Evo Hin, opet su ugruzeni
majorizacija
Vise se ostatak navijaca PLBiH sikira oko kazne nego sami navijaci sarajeva
GOLEMo li si SARAJEVO
Evo Hin, opet su ugruzeni
Ekskurzija po hercegovini
Koji je ono igrac Veleza dobio karton poslije utakmice da ne mose igrat protiv Borca ?Suvorov je napisao/la: ↑27 mar 2024, 11:04Pitao sam te nesto konkretno, ti palamudis.OsmaDolazi je napisao/la: ↑27 mar 2024, 10:49Nemam se sta usutiti, niti imam vremena roviti stvari unazad godinu dana (ma sta godinu). Udjes na google. Ukucas penal za Borac, kartonirani pred Borac, sramota na Gradskom stadionu, golovi iz ofsajda, penali i sve ti bude jasno. Ne drzi se striktno jedne stvari. To je jedna stvar u nizu. Hocemo li naci tabelu kartona, napravljenih prekršaja. Po tim parametrima vi ste njeznice iz Banja Luke. Ni ne uprljate se a kamo li udarite protivnickog igraca.
Cemu pravdanje, ne razumijem. To vidi citav region. Moze vam se sad za sad. To je to.![]()
Ma ja nek nama uzmu 12 bodova za izlazak a vama suspenzija trbine 2 utakmice za gađanje igrača bakljama u glavu.
A jbg, vi niste upregli sve i živo i mrtvo da vas ne kazne kao što je Mirvić uradio. Sve su upregli, politiku, pare, samo da kazna bude blaža.
Sve smo upregli. Rekoh ti ja davno jos. Može i Miric rogat biti. A kazu ne valja se sa rogatim bosti.Virtu4l je napisao/la: ↑27 mar 2024, 11:20A jbg, vi niste upregli sve i živo i mrtvo da vas ne kazne kao što je Mirvić uradio. Sve su upregli, politiku, pare, samo da kazna bude blaža.
Vrlo je realno da odluka ne bude donesena danas. Trebaju im samo dva člana komisije da se odluka donosi na drugom glasanju sutra.
fale dobrč headhunters, kokorina hardcore, svinjarina city firm..
Ma kakvi donosi se danas odluka jednoglasno. Tezak posao za dva bosnjacka podanika u savezu. Mogu glasati protiv ali im za 24 sata ta dva glasa padaju u vodu i nakon toga ima Vico da ih kara zivotom zato ce se odmah danas prodat
Iskreno, ne znam, možda im je to izlaz i pranje, da danas budu protiv i da sutra bude, eto preglasani smo, ugroženi, itd...CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑27 mar 2024, 11:35Ma kakvi donosi se danas odluka jednoglasno. Tezak posao za dva bosnjacka podanika u savezu. Mogu glasati protiv ali im za 24 sata ta dva glasa padaju u vodu i nakon toga ima Vico da ih kara zivotom zato ce se odmah danas prodat
Trenutno korisnika/ca: Cr7legia, Marokanci58 i 17 gostiju.