Joj stari jesi si se upeco, ložimo malo @nisamismirmirvic i ja i u pp komentarišemo ko će se upecati. Ti si bio prvi pik.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 mar 2024, 06:27Vidili ljudi na fejsbuku![]()
![]()

Joj stari jesi si se upeco, ložimo malo @nisamismirmirvic i ja i u pp komentarišemo ko će se upecati. Ti si bio prvi pik.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 mar 2024, 06:27Vidili ljudi na fejsbuku![]()
![]()
Sutis kad su Tegeltija i NEsic u sportu, al zato balija odmah zine kad vidi da se neko iz Sarajeva, koji je strnacki covjek, mota oko sportaTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 mar 2024, 02:42Kao prvo , Pilav je jedno veliko smece od covjeka , po svim linijama. Meni je licno drago da ga sklone iz vise razloga. Kao drugo, clan 13 i 17 statuta FIFE strogo jasno definise uplitanje politike u sport i sve clanice FIFE tome podlijezu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 02:37Sta je Magoda? Vidis da moze da se mijesa kad je u pitanju kriminal,mada sad ce se umikesati SIPA pa ide klavir. Jelde drma se kavez nakon dugo vremena ,jbga Sarajevo je to,armija navijaca svih profila na tvrdo se udarilo,da na nama neki Vico ostri k kad stigne nece da ce mociTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 mar 2024, 02:33
Ministar po politickoj liniji (SDP) i na bilo koji nacin ne moze da se mjesa u rad nogometnog saveza kantona ili drugih sportskih udruzenja . Edukuj se sta je posao i obaveze ministra i ministarstva. Samo se borite, treba da se borite za sebe.
Nek sad neki kinez pojede nekog sismisa, eto prekida prvenstva i eto federalne lige.
Brukas se zestoko to je jedino sto imam da ti napisem u ovom trenutku. Ali s obzirom da u vokabularu imas rijec "nesta" i da u 2024 godini ne znas za opciju copy-paste teksta tebi je oprostenoTurkishAirlines je napisao/la: ↑29 mar 2024, 08:50Cuvajte se nevidjene invazije RA
DiMazzara je kerovodja, pardon kolovodja...![]()
Ni 300 ljudi nece biti, pa se izvlace.
tabba77 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 07:55Joj stari jesi si se upeco, ložimo malo @nisamismirmirvic i ja i u pp komentarišemo ko će se upecati. Ti si bio prvi pik.![]()
Po cemu ste vi kao nesto bolji, ili u principu neki drugi klub u ovoj ligi. Kako me pamcenje sluzi, Colpu ste vi sami podrzali kad su bili izbori ispred Kantona, jer je eto kao vise navijac Sarajeva. Vi nesto kao sad protestujete, napustate teren, ali, i ovo je jako bitno, kad ste sve ciljeve izgubili za ovu sezonu.Riki10HZ je napisao/la: ↑29 mar 2024, 09:13Ako je istina da su Strumfovi podrzali lopova Colpu i da se hvataju za slamku spasa da ne ispadnu onda su sebe ukaljali do kraja. Iako evo to rade danima od tribine do kluba. Mitomani su kao za posteno ali kad im se obezbijedi opstanak e posto je sve ovo istina ugasili se dabogda amin! Klub bez muda i casti odavno! A colpa colpa svirat ces ti klavir zajedno sa ostalim lopovima!!
Riki10HZ je napisao/la: ↑29 mar 2024, 00:22Usutili se strumfovi pa i ovi lesinari sto nalete kad su vidjeli da se sprema mnogo smjena u savezu. Kontaju mozda im se i titula oduzme zbog neregularnosti pa bolje da sute. Sve ce doci na svoje. Niko se ne igra sa najvecim klubom u BIH zapamtite dobro... Vratilo se ZLO!
Al navlacis ovog orangutana svaka cast,vazda se primi danas je specijano raspolozen.TurkishAirlines je napisao/la: ↑29 mar 2024, 08:50Cuvajte se nevidjene invazije RA
DiMazzara je kerovodja, pardon kolovodja...![]()
Trenutno korisnika/ca: aqarius, ASD, CAZIN, Grk1234, Guest1945, itatabisine, Jadnimi, Kaunas, Pablo11, Proximic, Venom, VolimBiH96, WeekendOffender i 94 gosta.