Premijer liga BiH - aktuelno

boki86
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la boki86 » 27 mar 2024, 15:20

Virtu4l je napisao/la:
27 mar 2024, 15:16
Mirvić napokon ima čistu situaciju da napusti brod koji tone.

Njemu je danas pao ogroman teret sa leđa.

Tik-tak, tik-tak...⌛
:wave:

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 mar 2024, 15:21

Maradona10 je napisao/la:
27 mar 2024, 15:13
OsmaDolazi je napisao/la:
27 mar 2024, 15:09

Hahahahahahaahahahahahahahahahahahahah...
Po sta cemo da ce Sarajevo igrati Evropu ove godine i da Borac ispada iz lige u sledecih 5 godina? :D

EDIT: Da dodamo u opkladu da i Mirvic nece otici iz kluba dok Borac ne vidi u 1. Ligi RS ? :mrgreen:
Reci cifru koju hoces? Hocemo li po stanove? Ja stavim svoj u BL ti svoj u Sa? Ja ti na to dodam jos da ce u narednih 5 godina bar u 3 Borac biti ispred Sarajeva na tabeli? Ali ti si koliko ja vidim, za neke ustanove...
Nije fer opklada, moj stan u Zvornickoj ne vrijedi kao tvoj u Laktasima. Nađi nesto realnije :thumbdown:
Budalesaš, fulio si sve sto si mogao fuliti osim surovanja TM sa vlasima. Cim vi pocinjete vrijeđati, zna se koliko je sati.

Još malo Vicko, ili sto bi moj brat @virtual rekao "TIK - TAK" !

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 27 mar 2024, 15:22

27 mar 2024, 15:03
Zvornicka je napisao/la:
27 mar 2024, 14:59

Ne znam sto te ovo cudi, OsmaDolazi je najveci debil na forumu uz onog lazova Pitarsam (koji je vjerovatno i poremecen)
Znam da te boli. Boljet ce jos, i jace i duže. :rol:
Jos ce vam taj "debil" nabijati komplekse na forumu dugo-dugo ! Sanjat će te me, molit ce te se da se probudite iz nocne more a necete moci ! :mrgreen:
scholsey je napisao/la:
27 mar 2024, 14:56
Ma znam, ali je Mirvić skontao da se zajebao, rupa bez dna, minus prevelik, treba to nekome opravdati.

Izlazna strategija. :zviz:
Eno upravo nas sada gasi. :thumbup:
Al je covjek strateg svaka mu cast. Treba ga umjesto Rozmana, kakva strategija, kapa do poda ! :mrgreen:
Ma ja, ma ja. :zviz:

E, al opasno ih nerviraš.

Čim se počnu služiti ovim taktikama ala bolestan, institucionalno liječenje i tako to - znaj da vriju od muke. :kafa:
The saddest thing in life is wasted talent.

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 27 mar 2024, 15:24

27 mar 2024, 15:21

Po sta cemo da ce Sarajevo igrati Evropu ove godine i da Borac ispada iz lige u sledecih 5 godina? :D

EDIT: Da dodamo u opkladu da i Mirvic nece otici iz kluba dok Borac ne vidi u 1. Ligi RS ? :mrgreen:
Reci cifru koju hoces? Hocemo li po stanove? Ja stavim svoj u BL ti svoj u Sa? Ja ti na to dodam jos da ce u narednih 5 godina bar u 3 Borac biti ispred Sarajeva na tabeli? Ali ti si koliko ja vidim, za neke ustanove...
Nije fer opklada, moj stan u Zvornickoj ne vrijedi kao tvoj u Laktasima. Nađi nesto realnije :thumbdown:
Budalesaš, fulio si sve sto si mogao fuliti osim surovanja TM sa vlasima. Cim vi pocinjete vrijeđati, zna se koliko je sati.

Cisto sumnjam, nova gradnja, centar grada , skromnih 85 kvadrata. Ali eto ako si za, procijenicemo i nek doplati ciji manje vrijedi. Ne kockam se, ali ovo bi stvarno bila dojava :D Nekad ti muda za to. Jos malo Vicko pa ide novi mandat tik-tak.

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 27 mar 2024, 15:25

Sad niko ne piše da ne može oduzimanje bodova ako je kup.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 mar 2024, 15:25

let3 je napisao/la:
27 mar 2024, 15:19
27 mar 2024, 15:15

Sta mislis ti moze li tvog "gazdu" neko suspendovati da vise ne bude "gazda"? :bow:
Sta mislis hoce li Ibricic moci raditi posao SD-a ako su ga suspendovali? :D

Ja sam znao da su ovi iz Zvornicke udareni u glavu, ali da su ovoliko to me iznenađuje.

Zamisli neko Marinakisa suspenduje i covjek vise nece biti gazda Olimpiakosa. E divim vam se.
Da ga hoce bogdo neko suspendovati :pray: kud dođe ikako u klub taj nas "gazda".

Ali dobro ste ovo zapisavanje od strane Saveza okrneuli na zayebanciju, moram priznati :lol: samo jos da objavite kako ste pobjedili u tom ratu kojeg sami vodite sa njima i mirna Bosna :mrgreen:
Ma nisam pod "vašeg gazdu" mislio na gazdu Želje budalice. :D
Mislio sam na gazdu tvoje firme (ako radiš) naravno.

Pa nije Mirva Šemso (SDA-Mostar) da pobjegne glavom bez obzira ! :mrgreen:

Kakva pobjeda, ovo je samo početak šta ih čeka i ko je sve uključen. Svjesni su svega, zato i ovoliki strah. :thumbup:
Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 27 mar 2024, 15:27, ukupno mijenjano 1 put.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 27 mar 2024, 15:25

Sloboda IN
Vaso Miskin Crni OUT

Tik-tak, tik-tak... ⌛

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 27 mar 2024, 15:26

@Balorda evo ih, napunimo beton iznad gola :mrgreen:

Stani, ovi slave pobjedu nad Savezom? Samim tim su izgleda svjesni sta im se spremalo, a ja im mogu reci da je ovo Vico odradio vrhunski i da je vec nesto naucio za vrijeme mandarata. Nema povlacenja po sudovima i troskova kao s Hasicem, jer bi i ovaj isto uradio i angazovao isti tim advokata ako ne i jaci, ovako ce dobiti jos jace karanje od sudija a Mirvic ce opet isto uraditi kad tad - samo je potrebno sacekati idiota da ponovi slicnu glupost i sve mu naplatiti a biti čist :mrgreen:

Jer, nije Mirvic Semso SDA, Semsi su morali odmah 2 godine jer taj ne grijesi u zivotu (a nije ni tad, sto dokazuju presude i procesi koji se i dalje vode). Takve moraš odmah skinuti pod cijenu svega, jer se bojao njegovog uticaja i znao da ga kasnije nece moci optuziti ni za sta. A ovaj ce opet nesto slicno da uradi :D

Ali, kako to da OsmaDolazi skonta ako ovo slavi kao pobjedu, tesko bas :mrgreen:

Nista, bit ce mu jasnije po sudjenju :D
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 27 mar 2024, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Pitarsam

Post Postao/la Pitarsam » 27 mar 2024, 15:27

Nego naletih jučer na kamiondjiju sto je trebao biti kao
glavni mecena Zeljkanov.Onaj Amerikanac Dicklizic!
Kaže frajer kakav ba Željo i ulaganja u tu prciju.Bio u
početku kao zainteresovan,pa kad je uvidio s kim i sa
Kakvim prevarantima i Klubom ima posla,pobjego glavom
Bez obzira na sve!!Ovi lagali javnost godinu dana poslije🙄
Čovjek uložio u Marriott na Cobaniji umjesto u Zeljkana. 🤣
Oooo sudbo kleta.
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!

👉Ubica Mitomana i Botova😎

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 mar 2024, 15:27

27 mar 2024, 15:25

Kakva pobjeda, ovo je samo početak šta ih čeka i ko je sve uključen. Svjesni su svega, zato i ovoliki strah. :thumbup:
slika

Zvornicka
Kontakt:

Post Postao/la Zvornicka » 27 mar 2024, 15:27

27 mar 2024, 15:21

Mala ispravka, zvis u Bulevaru Ivice Osima, a ne u Zvornickoj.

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 27 mar 2024, 15:29

Bazinga12345 je napisao/la:
27 mar 2024, 15:25
Sad niko ne piše da ne može oduzimanje bodova ako je kup.
Mislim da je jedini to pisao onaj sto je pao sa koze ali s obzirom da dokazano nije bas narocito inteligentan proslo je neopazeno :mrgreen:

Ne konta da je jedan pravilnik NSBIH. Zamisli sta je on mislio da ima poseban za kup poseban za prvenstvo :rol:

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 mar 2024, 15:34

27 mar 2024, 15:24

Cisto sumnjam, nova gradnja, centar grada , skromnih 85 kvadrata. Ali eto ako si za, procijenicemo i nek doplati ciji manje vrijedi. Ne kockam se, ali ovo bi stvarno bila dojava :D Nekad ti muda za to. Jos malo Vicko pa ide novi mandat tik-tak.
Uuu, sad nas je strah tek. Znaci dojava. Jel Vicko nalozio tako? Pa mislio je Vicko uzeti 9 bodova i 2 godine Mirvicu, godina Ibricicu, 6 mjeseci Rozmanu pa mu ne prodje. Mislila je i jedna porodica sa Sokoca zadrzati babin stan u na Grbavici, ali kapak - NE MOŽE ! Na kraju ga samo zapalili (a opet smo tu), e tako i vi. Znate da vam dolazi kraj, pa bi sada da palite i zapalite. Ne može komšija, TARABA ! Da ne pricam da je Vicko sada udario i na H komponentu jer mu nije htjela uslisiti zelje.

Ima jedna lijepa za kraj: " Svakom zulumu dođe kraj". :wave:
Zvornicka je napisao/la:
27 mar 2024, 15:27

Nije mi u CIPS-u jos tako. Predao sam za ispravku. Sa ponosom cu reci kada bude da zivim u Bulevaru Ivice Osima. Jeste da mi je žao kultne Zvornicke ali ok, postujem ;)

Maradona10
Kontakt:

Post Postao/la Maradona10 » 27 mar 2024, 15:39

27 mar 2024, 15:34
27 mar 2024, 15:24

Uuu, sad nas je strah tek. Znaci dojava. Jel Vicko nalozio tako? Pa mislio je Vicko uzeti 9 bodova i 2 godine Mirvicu, godina Ibricicu, 6 mjeseci Rozmanu pa mu ne prodje. Mislila je i jedna porodica sa Sokoca zadrzati babin stan u na Grbavici, ali kapak - NE MOŽE ! Na kraju ga samo zapalili (a opet smo tu), e tako i vi. Znate da vam dolazi kraj, pa bi sada da palite i zapalite. Ne može komšija, TARABA ! Da ne pricam da je Vicko sada udario i na H komponentu jer mu nije htjela uslisiti zelje.

Ima jedna lijepa za kraj: " Svakom zulumu dođe kraj". :wave:
Zvornicka je napisao/la:
27 mar 2024, 15:27

Nije mi u CIPS-u jos tako. Predao sam za ispravku. Sa ponosom cu reci kada bude da zivim u Bulevaru Ivice Osima. Jeste da mi je žao kultne Zvornicke ali ok, postujem ;)
Nisi ti bas najbistriji.
Čestitam ti onda na pobijedi protiv saveza. Prvo vam je bilo vidjecemo ako smiju oduzeti, pa sad svojom pobijedom nazivate to što su vam uzeta samo 3 boda... nema sta, bravo , čestitam od srca :rol: :rol:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 27 mar 2024, 15:44

Nema brige, prva dama je ostala bez suspenzije.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 mar 2024, 15:44

27 mar 2024, 15:39

Nisi ti bas najbistriji.
Čestitam ti onda na pobijedi protiv saveza. Prvo vam je bilo vidjecemo ako smiju oduzeti, pa sad svojom pobijedom nazivate to što su vam uzeta samo 3 boda... nema sta, bravo , čestitam od srca :rol: :rol:
Kakva pobjeda? Šta pričaš? Tek smo krenuli druže. Tek će a boli :mrgreen:
Ništa je ovo šta vas čeka. Ovi iz Fudbalskog Saveza Kantona Sarajevo su okusili već. Prvo domaće prevarante nagaziti, za ostale ćemo lahko !

Budi mi pozdravljen.

PS Nikada nije bilo "vidjećemo smiju li oduzeti", jer znamo šta smo uradili. Dobili smo najmanju moguću kaznu koja će biti jos manja nakon zalbe. A vi kao tako mocan klub i kao takav mocan Vicko koji sve kontroliše je mogao samo da odgađa sjednice i tersa svojim pushikurcima. :wave:

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 27 mar 2024, 15:45

Najveca kazna je ustvari ta sto je ostavljen Rozman.
Nesto poput -12 bodova.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 mar 2024, 15:48

Wanderson je napisao/la:
27 mar 2024, 15:45
Nesto poput -12 bodova.
Dok se vi brinete za FKS, ja nemam potrebe za brigom. Kada vi budete govorili da je sve ok, tek tada ću se zapitati (ali "možda") ! :cool:

Wanderson
Kontakt:

Post Postao/la Wanderson » 27 mar 2024, 15:50

27 mar 2024, 15:48
Wanderson je napisao/la:
27 mar 2024, 15:45
Nesto poput -12 bodova.
Dok se vi brinete za FKS, ja nemam potrebe za brigom. Kada vi budete govorili da je sve ok, tek tada ću se zapitati (ali "možda") ! :cool:
Ne brinem se za FKS, cak sam vas navijac i nadam se da cete prestici mocnu Slogu Meridian do kraja.

Kao privatnik svjestan sam sta znaci propala investicija.

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 27 mar 2024, 15:54

Wanderson je napisao/la:
27 mar 2024, 15:50
27 mar 2024, 15:48

Ne brinem se za FKS, cak sam vas navijac i nadam se da cete prestici mocnu Slogu Meridian do kraja.

Kao privatnik svjestan sam sta znaci propala investicija.
Iskreno, zacudilo bi me na osnovu tvog pisanja da kao privatnik znas sta znaci dobra investicija. Ne sumnjam da nisi imao pozitvnih investicija. Ovako posteno od tebe. Rijetko je sresti iskrenog covjeka na forumu ! :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Logging off privatnik !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.