A jesi stoka prava.

A jesi stoka prava.
Nije to moje pravo misljenje, yebo kostu prvi bi ga rokno ali da vidi nebeski narod kako je kad oni serendaju.
Ne vjerujem da ce tako rano ,momci poste jos dzuma, mozda pomjere poslije iftara?
Kasno tad ba
Naravno, treba im ukazati gdje grijese.stojko je napisao/la: ↑29 mar 2024, 15:52Podrzavas li ti ovo bratstvo sa prekodrinskim turcima?MocMahale444 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 15:50Estagfirullah rekoh ja dohakat ce ti Tuzla.
Zovi Zejnu da sihribazu pomogneinace ode Tobe u mornare.
![]()
Jok, vaš adžo mile se bavi Bojcem.stojko je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:09Jel to dajdza mile poslo vile?MocMahale444 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 16:01A vec je znamo, zar je to problem.
Lijepo nego sta, iduci na redu ste vi.
Nece vise raditi oklagija ako budete pitomi pitari.![]()
Što poremećen ?AvantiBL je napisao/la: ↑25 mar 2024, 12:21Jel realno da si toliko poremećen?MocMahale444 je napisao/la: ↑24 mar 2024, 17:41Zivio Kosta.
Treba mu poslati u zatvor koji paket, za dobro ucinjeno dijelo.
Uvijek na pravoj strani historije.
Zato ste vi Aliju i Dobricu Cosica spojili. Tisina tamo.nastrojeni21 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 00:43Samo u vasim supljim glavama Tito i Bosnjastvo idu jedno uz drugo.
Ocekivao sam da ces to napisati. Samo ima jedna bitna i velika razlika, vi ste to uradili na tribini, prvo malo Tito pa malo Bosnjastvo, dok se sa tim ne moze porediti privatno cuganje par momaka iz dvije grupe, al tesko ti da to mozes skontat. Cujemo se kad trans Taurunuma bude na nasoj ogradi, tad se te dvije situacije mogu porediti. A do tada razmisli na cijoj si strani, petokraka ili ljiljani, ili je neki nered u glavi pa se ne mozes odluciti? Kriza identiteta kod laznih Italijana, Tito Tito vafankulo!Cernica22 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 00:45Zato ste vi Aliju i Dobricu Cosica spojili. Tisina tamo.nastrojeni21 je napisao/la: ↑30 mar 2024, 00:43Samo u vasim supljim glavama Tito i Bosnjastvo idu jedno uz drugo.
Trenutno korisnika/ca: delko, Direktorcic, Giuseppe1 i 63 gosta.