Radio Sarajevoleo1946 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:43Izvor?BigZlatan je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:39Saznajemo: Žestoka kazna za FK Sarajevo, kažnjeni i Rožman, Ibričić i Mirvić
Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine je na sjednici održanoj danas, 27. marta, odlučila da će kazniti FK Sarajevo s tri negativna boda i 22.000 KM novčane kazne, saznaje portal ****.ba.
Kako kaže izvor našeg portala, FK Sarajevo kao klub nije jedini subjekt koji je dobio kaznu.
Prema informacijama portala ****.ba, Simon Rožman je dobio uslovnu kaznu od tri mjeseca, dok je Senijad Ibričić dobio sedam mjeseci uslovne kazne i 3.000 KM novčane kazne.
Ismir Mirvić, predsjednik FK Sarajevo, je dobio kaznu od 2.000 KM i godinu dana uslovne kazne. Šef sigurnosti FK Sarajevo je dobio kaznu od 1.500 KM. Odluka, prema našim saznanjima, nije bila jednoglasna.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- robertkosar
- Kontakt:
Sport Centar!leo1946 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:43Izvor?BigZlatan je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:39Saznajemo: Žestoka kazna za FK Sarajevo, kažnjeni i Rožman, Ibričić i Mirvić
Disciplinska komisija Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine je na sjednici održanoj danas, 27. marta, odlučila da će kazniti FK Sarajevo s tri negativna boda i 22.000 KM novčane kazne, saznaje portal ****.ba.
Kako kaže izvor našeg portala, FK Sarajevo kao klub nije jedini subjekt koji je dobio kaznu.
Prema informacijama portala ****.ba, Simon Rožman je dobio uslovnu kaznu od tri mjeseca, dok je Senijad Ibričić dobio sedam mjeseci uslovne kazne i 3.000 KM novčane kazne.
Ismir Mirvić, predsjednik FK Sarajevo, je dobio kaznu od 2.000 KM i godinu dana uslovne kazne. Šef sigurnosti FK Sarajevo je dobio kaznu od 1.500 KM. Odluka, prema našim saznanjima, nije bila jednoglasna.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- Maroon1946
- Kontakt:
Činjenica je da moramo dobit 80% utakmica da izborimo Evropu
Nemojte samo likovati na temi plbih, gurbeti su provocirali i nadali se nekim -12b.
Ali treba okrenut novi list i biti bolji, mi u evropu a oni u federalnu.
Ali treba okrenut novi list i biti bolji, mi u evropu a oni u federalnu.
Odlično prošli. Očekivao sam puno gore.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Realno nismo za evrope ove godine, ruku na srceMaroon1946 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:45Činjenica je da moramo dobit 80% utakmica da izborimo Evropu
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Tesko da je moglo blaze od ovoga, super smo prosli.
Nazalost tesko je ovdje dobiti ban, ima bar 5 likova za bana.hibrid je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:04Momak je stvarno nevjerovatan, svakakvih sam se likova nagledao i nacitao, al ovaj je fenomen. Lik 2 dana sam sa sobom pise na temi, konta neko ce mu odgovoriti, a svi ga stavili na ignore. Da ne udjem nekad kao gost, ne bih ni vidio sta pise.
Ni meni nije jasno kako neko od admina ne reaguje i ne banuje ovog supka.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ma nisu ni Sloga ni Velež. Moramo mi pokazati najvise do kraja.boki86 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:47Realno nismo za evrope ove godine, ruku na srceMaroon1946 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:45Činjenica je da moramo dobit 80% utakmica da izborimo Evropu
e cuj 3 boda . Majku im ****
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dobro je što se Zrinjski i Borac ne sastaju u polufinalu kupa, gotovo sigurno ce igrati u finalu, tako da 4 mjesto 95 % vodi u Evropu.Maroon1946 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 13:45Činjenica je da moramo dobit 80% utakmica da izborimo Evropu
Ako ovo bude tacno. Ide zalba, vracanje bodova, ovo ostalo ostaje i tjt.
Ps kako je Velez prosao onda ne mogu se sjetiti? cini mi se da su se zalili na prvobitnu odluku?
Ps kako je Velez prosao onda ne mogu se sjetiti? cini mi se da su se zalili na prvobitnu odluku?
-
- Kontakt:
Cisto da pozdravim ove pokusaje od navijaca FKS koji su se nadali da ce nas kaznii 12 bodova, koji su se nadali da ce odstraniti Mirvica, Ibricica i Rozmana. Džaba krecite.
Taraba u klub za Varesanovica, Rundu i ostale kompanije. TARABA VAM JE DRUGOVI, TARABA!
Taraba u klub za Varesanovica, Rundu i ostale kompanije. TARABA VAM JE DRUGOVI, TARABA!

-
- Kontakt:
Dobro smo prošli, iskreno nadao sam se gorem od ovoga. Stisnut do kraja i Europa nije upitna!
- skullcrusher
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ko sad laze
Sc i ss
Ovi kazu da nije uslovno
Sc i ss
Ovi kazu da nije uslovno
5 bodova za velezom . Tesko bgm
FC United Of Manchester !
Evo na sportsport sad drugacije vijesti. Cirkus. Svi nezvanicno saznaju.
Po njima nema uslovne nego su izbaceni Mirvic i Ibricic
Po njima nema uslovne nego su izbaceni Mirvic i Ibricic
Trenutno korisnika/ca: adoado, amypitar, Benjolos, bhfanatic14, Burberry46, Fudo, Hajdeee, Haksss, mercurial, mnon46, rimljanin90, Seipronto, svabonja, Vanja8 i 99 gostiju.