Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitari pravi cetnici svako im kolo treba suditi po jedan Musa.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Nakon svega ostat ce zapisano da su slavili neku pobjedu oduzimanjem 3 boda i suspenzije celnih ljudi. Takodjer, ostat ce zapisano da se ponose aktivacijom SDA vrha te Vicinih igraca radi njihove blaze kazne.
Fenomeni, pisite i dalje
Fenomeni, pisite i dalje

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ikonetino!KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 mar 2024, 16:25Nakon svega ostat ce zapisano da su slavili neku pobjedu oduzimanjem 3 boda i suspenzije celnih ljudi. Takodjer, ostat ce zapisano da se ponose aktivacijom SDA vrha te Vicinih igraca radi njihove blaze kazne.
Fenomeni, pisite i dalje![]()
Jedan post dnevno od tebe i meni sreca u zivotu i ne treba
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Koliko hiljada RA dolazi sutra?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Nemoj se prepadat petak je normalan broj. Nadam se da sam te opustio malo
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
13 i nešto hiljada, da opet napune Grbavicu..
zini da ti kažemo.
-
- Kontakt:
Vidim haos kod Dode kao sto smo najavili prije godinu,blokiraju se racuni,crna lisfa vec su poceli da placu kriminalci
-
- Kontakt:
Konferencijska liga 2021/22, Velež Mostar-Elfsborg (Švedska), oboren rekord stadiona "Grbavica"
Prvi je napunili
meni su se smijali navijali bojca, kad sam prošle godine najavio da će se ovo desiti. ovo je ništa šta će tek biti. aj boji me po džepu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑28 mar 2024, 16:32Vidim haos kod Dode kao sto smo najavili prije godinu,blokiraju se racuni,crna lisfa vec su poceli da placu kriminalci

objavljujete ratove
lazete ko psi…
kako su ono pisali, sitnije mile sitnije
lazete ko psi…
kako su ono pisali, sitnije mile sitnije
Cuj Peljte zbog begi prijetnji nece da sudi vise hahah
-
- Kontakt:
Igman - Sloga 1 ko zgrada 

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pisiholyman je napisao/la: ↑28 mar 2024, 16:29Ikonetino!KONTRASVIH je napisao/la: ↑28 mar 2024, 16:25Nakon svega ostat ce zapisano da su slavili neku pobjedu oduzimanjem 3 boda i suspenzije celnih ljudi. Takodjer, ostat ce zapisano da se ponose aktivacijom SDA vrha te Vicinih igraca radi njihove blaze kazne.
Fenomeni, pisite i dalje![]()
Jedan post dnevno od tebe i meni sreca u zivotu i ne treba
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
pitari su jedini koji su zvizdali i gadjali peljtu a pljeskali gigovicu na derbiju koji je svaki aut Zelje tada vratio tamo gdje je bio, ne bil se metar “ukro” i sumnjivih je stvari bilo, povlacenja u 16 prije gola itd. I oni da ratuju
Sad im i Peljto kriv što ispadaju iz lige. 

Ma ja, imaju svoj stadion koji su dobili od države i sada im država oprema taj stadion. Jači od režima tj. žive od režima.jurisicduska je napisao/la: ↑28 mar 2024, 15:58Pravi režimski klub.
Bez para od režima ne bi postojali.
Tako se to gleda. Svaki klub koji ne može opstat bez para iz budžeta je režimski klub.
-
Oboren rekord stadiona Grbavica ??? Koliko je to bilo gledalaca ?CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑28 mar 2024, 16:33
Konferencijska liga 2021/22, Velež Mostar-Elfsborg (Švedska), oboren rekord stadiona "Grbavica"
Prvi je napunili![]()
6.marta 1985. godine protiv Dinama iz Minska bilo nas je 22 hiljade, pa ti vidi...
Hajmo realno pričati: Sarajevo i kad je u krizi, opet je više medijski praćeno, nego npr. bojac, kada osvoji titulu, jer je Sarajevo klub iz glavnog grada i to je činjenica. Isto i za Želju važi.
Nek se ne ljute moji Rođeni, ali i navijači drugih klubova: Da npr. Velež ili Sloboda uzme titulu prvaka države, opet se to gleda kao incident u državi, gdje se sve vrti oko glavnog grada, jer je Sarajevo najbogatiji dio države, a npr. Mostar trenutno ima manje stanovnika nego opština Novi Grad, i Mostar prije rata, a naročito danas, se ne može ekonomski nositi sa Sarajevom. Isti je slučaj i sa Banja Lukom, Tuzlom i Zenicom.
Pare sve diktiraju, a mnogi investitori prvo pokucaju na vrata glavnog grada, jer je sva moć tu, dok Mostar, Tuzla i dr. gradovi, nemaju tu moć, pa tako Velež, Sloboda ili Čelik moraju barem 30-50% biti bolji od Želje ili Sarajeva, da bi se mogli nositi u fudbalu. To je činjenica i treba sebi priznati. Toliko.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot] i 23 gosta.