Ne prijaviti krivicno djelo je takodje krivicno djelo.
Smije li Renan kod frizera, zna li se sta?

Mafija, prijeti se djeci igraca i slicno, a onda tek tako preci preko toga? Ili je pak Ziljkic dio Kavčanskog klana, pa sa njim svi problemi otisli?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne prijaviti krivicno djelo je takodje krivicno djelo.
smije li peljto suditi??
Maroon1946 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:28Mogu mislit koliko je bio sretan kad je nkž izjednačio.
FujVlada KS za južnu tribinu na Grbavici izdvojila 4.7 miliona, za radove na Koševu 500.000 KM
Drug isti Peljto priča u javnosti da je od 80te sjecko igru za derbi jer je najbolje da završi 0:0, isti priča da Rahmanoviću namjerno nije dosudio. Sam se sebi kriv, a i on se prodo zalizani smrad. Na metar ne vidi penal za nas u BL.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:33Maroon1946 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:28Mogu mislit koliko je bio sretan kad je nkž izjednačio.![]()
Radi ovakvih covjek nece da sudi vise i od ovakvih mu familija dobija prijetnje na drustvenim mrezama.
Covjek je nas daleko najbolji sudija, nece rizikovati sve sto je napravio da bi zasiljio nesto Zeljkanu koji ispada iz lige. Ne treba u svima traziti nekakve neprijatelje. Zajebe i on, pogrijesi, ali suludo je prijetiti covjeku i familiju mu uplitati u sve.Torino je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:38Drug isti Peljto priča u javnosti da je od 80te sjecko igru za derbi jer je najbolje da završi 0:0, isti priča da Rahmanoviću namjerno nije dosudio. Sam se sebi kriv, a i on se prodo zalizani smrad. Na metar ne vidi penal za nas u BL.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:33Maroon1946 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:28Mogu mislit koliko je bio sretan kad je nkž izjednačio.![]()
Radi ovakvih covjek nece da sudi vise i od ovakvih mu familija dobija prijetnje na drustvenim mrezama.
Meni pogotovo ne mora niko nista uslikati, niti dokazivati. Nego je krajnje simptomaticno da ni jedan od ovih svakodnevnih pljuvaca i mrzitelja svega vezanog za FKS nema clansku kartu kluba.Lucas je napisao/la: ↑28 mar 2024, 10:14Jest vala, preko 30 godina navijanja, gostovanja, svega što sam prošao uz klub, mogu mačku o rep okačiti, ako nisam na temi za članove i ako nisam Noketu poslao sliku članskeSanchez87hz je napisao/la: ↑28 mar 2024, 09:54Eto sad si strumf ako nisi na forumu sa clanskom![]()
![]()
Pozurite svi slikati clansku i dostaviti slike Noketu inace mrs na šugavicu pa tamo laprdajte strumfovi jedni![]()
![]()
![]()
Ne bi tamo pisao, da mi plati neko.
Hahahahahaha nisu trebali, trebali su i ovih pisljivih 500k njima dat'.
Hahahahahaha Bgmi nikad prijetio nikom nisam na netu. Ali kad napravi gresku zasluzuje kritiku. To sto je najbolji sudija u BiH ne znaci da je bezgrijesan. Tj. često griješi i to nama na žao.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:33Maroon1946 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:28Mogu mislit koliko je bio sretan kad je nkž izjednačio.![]()
Peljto nije najbolji sudija u pl bh.. on i jos 5-6 sudija su u 5 grama.. samo sto peljto kalkulise (cinimi se da mu je babo sudija bio) i radi greske (namjerne) ondje gdje uvjek moze da kaze DESAJE SE NEMOZE SUDIJA SVE DA VIDI NEMAMO VAR ITD ITD .. nije tip ko gigx gdje mu vico kaze ovaj mora uzet bod-ove UZ PROVIKACIJU I REVOLT PROTIVNIKA SA STO VISE ZUTI CRVENI KARTONA.. i onda ti svira penal (kaze pomocnik kriv on signaziro) pika go 4 igraca u offsidu pomicnik kriv itd itd..dok kod peljte je direktiva na minimum (sudi ok najbolje sto znas remi je ok nemoj bas penal svirat ako nije bas moranje) .. to ti je cuvanje jednog sudije koji je dobar sa bi ga mogao promovisat u uefa takmicenje i reci vidis nas sudija sudi u euro takmicenju..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:40Covjek je nas daleko najbolji sudija, nece rizikovati sve sto je napravio da bi zasiljio nesto Zeljkanu koji ispada iz lige. Ne treba u svima traziti nekakve neprijatelje. Zajebe i on, pogrijesi, ali suludo je prijetiti covjeku i familiju mu uplitati u sve.Torino je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:38Drug isti Peljto priča u javnosti da je od 80te sjecko igru za derbi jer je najbolje da završi 0:0, isti priča da Rahmanoviću namjerno nije dosudio. Sam se sebi kriv, a i on se prodo zalizani smrad. Na metar ne vidi penal za nas u BL.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:33
![]()
Balija prodani, ode u BL i ne dosudi ocigledna dva penala. Namjerna greska, ispred njega se sve desava. I onda ti posalju svoje da te iskasape. Ko mu yebe mater prodanu, neg ide kod Vice na koju crtuMaroon1946 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:55Hahahahahaha Bgmi nikad prijetio nikom nisam na netu. Ali kad napravi gresku zasluzuje kritiku. To sto je najbolji sudija u BiH ne znaci da je bezgrijesan.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:33Maroon1946 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:28Mogu mislit koliko je bio sretan kad je nkž izjednačio.![]()
Bolje je Gigović sudio derbi na Koševu nego Peljto.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:40Covjek je nas daleko najbolji sudija, nece rizikovati sve sto je napravio da bi zasiljio nesto Zeljkanu koji ispada iz lige. Ne treba u svima traziti nekakve neprijatelje. Zajebe i on, pogrijesi, ali suludo je prijetiti covjeku i familiju mu uplitati u sve.Torino je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:38Drug isti Peljto priča u javnosti da je od 80te sjecko igru za derbi jer je najbolje da završi 0:0, isti priča da Rahmanoviću namjerno nije dosudio. Sam se sebi kriv, a i on se prodo zalizani smrad. Na metar ne vidi penal za nas u BL.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:33
![]()
Bolje za nas, da, ali objektivno losije.Bosniak10 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:58Bolje je Gigović sudio derbi na Koševu nego Peljto.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:40Covjek je nas daleko najbolji sudija, nece rizikovati sve sto je napravio da bi zasiljio nesto Zeljkanu koji ispada iz lige. Ne treba u svima traziti nekakve neprijatelje. Zajebe i on, pogrijesi, ali suludo je prijetiti covjeku i familiju mu uplitati u sve.
Bez greške sudio i za jedne i drugeNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:58Bolje za nas, da, ali objektivno losije.Bosniak10 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:58Bolje je Gigović sudio derbi na Koševu nego Peljto.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:40
Covjek je nas daleko najbolji sudija, nece rizikovati sve sto je napravio da bi zasiljio nesto Zeljkanu koji ispada iz lige. Ne treba u svima traziti nekakve neprijatelje. Zajebe i on, pogrijesi, ali suludo je prijetiti covjeku i familiju mu uplitati u sve.
Pa Lukas je ustvari onaj pljuvac sa Istoka? Mozda je i vodja ko zna….istocnjacki vodjanokee je napisao/la: ↑28 mar 2024, 13:51Meni pogotovo ne mora niko nista uslikati, niti dokazivati. Nego je krajnje simptomaticno da ni jedan od ovih svakodnevnih pljuvaca i mrzitelja svega vezanog za FKS nema clansku kartu kluba.Lucas je napisao/la: ↑28 mar 2024, 10:14Jest vala, preko 30 godina navijanja, gostovanja, svega što sam prošao uz klub, mogu mačku o rep okačiti, ako nisam na temi za članove i ako nisam Noketu poslao sliku članskeSanchez87hz je napisao/la: ↑28 mar 2024, 09:54Eto sad si strumf ako nisi na forumu sa clanskom![]()
![]()
Pozurite svi slikati clansku i dostaviti slike Noketu inace mrs na šugavicu pa tamo laprdajte strumfovi jedni![]()
![]()
![]()
Ne bi tamo pisao, da mi plati neko.
Lukas zvani "eh kad sam ja"...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Google Adsense [Bot], kogmagie46, mnon46, n0dix, NazorUso i 61 gost.