U Gradačcu se uveliko radi na velikoj tribini koja prima oko 3500 mjesta krov ,vip salon,sobe za igrače,restoran,sobe za novinare po uefa licenci
To je ona velika tribina što je skoro (prije par godina) urađena?
Jeste napokon da se završi sredstva imaju oko 1mil projekat od vlade fbih
Svaka čast
Na Grbavici se prvo mora teren promijeniti. Od svih ovih “dobrih” na Grbavici je u najlosijem stanjuVarg je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:47Ministar kulture i sporta u Vladi KS Kenan Magoda je na današnjoj press konferenciji istakao da je usvojen višemilionski projekat izgradnje južne tribine na stadionu Grbavica.
Kako je istakao Magoda, vrijednost projekta je 4.7 miliona KM i bit će urađen u saradnji sa Općinom Novo Sarajevo.
sa jugom će to već biti lagano zaokružena priča, ona tribina neka i ostane onako neko vrijeme jos.
sa jugom se možemo oprostiti službeno od bilinog napokon

napapijri1987 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 01:00Ima li iko maketu ili plan ili render ili bilo sta kako bi jug Grbavice izgledao? Pretpostavljam da ce ici sa krovom u visini istoka.
Ostaje jos zapad i Grbavica bi bila top. Na kraju krajeva ima li se mjesta uopste za normalnu zapadnu tribinu?
I raduju ovi radovi ili najave radova; Gradacac, Grbavica,Mostar,Doboj,Kosevo. Ima li koga da sam zaboravio?

Zavisi šta je normalna tribina, ali u načelu može stati nešto slično kao istok. Naravno, ta tribina bi imala možda i duplo manji kapacitet, ako se bude pratilo sve što UEFA zahtijeva. I na kraju krajeva, ta tribina mora koštati 10+ miliona KM.napapijri1987 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 01:00Ima li iko maketu ili plan ili render ili bilo sta kako bi jug Grbavice izgledao? Pretpostavljam da ce ici sa krovom u visini istoka.
Ostaje jos zapad i Grbavica bi bila top. Na kraju krajeva ima li se mjesta uopste za normalnu zapadnu tribinu?
I raduju ovi radovi ili najave radova; Gradacac, Grbavica,Mostar,Doboj,Kosevo. Ima li koga da sam zaboravio?
napapijri1987 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 01:00Ima li iko maketu ili plan ili render ili bilo sta kako bi jug Grbavice izgledao? Pretpostavljam da ce ici sa krovom u visini istoka.

Mislio sam sa ce ovako bitiReX2 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 01:02napapijri1987 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 01:00Ima li iko maketu ili plan ili render ili bilo sta kako bi jug Grbavice izgledao? Pretpostavljam da ce ici sa krovom u visini istoka.
Idejni projekat koji je prezentovan prethodne godine.
Ne kontam zasto stepecenice moraju biti zute boje, mislim da bi plavo-bijela varijanta bila pun pogodak. U ostalom kao i na ovoj slici.

HeraklitMracni je napisao/la: ↑29 mar 2024, 09:13Mislio sam sa ce ovako bitiReX2 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 01:02napapijri1987 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 01:00Ima li iko maketu ili plan ili render ili bilo sta kako bi jug Grbavice izgledao? Pretpostavljam da ce ici sa krovom u visini istoka.
Ne kontam zasto stepecenice moraju biti zute boje, mislim da bi plavo-bijela varijanta bila pun pogodak. U ostalom kao i na ovoj slici.
![]()

To je bio idejni projekat tribine pod vodstvom Senada Misimovica, ali zoharima nije bilo stalo do napretka kluba vec do fotelja pa su pokvarili pricu i napravili ovo sto danas gledamo pod imenom Zeljeznicar.HeraklitMracni je napisao/la: ↑29 mar 2024, 09:13Mislio sam sa ce ovako bitiReX2 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 01:02napapijri1987 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 01:00Ima li iko maketu ili plan ili render ili bilo sta kako bi jug Grbavice izgledao? Pretpostavljam da ce ici sa krovom u visini istoka.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.