Upravo zbog toga mi nije jasno. Svi smo nekako kontali Ovcina ce tu uletit ali njega nigdje. Odigrao ok 20 min evropsku utakmicu i to je to.braco je napisao/la: ↑26 mar 2024, 22:14Rekao bih da jednostavno Bruno više preferira Galića na toj poziciji, da to nema veze sa fizičkom spremom Ovčine. Po nekoj logici Ovčini bi trebala odgovarat ovaj pozicija s obzirom da je nekad igrao krilo, a posljednjih godina beka tako da bi kao wingback se trebao dobro snaći. Ne kažem da treba Ovčina igrati ispred Galića, sve po zaslugama naravno. Ne bih se iznenadio da na nekim utakmicama vidimo da Galić igra desnog štopera, a Ovčina desnog wingbacka. Galića je već i na pripremama Bruno testirao na toj poziciji. Interesantno mi je da je Bruno Pavića testirao kao lijevo krilo protiv Novog Šehera.
Jbt pogledam klupu kontas ekipa za top 3 i polufinale kupa a oni nemaju boda u gostima.
Ova tvoja postava jest najrealnija za ocekivat al nekako mi tu bas fali kreacije.
Svi su nam igraci duzni al daj da vise procepi Amoa, frajera nigdje a vazda u prilikama nekim.