Želim svima sreću u ligi i dati punu podršku Donniju, Goalgetteru, Emir i ostalima u organizaciji lige, držim vam fige. Nadam se da će, u dogledno vrijeme, i PES 6 liga imati svoj pdf.
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Javljam vam da, nažalost, neću biti u mogućnosti redovno igrati ligu. Imam probleme lične prirode i umanjit ću svoju aktivnost na forumu. Žao mi je stvarno, imao sam veliku želju, ali to ti je viša sila...
Želim svima sreću u ligi i dati punu podršku Donniju, Goalgetteru, Emir i ostalima u organizaciji lige, držim vam fige. Nadam se da će, u dogledno vrijeme, i PES 6 liga imati svoj pdf.
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Mogu li ja uletiti umjesto njega, ako ima slobodno mjesto, naravno.Emir_ZENICA je napisao/la:Panathinaikos cu ja
Aulleta @
Cuvaj se
FsV Mainz '05
- Goalgetter
- Kontakt:
unLz je napisao/la:Mogu li ja uletiti umjesto njega, ako ima slobodno mjesto, naravno.Emir_ZENICA je napisao/la:Panathinaikos cu ja
Aulleta @
Cuvaj se
Primljen si jarane sto se mene tice.
Odoh jos upitati ostale clanove saveza, pa cu ti uskoro javiti
hocel ko ????
"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
Imas li sve namjesteno, i dali ćeš biti redovan? Ukoliko ispunjavaš ove uslove savez će razmotriti prijedlog!unLz je napisao/la:Mogu li ja uletiti umjesto njega, ako ima slobodno mjesto, naravno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
E sad ce poceti odustajanja, nije jos ni prvo kolo pocelo

- Goalgetter
- Kontakt:
Vidjeces kad pocnu otkazivati luzeri, koji izgube u pocetnim utakmicama ligedrH je napisao/la:E sad ce poceti odustajanja, nije jos ni prvo kolo pocelo![]()
@unLz
Odgovori na Juventus0244-ovo pitanje i primljen si.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 22 mar 2011, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
kivi je napisao/la:hocel ko ????
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
ma evo ja bih, ali nece da mi se konektuje...sad igrao sa goalgeterom, i izbaci me usred tekmekivi je napisao/la:kivi je napisao/la:hocel ko ????
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Nista,samo opusteno
Ako budes gubio i izasao iz lige,sljedece sezone ti nema igrati
Isto tako i za prekidanje za vrijeme utakmice
Znaci ako je "black screen" onda se dogovorite sa protivnikom preko PRIVATNE PORUKE a ne pisati po temi ,jel nije,ovo ono
A za svako namjerno prekidanje KAZNA !

Ako budes gubio i izasao iz lige,sljedece sezone ti nema igrati
Znaci ako je "black screen" onda se dogovorite sa protivnikom preko PRIVATNE PORUKE a ne pisati po temi ,jel nije,ovo ono
A C A B !
Imam DeeMaz 6 i PES 6, probao sam igrati online i sve radi. Mislim da ne bi trebalo biti komplikacija i problema.juventus 0244 je napisao/la:Imas li sve namjesteno, i dali ćeš biti redovan? Ukoliko ispunjavaš ove uslove savez će razmotriti prijedlog!unLz je napisao/la:Mogu li ja uletiti umjesto njega, ako ima slobodno mjesto, naravno.
FsV Mainz '05
..kola su kao i prosle sezone a ?! Ponedjeljkom,Srijedom i Subotom ?! 
meni hoce bez problemaCeMa je napisao/la:ma evo ja bih, ali nece da mi se konektuje...sad igrao sa goalgeterom, i izbaci me usred tekmekivi je napisao/la:kivi je napisao/la:hocel ko ????mozda je server preopterecen
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
kako ste mogli izbaciti palermo a ostaviti leverkuzen koji je doso meni 
- Goalgetter
- Kontakt:
UnLz, cestitam primljen si u PES6 Ligu. Igraces u Ligi A, sa klubom Schalke 04. Liga od sutra pocinje, dogovori se sa protivnikom kada ce te odigrati. Dobro procitaj pravila lige, i to bi bilo to od moje strane.
Dobrodosao
Dobrodosao
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hoćemo li mi ?caNYOn je napisao/la:kako ste mogli izbaciti palermo a ostaviti leverkuzen koji je doso meni
haj napravi pa me zovibavarian_bk je napisao/la:Hoćemo li mi ?caNYOn je napisao/la:kako ste mogli izbaciti palermo a ostaviti leverkuzen koji je doso meni
Moze li mi neko poslati link da skinem OPTION FILE 2010/2011 za PES 6. Molim vas od srca hvala
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
eu 2 soba ermin pw 1234caNYOn je napisao/la:haj napravi pa me zovibavarian_bk je napisao/la:Hoćemo li mi ?caNYOn je napisao/la:kako ste mogli izbaciti palermo a ostaviti leverkuzen koji je doso meni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.