gdje najveći klub ima 0 titula, kao što je to kod nas Velež.![]()

Bože dragi, kakvo ismijavanje svog klubaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:33Velicinu kluba ne cine titule. Velicinu kluba cine njegovi navijaci. Upoznali ste i vi a najbolje vasi susjedi kako je kada igras protiv najveceg kluba u drzavi. Dodju ti kuci pokupuju ti karte i kada udjes na finale kupa osjecas se kao navijac Orasja koji igra protiv River Plateanastrojeni21 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:11Ako može neko napisati još neku državu gdje najveći klub ima 0 titula, kao što je to kod nas Velež.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Daj postavi vaš prosjek kroz sezone od npr 2010.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 mar 2024, 22:25. NK ČELIK
Zenica
2:1
2:1
FK MLADOST
Doboj Kakanj
Prva liga federacije BiH 23/24
18. kolo
24.03.2024 15:30h, Bilino polje, Zenica; Gledalaca:500;
Glavni sudija: BALIĆ Semir ; 1. pomoćnik: GREBENAR Marko ; 2. pomoćnik: BEVANDA Matej ; Četvrti sudija: OSMANOVIĆ Edin ; Delegat: MEMIĆ Mugdin ; Promatrač suđenja: MATAN Boro ;Gdje mi je ovaj zenicanin sto se nedavno pametan pravio za posjetu. Kralju Gornji Rahic gleda duplo vise ljudi nego vas.FK G. RAHIĆ
Gornji Rahić
1:2
0:2
FK GORAŽDE
Goražde
Prva liga federacije BiH 23/24
18. kolo
24.03.2024 15:30h, Stadion Harf Arena Gornji Rahić, Gornji Rahić; Gledalaca: 900;
Glavni sudac: POPOVIĆ Igor ; 1. pomoćnik: HUŠIDIĆ Amir ; 2. pomoćnik: OSMANČEVIĆ Selmin ; Četvrti sudija: SOFIĆ Aldin ; Delegat: BOŠNJAK Ratko ; Promatrač suđenja: PROŠIĆ Eldis ;
![]()
-
- Kontakt:
Stvarno je mucno procitati kako je njihov klub obrukao fudbal ove i bivse drzaveOnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 14:47
Sarajevo - Slovan Nitra 1-5
Ujpest - Sarajevo 5-1
Sarajevo - Zilina 0-4
Anderlecht - Sarajevo 6-1
Germinal - Sarajevo 4-1
Sarajevo - Besiktas 0-5
Basel - Sarajevo 6-0
Sparta - Sarajevo 5-0
Gladbach - Sarajevo 7-0
Sarajevo - Atalanta 0-8
![]()
![]()
![]()
Pa bolje bi bilo da niko ne bude prvak. Kako neko moze imati srce i rec da je velik klub nakon ovih rezultata.
Jos ako dodamo malo domacih rezultata
Velez - Sarajevo 5:0
Sarajevo - Velez 1:7
Velez - Sarajevo 6:1
Jel moguce da su ovi pitari toliko retardirani. Ljudi vas furaju vec godinu dana na forumu i vi opet isto.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pokrenuti peticiju da im ukinu internet na relaciji Vrapcici - StanicaKad se napravi hajp svi dobro znate da niko ne moze ni prismrditi ni blizu i okupiti toliko ljudi kao sto moze Velez. Znate vi to odlicno.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Salu na stranu, objektivno i realno, najveci klubovi u ovoj zemlji su Sarajevo i Zeljeznicar, sinonimi bh. fudbala diljem bivse drzave, pa i sire. Kao sto su to u Hrvatskoj Dinamo i Hajduk, ili u Srbiji Zvezda i Partizan. Koliko god se mi u Sarajevu mrzili medjusobno, znamo da je tako, a znate i vi ostali, priznali ili ne
Zrinjski, Borac i slicni politicki projekti budu i prodju. Tu su u pravu ovi sto kazu da ne odredjuju samo titule velicinu kluba, koliko god bitne bile. Zrinjski da jos 10 titula osvoji nece se nikad moci pribliziti Sarajevu i Zeljeznicaru. Mislim, osvajali su Modrica i Leotar titule, pa koga briga? Nije briga ni one malobrojne navijace tzv. Zrinjskog, kamo li bilo koga drugog. Velez, Celik, Sloboda su isto klubovi sa tradicijom i "veliki" u bh. uslovima, ali su svakako nivo ispod i tesko da ce se to ikad promijeniti.
Bitna razlika ovdje je sto su navijaci Celika i Slobode svjesni toga i ne smeta im, ljudi vole i prate svoje klubove, njima su oni najveci na svijetu. Dok navijaci Veleza imaju strasne komplekse i zele svim silama da se uguraju u taj sami vrh, sto je smijesno, ali i tuzno.

Zrinjski, Borac i slicni politicki projekti budu i prodju. Tu su u pravu ovi sto kazu da ne odredjuju samo titule velicinu kluba, koliko god bitne bile. Zrinjski da jos 10 titula osvoji nece se nikad moci pribliziti Sarajevu i Zeljeznicaru. Mislim, osvajali su Modrica i Leotar titule, pa koga briga? Nije briga ni one malobrojne navijace tzv. Zrinjskog, kamo li bilo koga drugog. Velez, Celik, Sloboda su isto klubovi sa tradicijom i "veliki" u bh. uslovima, ali su svakako nivo ispod i tesko da ce se to ikad promijeniti.
Bitna razlika ovdje je sto su navijaci Celika i Slobode svjesni toga i ne smeta im, ljudi vole i prate svoje klubove, njima su oni najveci na svijetu. Dok navijaci Veleza imaju strasne komplekse i zele svim silama da se uguraju u taj sami vrh, sto je smijesno, ali i tuzno.
Druga liga i to dva puta.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:45Stvarno je mucno procitati kako je njihov klub obrukao fudbal ove i bivse drzave![]()
Kako vam se da naprdjavat da livadicima i Vicinim kerovima vise?!

Pametni ljudi kažu da brojevi nikada ne lažu,osim kod
Mitomana!

Sveukupno glava u glavu
Pametnom dosta!

Pametni ljudi kažu da brojevi nikada ne lažu,osim kod
Mitomana!

Sveukupno glava u glavu
Pametnom dosta!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
E gledaj ti, stavio sliku kera kako se izvrnuo i time ko biva ismijava ljude
Allah selamet.
Pa bolan, i po Sarajevu ima lutalica koliko hoces.

Pa bolan, i po Sarajevu ima lutalica koliko hoces.
-
- Kontakt:
Jeste

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Očigledno nisi pratio teme dok je Azmir bio na čelu SlobodeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:57

⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Uspijo si. Ja bih stvarno zabranio sarkazam i cinizam nepismenim ljudima, pa ovo vanja ni na sta ne liciVanja8 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 14:59Ma znas Only, donekle si ti i u pravu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 14:56E da vas je barem ovoliko bilo u Zenici prije 2 godine
Nekad Real Madrid danas San Marino, jbg zivot je nekad siv nekad zut
Iskreno, kad bi moj klub osvajao bilo kakav trofej u prosjeku od 33 g, 15 dana i ja bih ga smatrao najvecim...
Treba i to uspijeti...![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
"Uspijo" jesam, jer treba "uspijeti" proracunati prosjek osvajanja nekog trofeja...killafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2024, 16:17Uspijo si. Ja bih stvarno zabranio sarkazam i cinizam nepismenim ljudima, pa ovo vanja ni na sta ne liciVanja8 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 14:59Ma znas Only, donekle si ti i u pravu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 14:56E da vas je barem ovoliko bilo u Zenici prije 2 godine
Nekad Real Madrid danas San Marino, jbg zivot je nekad siv nekad zut
Iskreno, kad bi moj klub osvajao bilo kakav trofej u prosjeku od 33 g, 15 dana i ja bih ga smatrao najvecim...
Treba i to uspijeti...![]()
![]()

Kazu, matematika je egzaktna nauka, kao i pravopis...

Kakav vispreni humor.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 mar 2024, 16:15Ovo ti stvarno nije u redu. Nema potrebe da kacis Campobellove slike na forum![]()
Mirvicu, Pitar. Morate malo poraditi na sukovima i provokacijama, ako vec furate to.
Ovo je preofirno

-
- Kontakt:
Nevjerovatno kako se primaju i svaki put padaju na iste loze. Moram priznati da su zeljini po tom pitanju puno oprezniji osim tetrijeba koji je poput ovih pitara pa se sam ugura u osobu iz viceva o bosancimakillafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2024, 16:13Jestecak su se upecali i bivsi uposlenici kluba, sto bi se reklo da su svi na istom levelu kao zagor, samo ih treba dirnut u žicu
![]()

Knjiga viceva o Tetrijebu i Hasi.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 mar 2024, 16:24Nevjerovatno kako se primaju i svaki put padaju na iste loze. Moram priznati da su zeljini po tom pitanju puno oprezniji osim tetrijeba koji je poput ovih pitara pa se sam ugura u osobu iz viceva o bosancimakillafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2024, 16:13Jestecak su se upecali i bivsi uposlenici kluba, sto bi se reklo da su svi na istom levelu kao zagor, samo ih treba dirnut u žicu
![]()
![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
Trenutno korisnika/ca: bvsic, GradKamena2, Mostarska i 22 gosta.