Faktor objavio da je dobio dvije utakmice suspenzije.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma ide zalba i ublazavanje kazne. Al svakako treba nastaviti sa zalbama i materijalom prema UEFI. Ova vanago iz saveza moraju se srusiti, ovo vise nevodi nicemu. Pa presmijesno je da Borac koliko god da je nazovi dobar ima od 23 kola jedan poraz, o cemu pricamo ba !!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hahahaha kakva smijurija yebem ti život.
Sreća Hamza je u formi, plus Tušanj mu tradicionalno odgovara.
Sreća Hamza je u formi, plus Tušanj mu tradicionalno odgovara.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prvo i osnovno što ćemo postići je suspenzija naših klubova u Evropi. Možda već od ove godine, dok se savez ne normalizuje.
🇵🇸
Ma i ja sam tako mislio al eto, ništa me ne čudi.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:51U praksi ti je ta kazna nikakva, samo na papiru stoji. Mirvić će raditi kao i dosad, baš kao i Ibričić, samo će više raditi u pozadini, tako da kažem. Ne može niko Ibričiću zabraniti da dogovara igrače i potencijalne transfere, neće ga pratiti u stopu i tužakatiZeko87 je napisao/la: ↑27 mar 2024, 15:24Zna li neko konkretno šta u praksi znači njihova kazna? Je li mogu ovlastiti nekoga da potpisuje dokumente u njihovo ime ili ne smiju imati pristup radnom mjestu..nemam pojma lupam. Ono što je najvažnije, je li Mirvićev kapital prohodan i utiče li kazna na to? Za Senijada mi je manje- više, ne vidim neki njegov doprinos konkretan u bilo čemu niti mislim da je nezamjenjiv. Radili smo godinama svakako bez te funkcije kao što i mnogi drugi klubovi rade i žive.GalileoGalilei je napisao/la: ↑27 mar 2024, 14:52Šta je katastrofalno, to što su Mirvić i Ibričić kažnjeni? I dalje mogu raditi svoje funkcije glupani, u pozadini će sve isto biti.. Na papiru neće biti njegovo ime, ali u praksi sve isto.
Ljudi isto mutavi..
Mislim da će se ovi Vicini sad malo primiriti, ne mislim da će biti ofanziva kroz suđenje da se Sloga gurne u evropu. Vratili su nas nazad sa bodovima, do kraja ko se izbori taj ide.
Mislim da ni njima ne ide u prilog da se zamjere sa svima radi neke Sloge. Sigurno da će ovom odlukom proraditi apetiti Širokom, Posušju, puno je interesa u igri. Biće teško i zanimljivo do kraja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- TurkishAirlines
Pa kad je direktan crveni, svakako su dvije utakmice kazne.
Sto se tice ove kazne za Mirvica i Ibricica, savez ce da postavi kontenjer ispred kluba i da nadgleda da li ima ili ne Mirvica i Ibricica na poslu
Sto se tice ove kazne za Mirvica i Ibricica, savez ce da postavi kontenjer ispred kluba i da nadgleda da li ima ili ne Mirvica i Ibricica na poslu

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
-
- Kontakt:
Sad igraci protiv TC trebaju sjest na teren 2 min
- Maroon1946
- Kontakt:
Može li igrati Duljević u petak?
-
- Kontakt:
Da
Ako rezultat bude povoljan ocekujem ga 15ak minuta
Zanima me koji je broj uzeo

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kakve su pogane ove naše bošnje, zabili bi nam 2
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Mirviću i nije mjesto u fudbalu.Trebali su ga doživotno suspendovati.
@Javier rece da jos nije u Cometu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑27 mar 2024, 16:39Da
Ako rezultat bude povoljan ocekujem ga 15ak minuta
Zanima me koji je broj uzeo![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Danas kad sam gledao nije bio, ali je sada tu ( datum 29.03.) ali pise ugovor samo do 2024.
Nije ni tebi mjesto ovdje pa evo piskaras..SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 mar 2024, 16:58Mirviću i nije mjesto u fudbalu.Trebali su ga doživotno suspendovati.
-
- Kontakt:
Super je ovo sa gnjavatorima.
Kazna ocekivana, cak blaga ako mene pitate. Ima dosta osnova za zalbu, tako da idemo u to 100%. CAS je vratio Mladosti ono sto su trazili ali oni su vec bili ispali. Tako da ce reagovati sigurno na zalbu kluba koji je stariji od Nogometnog Saveza komplet.
Mi smo za njih institucija!!!
Kazna ocekivana, cak blaga ako mene pitate. Ima dosta osnova za zalbu, tako da idemo u to 100%. CAS je vratio Mladosti ono sto su trazili ali oni su vec bili ispali. Tako da ce reagovati sigurno na zalbu kluba koji je stariji od Nogometnog Saveza komplet.
Mi smo za njih institucija!!!
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Joj jest dusmanima ovdje muka danas,nadli su se nekim trajnim suspenzijama,-12 bodova,raspisali se vidim al ignor opcija je majka. Sad nek cekaju neki kiks opet do tada su mirni kerovi. Samo braco ignore opcija vjerujte mi
Ne znam kako će ovo funkcionisati sa Mirvićevom kaznom, nadam se da će nakon žalbe vratiti bodove i dati uslovnu kaznu.
-
- Kontakt:
Nadao sam se da će nam savez učiniti uslugu i ublehu maknuti iz fudbala.Tada bi napokon možda dobili upravu,direktora i organe koji svaki normalan klub ima.
Ovako opet ostaje društvo jednog lica,skup ofajli i probisvijeta .
Ovako opet ostaje društvo jednog lica,skup ofajli i probisvijeta .
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Amidzaa, benko21, Galantni, Haksss, Pena, perodeformero, Posejdon, Proximic, Rule_hz, Uvijeknapravojstrani, Vanja8, Varijantas8 i 86 gostiju.