Pokrenuti peticiju da im ukinu internet na relaciji Vrapcici - StanicaKad se napravi hajp svi dobro znate da niko ne moze ni prismrditi ni blizu i okupiti toliko ljudi kao sto moze Velez. Znate vi to odlicno.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Salu na stranu, objektivno i realno, najveci klubovi u ovoj zemlji su Sarajevo i Zeljeznicar, sinonimi bh. fudbala diljem bivse drzave, pa i sire. Kao sto su to u Hrvatskoj Dinamo i Hajduk, ili u Srbiji Zvezda i Partizan. Koliko god se mi u Sarajevu mrzili medjusobno, znamo da je tako, a znate i vi ostali, priznali ili ne
Zrinjski, Borac i slicni politicki projekti budu i prodju. Tu su u pravu ovi sto kazu da ne odredjuju samo titule velicinu kluba, koliko god bitne bile. Zrinjski da jos 10 titula osvoji nece se nikad moci pribliziti Sarajevu i Zeljeznicaru. Mislim, osvajali su Modrica i Leotar titule, pa koga briga? Nije briga ni one malobrojne navijace tzv. Zrinjskog, kamo li bilo koga drugog. Velez, Celik, Sloboda su isto klubovi sa tradicijom i "veliki" u bh. uslovima, ali su svakako nivo ispod i tesko da ce se to ikad promijeniti.
Bitna razlika ovdje je sto su navijaci Celika i Slobode svjesni toga i ne smeta im, ljudi vole i prate svoje klubove, njima su oni najveci na svijetu. Dok navijaci Veleza imaju strasne komplekse i zele svim silama da se uguraju u taj sami vrh, sto je smijesno, ali i tuzno.
Zrinjski, Borac i slicni politicki projekti budu i prodju. Tu su u pravu ovi sto kazu da ne odredjuju samo titule velicinu kluba, koliko god bitne bile. Zrinjski da jos 10 titula osvoji nece se nikad moci pribliziti Sarajevu i Zeljeznicaru. Mislim, osvajali su Modrica i Leotar titule, pa koga briga? Nije briga ni one malobrojne navijace tzv. Zrinjskog, kamo li bilo koga drugog. Velez, Celik, Sloboda su isto klubovi sa tradicijom i "veliki" u bh. uslovima, ali su svakako nivo ispod i tesko da ce se to ikad promijeniti.
Bitna razlika ovdje je sto su navijaci Celika i Slobode svjesni toga i ne smeta im, ljudi vole i prate svoje klubove, njima su oni najveci na svijetu. Dok navijaci Veleza imaju strasne komplekse i zele svim silama da se uguraju u taj sami vrh, sto je smijesno, ali i tuzno.
Druga liga i to dva puta.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:45Stvarno je mucno procitati kako je njihov klub obrukao fudbal ove i bivse drzave![]()
Kako vam se da naprdjavat da livadicima i Vicinim kerovima vise?!

Pametni ljudi kažu da brojevi nikada ne lažu,osim kod
Mitomana!

Sveukupno glava u glavu
Pametnom dosta!

Pametni ljudi kažu da brojevi nikada ne lažu,osim kod
Mitomana!

Sveukupno glava u glavu
Pametnom dosta!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
E gledaj ti, stavio sliku kera kako se izvrnuo i time ko biva ismijava ljude
Allah selamet.
Pa bolan, i po Sarajevu ima lutalica koliko hoces.
Pa bolan, i po Sarajevu ima lutalica koliko hoces.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Jeste
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
- Bazinga12345
- Kontakt:
Očigledno nisi pratio teme dok je Azmir bio na čelu SlobodeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 mar 2024, 15:57
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Uspijo si. Ja bih stvarno zabranio sarkazam i cinizam nepismenim ljudima, pa ovo vanja ni na sta ne liciVanja8 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 14:59Ma znas Only, donekle si ti i u pravu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 14:56E da vas je barem ovoliko bilo u Zenici prije 2 godine
Nekad Real Madrid danas San Marino, jbg zivot je nekad siv nekad zut
Iskreno, kad bi moj klub osvajao bilo kakav trofej u prosjeku od 33 g, 15 dana i ja bih ga smatrao najvecim...
Treba i to uspijeti...![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
"Uspijo" jesam, jer treba "uspijeti" proracunati prosjek osvajanja nekog trofeja...killafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2024, 16:17Uspijo si. Ja bih stvarno zabranio sarkazam i cinizam nepismenim ljudima, pa ovo vanja ni na sta ne liciVanja8 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 14:59Ma znas Only, donekle si ti i u pravu...OnlyLeft22 je napisao/la: ↑25 mar 2024, 14:56E da vas je barem ovoliko bilo u Zenici prije 2 godine
Nekad Real Madrid danas San Marino, jbg zivot je nekad siv nekad zut
Iskreno, kad bi moj klub osvajao bilo kakav trofej u prosjeku od 33 g, 15 dana i ja bih ga smatrao najvecim...
Treba i to uspijeti...![]()
![]()
Kazu, matematika je egzaktna nauka, kao i pravopis...
Kakav vispreni humor.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 mar 2024, 16:15Ovo ti stvarno nije u redu. Nema potrebe da kacis Campobellove slike na forum![]()
Mirvicu, Pitar. Morate malo poraditi na sukovima i provokacijama, ako vec furate to.
Ovo je preofirno
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Nevjerovatno kako se primaju i svaki put padaju na iste loze. Moram priznati da su zeljini po tom pitanju puno oprezniji osim tetrijeba koji je poput ovih pitara pa se sam ugura u osobu iz viceva o bosancimakillafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2024, 16:13Jestecak su se upecali i bivsi uposlenici kluba, sto bi se reklo da su svi na istom levelu kao zagor, samo ih treba dirnut u žicu
![]()
Knjiga viceva o Tetrijebu i Hasi.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑25 mar 2024, 16:24Nevjerovatno kako se primaju i svaki put padaju na iste loze. Moram priznati da su zeljini po tom pitanju puno oprezniji osim tetrijeba koji je poput ovih pitara pa se sam ugura u osobu iz viceva o bosancimakillafrommanilla je napisao/la: ↑25 mar 2024, 16:13Jestecak su se upecali i bivsi uposlenici kluba, sto bi se reklo da su svi na istom levelu kao zagor, samo ih treba dirnut u žicu
![]()
![]()
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Standardna njihova prica. Izofira se i izblamira neko poput onlya ili ovog campobella, onda ide "samo smo se zajebavali, jeste naivni" i onda pocnu da jedan drugog citiraju
Prave one prigradske fore.
- svrakino1921
- Kontakt:
Isto ste djeca, mislim na navijače moga Veleža, Sarajeva i Želje.
Toliko.
Toliko.
Tottenham = Velež
- feniksptica
- Kontakt:
Velez je mozda bio najomiljeniji klub u bivsoj jugi od neutralnih.
Sada je to daleko od toga.
Al svakako ovaj forum nije pokazatelj nicega.
Cisto da de malo ubije vrijeme do utakmica
Sada je to daleko od toga.
Al svakako ovaj forum nije pokazatelj nicega.
Cisto da de malo ubije vrijeme do utakmica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma vidi, @Only i ja to radimo godinama, malo se posamaramo, to je ba cista z.****, jedino me cudi od @Kille, on je stari forumas i zna da se mi ponekad znamo "zaganjati"...NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑25 mar 2024, 16:27Standardna njihova prica. Izofira se i izblamira neko poput onlya ili ovog campobella, onda ide "samo smo se zajebavali, jeste naivni" i onda pocnu da jedan drugog citirajuPrave one prigradske fore.
Ovi ostali me ne iznenadjuju, oni zive u nekoj zabludi da su drugi "naletili" na njihovo "pricu"...
Danak neiskustvu i forumski zivot u imaginarnom svijetu...
Moram @Killu poselamiti jos jednom, @Onlya ne treba, on to zna...
- LamineDiarra
- Kontakt:
zašto se u bingu ne mogu kupiti dva kupa maršala tita?
"povijest" jedne neuspješne kopije bi djelovala uvjerljivije.
da ne pričam koliko bi uz njih u vitrinama pokal osvajača federalke dobio na važnosti.
"povijest" jedne neuspješne kopije bi djelovala uvjerljivije.
da ne pričam koliko bi uz njih u vitrinama pokal osvajača federalke dobio na važnosti.
Zadnja izmjena: LamineDiarra, dana/u 25 mar 2024, 17:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, ArmandoMarenzi, Kajkutenjoyer, LondonBlues, Vanja8 i 22 gosta.