Ako se dobro sjecam tad je i bio i u nekoj dobroj formi,igrao je u klubu i tako, kasnije se izgubio totalno, ali kao sto kazes igrao je dosta malo. No, ono barem sto sam ja uspio da pohvatim, nije to to.Sveti je napisao/la: ↑25 mar 2024, 22:30Nastic je korektno uvijek odigrao ono malo utakmica sto je igrao za repku ako se dobro sjecam
Ja i dalje ne mislim da je ta lijeva strana problem. Treba nam pojacanje, ali Kolasinac moze igrati. Pa yebemu misa eto taj Mujakic, na spiskovima je, igra u Ankari, pa daj mu sansu (kao sto je Petev sa Sinisom na pocetku). Osim njega imas Zolotica, eto i Bicakcic je bio u formi. Znaci postoje alternative, kakve takve. Ali ne, daj Civica da izginemo.
Ili igraj sa 4 pozadi, kao sto smo pod Cirom mescini, onu dijamant/baklava (
Ono sto i dalje ne mogu da shvatim je kako raja brani poziv Gojkovicu, jel zbog toga sto je patriota? Nemam nista protiv igraca, ali mora se reci da je Savo bio veoma bahat. Zoves igraca toboze za finale, ali prvo treba doci dotle. Ovako si ostao bez jednog stopera. A kakav je i Kovacevic, -2 si na toj poziciji.