Ejnur je napisao/la: ↑29 mar 2024, 02:18
Jel zna neko po kojem projektu ce se graditi jug ?
Ako bude na isti fazon kao sjever,jel dobijamo tad veci jug od sjevera obzirom da na jugu nisu potrebni oni ulazi za vatrogasna auta koja imamo na obje strane sjevera.
Koliko znam, receno je prije ove prosle zimske pauze da pocinje gradnja juga. Pocela je proljetna sezona tako da mi novi jug vec imamo samo nismo jos skontali. I biletarnica je top i pored svih tih gradjevinskih podhvata koje je uprava iznijela na celu sa kovacevicem i direktoricom mi se borimo za europu ove sezone.
Mozda se ovaj novi stari jug ogleda u tome da smo opet pustili sumu iza juga da buja, sve je to po planu i programu, nista ne brinite. Dok ima besplatnih VIP karti za one koji NAJVISE vole Zelju, mi smo sigurni.
A sto se tekme tice, nemam nimalo dobar osjecaj za veceras jer nam fali dosta igraca, a i sa njima smo toplo hladno, kako ce tek biti bez njih.. Mislim da bi vecerasnja tekma za nas mogla biti pocetak kraja, ali lagano, nije vrijeme ni za kakve alarme dok sigurno ne ispadnemo, e onda mozemo dva tri puta skandirati uprava napolje (koja ce svakako sama pobjeci jer su odradili posao) i uzeti kartu za federalnu.