U ŠB što sam vidio stavlja se onaj crni pijesak/zemlja. Ne znam točno što je, skoro pola terena je već prekriveno. Mislim da je to zadnji sloj prije trave. Ako sam u krivu nek me netko ispravi!?Mostarac12345 je napisao/la: ↑26 mar 2024, 10:20Kad ce bit gotovi stadioni u Sirokom i Doboju???
Sad je planiran teren da se radi u Posusju odlicno..
Mislim da sam procitao da ce i Radniku iz Bijeljine radit stadion svakako oni ulaze jos jedna sjajna vijest Slobodaa ulazi ima hibrid i reflektore kao i Radnik konacno ce svi imat reflektore u iducoj sezoni i hibrid
U Doboju i Sirokom Brijegu bi trebalo biti odigrano zadnjih par kola, tako da se ocekuje da ce krajem aprila biti gotovo sve. Da, nakon toga ide Posusje pa Radnik.Mostarac12345 je napisao/la: ↑26 mar 2024, 10:20Kad ce bit gotovi stadioni u Sirokom i Doboju???
Sad je planiran teren da se radi u Posusju odlicno..
Mislim da sam procitao da ce i Radniku iz Bijeljine radit stadion svakako oni ulaze jos jedna sjajna vijest Slobodaa ulazi ima hibrid i reflektore kao i Radnik konacno ce svi imat reflektore u iducoj sezoni i hibrid
Grad za kur.ac.

Pa taj klub je cini mi se preko reda usao u PL. Nisu bili prvaci u 1 ligi RSa ali je taj njihov prez vrlo blizak Vici. Tako da nije bio problem se sredi ulazak u PL. Sad normalno da igraju za Borac i da se guraju.Antipolitika3 je napisao/la: ↑26 mar 2024, 17:19Grad za kur.ac.
Zadnja utakmica Sloga Doboj - HSK Zrinjski ulazi u svlacionicu predsjednik Sloge i hvata Cuzu za vrat,razdvajali ih ljudi .Na odlasku dok su ga policajci odmicali dere se budala Borac je sampion.![]()
![]()
![]()
Klub kojem cemo se napiti krvi u polufinalu Kup-a.Bit ce im gore nego onom sudiji sto su ga komsije pokusale zapalit u tunelu a Vladu Jagodica cemo baciti u Neretvu,nadam se da zna plivati mamu im cetnicku.Srbi su ok ljudi kao nase komsije npr.ali ovi iz Doboja su bas cetnici koji pruzaju oralni sex Borcu po niskim cijenama.
**** od kluba obicna.
Nije bas tako, imala je Sloga prosjek 1100 na ovim utakmicama sto je igrala u Doboju. Za bh. uslove je zadovoljavajuce.
Pa ogrebali ste se, sta hoces vise?svrakino1921 je napisao/la: ↑26 mar 2024, 18:09
Moderno Stajanje: Pogledajte kako će izgledati nova tribina na stadionu Pod Bijelim brijegom
Bravo Zrinja
Dobro ovo premijer FBiH rasporedi
Tribina svom Veležu tribina Zrinju da se ne ljuti Covke
Nadam se da ce nekad u buducnosti bit i premijer FBiH iz Sarajeva pa da se i mi ogrebemo za neku tribinu
Onaj iz Ze-do kantona je Bilino polje usminko nekad davno
Fantastičan posao u Doboju za vrlo kratak period. Ima li gdje render za nove tribine? Za Doboj neki kapacitet od 5000 bi bio odličan, čak za uefa kategoriju 3 je dovoljno 4500 sjedećih mjesta.Suvorov je napisao/la: ↑24 mar 2024, 19:54Pravice se 3 nove tribine, istok i iza oba gola (sjever i jug), istok ce biti najveci sa oko 3500 mjesta. Sve tri tribine ce biti natkrivene.
Atletska staza je ukinuta i teren je priblizen zapadu, tako da ce i istok biti uz teren i bice pomjeren od magistrale.
Cuj istok 5 maraka u Banjaluci. Koliko je sjever?Suvorov je napisao/la: ↑26 mar 2024, 18:19Nije bas tako, imala je Sloga prosjek 1100 na ovim utakmicama sto je igrala u Doboju. Za bh. uslove je zadovoljavajuce.
I to nije kao Igman ili Doboj Kakanj da im gostujuci navijaci napune stadion dva puta godisnje pa da dignu prosjek, nego njihova je publika.
Kod njih je najveci problem skupe ulaznice (10 KM za obe tribine) za sve utakmice, a tribine i niske i daleko od terena.
Znaci u Banjaluci odes na istok i gledas Borac - Sarajevo za 5 KM, a u Doboju placas 10 KM da gledas Slogu protiv Goska ili Zvijezde 09. Moras biti ozbiljan zaludjenik da bacas pare na to.
Mislim sad kad im naprave bolje uslove, natkrivene tribine, reflektori itd. i ako unormale cijene ulaznica, da mogu imati prosjek oko 2000.
Klub nema ništa sa sjeverom, tamo se ulazi sa članskom lešinara, izuzev evropskih utakmica.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 mar 2024, 20:52Cuj istok 5 maraka u Banjaluci. Koliko je sjever?Suvorov je napisao/la: ↑26 mar 2024, 18:19Nije bas tako, imala je Sloga prosjek 1100 na ovim utakmicama sto je igrala u Doboju. Za bh. uslove je zadovoljavajuce.
I to nije kao Igman ili Doboj Kakanj da im gostujuci navijaci napune stadion dva puta godisnje pa da dignu prosjek, nego njihova je publika.
Kod njih je najveci problem skupe ulaznice (10 KM za obe tribine) za sve utakmice, a tribine i niske i daleko od terena.
Znaci u Banjaluci odes na istok i gledas Borac - Sarajevo za 5 KM, a u Doboju placas 10 KM da gledas Slogu protiv Goska ili Zvijezde 09. Moras biti ozbiljan zaludjenik da bacas pare na to.
Mislim sad kad im naprave bolje uslove, natkrivene tribine, reflektori itd. i ako unormale cijene ulaznica, da mogu imati prosjek oko 2000.
Sta hoces da kazes da leseevi drze sjeverni tribinu samo za sebeAvantiBL je napisao/la: ↑26 mar 2024, 22:31Klub nema ništa sa sjeverom, tamo se ulazi sa članskom lešinara, izuzev evropskih utakmica.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 mar 2024, 20:52Cuj istok 5 maraka u Banjaluci. Koliko je sjever?Suvorov je napisao/la: ↑26 mar 2024, 18:19
Nije bas tako, imala je Sloga prosjek 1100 na ovim utakmicama sto je igrala u Doboju. Za bh. uslove je zadovoljavajuce.
Tako je, osim Evrope.NoDi80 je napisao/la: ↑26 mar 2024, 22:44Sta hoces da kazes da leseevi drze sjeverni tribinu samo za sebeAvantiBL je napisao/la: ↑26 mar 2024, 22:31Klub nema ništa sa sjeverom, tamo se ulazi sa članskom lešinara, izuzev evropskih utakmica.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 mar 2024, 20:52
Cuj istok 5 maraka u Banjaluci. Koliko je sjever?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.