PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
a sta ako me u nekoj utakmici lige izbaci iz tekme
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Goalgetter
- Kontakt:
To sve dogovori sa protivnikom.CeMa je napisao/la:a sta ako me u nekoj utakmici lige izbaci iz tekme
Npr. ako si gubio 0:1 i izbacilo te, zapocnete ponovo, s tim da tvom protivniku pustis jedan gol, da stoji opet stari rezultat.
A mozete i ponoviti utakmicu, zavisi sve kako se dogovoris protivnikom
Na vasem mjestu ne bih namjerno izlazio iz utakmice, zna Unica_Liverpool zasto .
aj ba neko jednu, da se ustelim sa sevilom

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
- Goalgetter
- Kontakt:
Eto mene kivikivi je napisao/la:aj ba neko jednu, da se ustelim sa sevilom![]()
Pravi room
ne bih nikad izasao namjerno sve i da gubim 5:0, ovo je samo igraGoalgetter je napisao/la:To sve dogovori sa protivnikom.CeMa je napisao/la:a sta ako me u nekoj utakmici lige izbaci iz tekme
Npr. ako si gubio 0:1 i izbacilo te, zapocnete ponovo, s tim da tvom protivniku pustis jedan gol, da stoji opet stari rezultat.
A mozete i ponoviti utakmicu, zavisi sve kako se dogovoris protivnikom![]()
Na vasem mjestu ne bih namjerno izlazio iz utakmice, zna Unica_Liverpool zasto .
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
napokon nekoGoalgetter je napisao/la:Eto mene kivikivi je napisao/la:aj ba neko jednu, da se ustelim sa sevilom![]()
Pravi room
eu 2 soba zdrava voda pw pecenje
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
ajde neko...evo usao sam...
soba cema, pass cema
soba cema, pass cema
..sta bi Cema ?! ..zablokira usred tekme ekran,ovo mi se prvi put desava otkad igram
..da nije do tvoje konekcije ?!
..btw,hocel neko friendly ?!
hocu ja aj udji eu 2 soba zdrava voda pw pecenjemuhovic je napisao/la:..sta bi Cema ?! ..zablokira usred tekme ekran,ovo mi se prvi put desava otkad igram..da nije do tvoje konekcije ?!
![]()
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
jasta je nego do moje u pmmuhovic je napisao/la:..sta bi Cema ?! ..zablokira usred tekme ekran,ovo mi se prvi put desava otkad igram..da nije do tvoje konekcije ?!
![]()
ti si me pitao za friendly?muhovic je napisao/la:..sta bi Cema ?! ..zablokira usred tekme ekran,ovo mi se prvi put desava otkad igram..da nije do tvoje konekcije ?!
![]()
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
koga?DaRtAnJaN je napisao/la:ti si me pitao za friendly?muhovic je napisao/la:..sta bi Cema ?! ..zablokira usred tekme ekran,ovo mi se prvi put desava otkad igram..da nije do tvoje konekcije ?!
![]()
muhovic meneCeMa je napisao/la:koga?DaRtAnJaN je napisao/la:ti si me pitao za friendly?muhovic je napisao/la:..sta bi Cema ?! ..zablokira usred tekme ekran,ovo mi se prvi put desava otkad igram..da nije do tvoje konekcije ?!
![]()
we love United, we do!
..mislis ono na pm ?! ..hehe,to je jos od jutrosDaRtAnJaN je napisao/la: muhovic mene
..odoh sta prezalogajit,pa cemo poslije aBd koju bacit
cega, genitiv..btw,hocel neko friendly ?!
ti si me pitao za friendly?
koga?
muhovic mene
sjedi 1CeMa je napisao/la:cega, genitiv..btw,hocel neko friendly ?!
ti si me pitao za friendly?
koga?
muhovic mene
we love United, we do!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Fudbaleri CSKA otputovali su danas na zavrsni dio priprema u Dubaiu gde ce odigrati nekoliko prijateljskih utakmica uoci pocetka ss.ba PES 6 lige.
Par slika sa treninga :

Kapiten CSKA Wagner Love rekao je da ocekuje da ekipa poslije priprema bude potpuno spremna za pocetak sezone.Do sada smo obavili sve sto smo planirali, a nema povredjenih igraca. Sada nam predstoji finalizacija. U Dubaiju cemo raditi na sinhronizaciji novih igraca. Jos trazimo prvi tim, ali ce sigurno bar 15 igraca uvijek moci da bude spremno da odmah udje u startnu postavu. Imamo mogucnosti da igramo na razlicite nacine - rekao je trener CSKA Emir.
Fudbaleri CSKA su uoci odlaska u Dubai trenirali jutros u Sportskom centru "Mosnje", a Emir ih je podijelio na ekipe ozenjenih i neozenjenih. U duelu ovih timova pobedili su ozenjeni sa 12:10.- Vjerujem da cemo zavrsne pripreme obaviti na pravi nacin, a nadam se i da cemo se iz Dubaija vratiti bez povreda. Tamo cemo imati mir. Svijesni smo sta nas ceka na pocetku sezone, ali spremni smo za sva iskusenja - zakljusio je Wagner.
Par slika sa treninga :

A C A B !
-
jasko_juve
- Kontakt:
trebao si ih podijelit na ekipe lijepih protiv Rahimica

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
a ove 2 slike su iste? ili on na fazon dsf sportquiz
uoci razliku za milion eura 
we love United, we do!
imal ko hrabrosti da odmjeri snage s besiktasem ? 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.