Ekipa mutnija od Dunava. Sa ovim glumcima da nesto ne valja?
[youtube][/youtube]
Pogledaj komentare ispod.
Moderator/ica: insider

The Shinning, Exorcist meni najboljiunLz je napisao/la:Ima li neko prijedloge za neke dobre horrore, nemojte one wanna be scary, dajte nešto stvarno na psihičkoj bazi, ono da se sje.beš. =)
haaha i meni iz hemije kontrolniSamo F.K.S !! je napisao/la:Valja sutra prezivjetKontrolni iz hemije , a ja i hemija ko nebo i zemlja
Nama isto nakve hemijske reakcije,jednacine, kurci palci ja ne znam ni kako valenciju da odredimneutralan__ je napisao/la:haaha i meni iz hemije kontrolniSamo F.K.S !! je napisao/la:Valja sutra prezivjetKontrolni iz hemije , a ja i hemija ko nebo i zemlja
hemijske reakcije
i hemijske reakcije kompleksnih jedinjenja
valjda se sta prepise
hahahahaSamo F.K.S !! je napisao/la:Nama isto nakve hemijske reakcije,jednacine, kurci palci ja ne znam ni kako valenciju da odredimneutralan__ je napisao/la:haaha i meni iz hemije kontrolniSamo F.K.S !! je napisao/la:Valja sutra prezivjetKontrolni iz hemije , a ja i hemija ko nebo i zemlja
hemijske reakcije
i hemijske reakcije kompleksnih jedinjenja
valjda se sta prepise
da mi je 2 dobit nogom u guzicu da se udaram do kuce
ANYBODY ?LudLo 2 je napisao/la:I NEED FUCKING HELP !
Ubacim gamepad(yojstick) u usb port i ocita mi kao kao "nepoznato" znaci tamo u control panelu kod yojsticka uopste mi ne ocita ovaj gamepad ,prije sam normalno sa yojstickom i sve radi sad kupio ovaj isti kao i dosada i nece da ga ocita a nemam CD niakakv da install ,zna li neko rjesenje i u cemu je problem ?
ma samo nek je prolaznaSamo F.K.S !! je napisao/la:Ma imam 3
Drajveri se moraju instalirati. Ne znam kako ti nije CD dosao, probaj naci na netu !?LudLo 2 je napisao/la:I NEED FUCKING HELP !
Ubacim gamepad(yojstick) u usb port i ocita mi kao kao "nepoznato" znaci tamo u control panelu kod yojsticka uopste mi ne ocita ovaj gamepad ,prije sam normalno sa yojstickom i sve radi sad kupio ovaj isti kao i dosada i nece da ga ocita a nemam CD niakakv da install ,zna li neko rjesenje i u cemu je problem ?
hahahaa ahaSamo F.K.S !! je napisao/la:Znas ti kako da odredim valenciju ?
Aaaaaaaa skolarac, vidio sam te neki dan u skoli.......sikirica je napisao/la:I meni je u cetvrtak kontrolni iz hemije.![]()
Sutra je iz matematike,ali je meni matematika mnogo laksa od hemije.Imam 4 iz matematike,a iz hemije 3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.